Море, плаж, ваканция, нова игра ще има - гаранция!!!

• 23 837
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив

"Нещастен или щастлив човек го правят само неговите мисли, а не външните обстоятелства. Управлявайки своите мисли, той управлява своето щастие!"- Фридрих Ницше

Прекрасна сряда момичета  Hug

# 106
  • ГОре на черешата...
Ехооооо, ето ме, завърнахме се, препълнени с нова надежда, щастие, вяра, любов...изкрахаме си страхотно, невероятна атмосфера - около 10 хил човека бяхме, всички усмихнати, щастливи, яка музика, звездно небе, прекрасно море и магически изгреви Heart Eyes...ех...на децата страшно им хареса, така че започваме пълно къмпингарско оборудване да купуваме лека-полека...снимки имам много, ще ги пусна във фейса.
Сега отивам да нареждам чинии, да разучавам миялната и да пускам една след друга поне 10 перални  Crazy

–––––––––––––––––––––––
Там, на брега на отвесните скали, милвана от морския бриз и от лъчите на залязващото слънце, дочетох Писмо в бутилка - толкова красива история, но и толкова тъжна, още я преживявам Confused...

# 107
ДУ  Hug
Тук съм Слив, ама имах много работа по приключване на шестмесечието, както се оплаках по горе....
Миж добре че ТМ идва че се притесних да не се пропиеш  Joy

В БГ вече нищо не може да ме учуди или изненада, за съжление...

# 108
Понеже не мога да редактирам и да си допълня поста от телефона...ще пиша ннов пост да пълня темата излишно... #2gunfire

Сетих се, че скоро не съм виждала Авлига  newsm78

И на мен ми се губи Нарчето, даже и във Фейса не съм я засичала скоро, не че и аз много се завъртам там де...

# 109
  • На планетата Земя
 Hug Здравейте!

Мариетка, добре си ни дошла! Я колко заредена звучиш.   bouquet

Миж, радвам се за теб и за мъжа ти  Heart Eyes

Кали, леко да ти върви работата и дано все пак излезе възможност за почивка скоро  Hug

Деси, много хубава мисъл днес! Да си я повтаряме направо всеки ден. Жалко само, че не ти виждам картинките, сигурно са много хубави (на служебния имам някаква "умна" защита).

# 110
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

Слив, тук съм, чета редовно, мисля, че пиша редовно, но вчера ако не съм писала, може би затова чувстваш липсата ми. Ама е хубаво някой да те мисли.  Hug Heart Eyes

Добре завърнала се, Мариетка. Я каква свежарка си. Със сигурност е било повече от прекрасно. Дано да има пътепис, ще го изчета с удоволствие. А за миялната ще искам акъл от теб, когато си купя. В проект е засега.  Whistling Прекрасната калинка ми е все пред очите, мушкатото ще цъфти, край мен си постоянно.  Heart Eyes

Сливче
, онова цвете цъфна ли?

Кали
, направо те съжалих. Нечовешко е да работиш, когато си скапан, и то не от друго, а от работа. Защото има и друг вид уморени - от мърдосване, бездействие, безсънни нощи из нощни заведения и тем подобни. Дано да имаш възможност за сериозна почивка съвсем скоро.  Hug

За всички пращам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

# 111
  • в огледалото на живота
Киф,там ли си?
Утре сутринта към теб пътуват 3 опаковки ГИНИПРАЛ  Hug
Имам адреса ти,пиши ми на лични с Еконт ли Спиди или БГ пощи ти е удобно,да не те разкарвам много  Heart Eyes

ВАЖНО!Има възможност за наличност на още от това лекарство,ако имаш нужда пиши ми колко точно опаковки ти трябват  Peace

Ще пратя и телефона си,ако имаш нужда от нещо друго допълнително.

п.п:Обиколих де що има аптеки с 'големи'имена,а то от една невзрачна и забутана изскочиха и веднага ги взех  Hug
Дано поне малко те зарадвам   bouquet

# 112
  • ГОре на черешата...
Девичка, само ако знаеш как ме зарадва Party! Днес питах в още 3 аптеки при нас и ми стана толкова мъчно, че няма, а ето - ти си открила, браво Hug!

# 113
  • София
Девичка, страшно ме развълнува. Представям си Кифчо колко ще бъде щастлива. Аз от Агенция  по лекарствата  не успях да намеря ooooh!

# 114
  • в огледалото на живота
Момичета,писах на Цвети и в Фейсбук,ама не ми отговаря... Confused
Някой ако има личен телефон нека ми го прати,или поне да ѝ пише да прочетете и в двете места.
Възможно е да е намерила от лекарството и тя,да знам поне какво да правя...

# 115
  • на североизток от Рая
 Исе, прекрасна си!  Hug Аз досега бях навън, питах в още една аптека, в която не ходих оня ден. И там ми казаха, че го няма вече това лекарство. Имала е късмет Киф. Пращай й го без да чакаш отговор. Тя трябва да го пие до края на бременността,  а оня ден каза, че не е намерила. Така че няма да й е ненужно. Много ме зарадва, много! Hug

# 116
  • На високо
Здравейте, момичета!
Позагубих се малко. В селото на родителите си съм с децата. Нямам много възможности да пиша, но гледам да ви чета редовно. Децата са много щастливи - по цял ден играят навън. Пълна свобода! Не искат да се прибират в Бургас Grinning.
Девичка, герой си ти, че откри гинипрала! Браво Hug! Ще се свържеш с Киф, няма страшно. И аз го пиех при първата си бременност. Май предизвикваше учестяване на пулса, като страничен ефект и трябваше да се пие заедно с лекарство, което пък намаляваше сърцебиенето. Може би затова са го изтеглили от аптеките Thinking Но пък защо няма заместител? На мен лично тогава ми помогна гинипрала и нямах кой знае какви оплаквания от страничните му ефекти. Дано помогне и на Киф Hug!

# 117
  • USA, Steak State
Миж, аз какво ти предсказах на теб?  Mr. Green

Това с памперса няма да го коментирам, няма да казвам, че е българска работа, а източно европейски манталитет.  Mr. Green

# 118
Паяче, верно че беше го казала! Признах те вече за гледачка  Hug
Помня, че и покрай играта беше познала това-онова  Wink
Аз друго щях да те питам - може и на ЛС да ми пишеш - къде е този плаж Синята лагуна? Някъде около Блексирама ли е? Или греша?  Rolling Eyes

Гигиове, че ще се алкохолизирам до края на почивката си е факт  Joy Няма шега  Joy

Девичка, и аз се радвам много, че си намерила Гинипрал за Киф  Peace
То понякога в по-забутани аптеки има по-голям шанс човек да намери това, което търси  Grinning

# 119
Девичка, златна си, за пореден път се убеждавам Heart Eyes Hug

Мижик, ТМ се явява Спасител, веднъж спаси банковата система като се жертва, сега идва да спаси теб Joy от алкохолно пристрастяване smile3534

Паячето отново се явява като оракул Grinning

Авлига Hug

Общи условия

Активация на акаунт