Море, плаж, ваканция, нова игра ще има - гаранция!!!

• 23 809
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Да мина да ви покажа един красавец
Скрит текст:
Ето едно жокерче, никога не съм пращала на това приятелче  Laughing
bowuu
И моето жокерче е същото  Mr. Green

# 601
  • На високо
И аз не съм изпращала на това другарче. Но съм изпращала в същото направление. Май много казах  smile3505
Освен сега Нели да вземе да ни каже има ли някакво повторение на другарчета от предни игри?!  newsm53
Точице, красавецът-паун в зоопарка ли го намери или другаде?

# 602
  • София
Нелката още снощи писа, че имало май някакви съвпадения. Ама тя е твърда и не даде повече инфо  Mr. Green.

# 603
  • В Балкана
Нели, благодаря за добре свършената работа и в тази игра!!   bouquet
Чудесна си!!  Hug

Имам си другарче, юхуууууу, съдбата е голяма работа Wink.

И аз това викам.  Party

Прочетох списъка на другарчето. Някои от книгите съм ги срещала тук в темите, други пък са били подарявани в предишни игри, трети пък.. няма да кажа.  Mr. Green
Избрах, но по стара традиция ще се върна в мненията на другарчето, да видя когато е публикувало списъка, какво точно е казало/писало.
Ще се вместя в срока до 23-ти, да не се тревожи, ако се е разтревожило.  Wink

Да кажа на дамата, на която съм се паднала - не бързам и търпение имам. Никъде няма да ходя.. освен на работа. Така че - когато, тогава.   Heart Eyes

# 604
Авлига дружке мила, красавецът го намерих в един комплекс до Варна  Heart Eyes
Скрит текст:

# 605
  • на североизток от Рая
Нелката още снощи писа, че имало май някакви съвпадения. Ама тя е твърда и не даде повече инфо  Mr. Green.

Grinning Съвпадения няма, поне не и от предишната игра. Още сутринта намерих стария си списък и прилежно проверих. Е, колко му е  да не съм гледала добре. Останете си със съмненията.  Mr. Green

От утре започва голямата тръпка по пращане и очакване. Аз и като пращам се вълнувам много.  Simple Smile

Лека нощ, момичета красиви!  Hug Heart Eyes

# 606
  • София
моето златно другарче с поръчана книга Simple Smile
жокер - наскоро (хе-хе, наскоро, наскоро, колко да е наскоро, като цъках случайно по страниците на хронологията и не гледах дати  Mr. Green) е чело друга книга от същата авторка и много му е харесала. това е и книгата, която аз с отварянето на списъка му си набелязах по интуиция  Crazy

# 607
Добро утро  kaffeetrmker_2 Голямото чакане започва  Laughing
Момичета, аз да попитам как изпращате книгите? И в каква опаковка?

# 608
  • ГОре на черешата...

Добро утро! Макар при нас времето да е отвратилено...

Имам си другарче, юхуууууу, съдбата е голяма работа Wink.

И аз това викам.  Party

Rolling Eyes

моето златно другарче с поръчана книга Simple Smile
жокер - наскоро (хе-хе, наскоро, наскоро, колко да е наскоро, като цъках случайно по страниците на хронологията и не гледах дати  Mr. Green) е чело друга книга от същата авторка и много му е харесала. това е и книгата, която аз с отварянето на списъка му си набелязах по интуиция  Crazy

Аз, аз Flutter!

Моето другарче е с поръчана книга, така че до края на седмицата може и да си я получи.

# 609
Добро утро , момичета  Hug  Току - що поръчах книжката за моето другарче , наистина ме заинтригува заглавието , дано да уцеля правилната книга .  Whistling Като пристигне веднага ще я изпратя , да се надяваме , че до петък ще съм си зарадвала другарчето  Hug

Оххх , след вчеращния релаксиращ ден , днес не ми се ходи на работа , а и мача не можах да гледам снощи , той мен гледа  Laughing Но поне Германия е спечелила , стисках им палци  Whistling

Хайде , хубав ден и успешна седмица от мен !  Hug

# 610
Добро утро и от мен  Hug

Моето другарче днес трябва да го обзаведа с една опаковка и ще гледам утре да пратя, ако не чак другата седмица във вторник, оказа се че ще пътуваме пак за 5-6 дена към Сливен да ремонтираме бъдещия ни дом  ooooh! По този повод, който ще праща на мен да има предвид, ако праща тези дни да знае че ще мога да си взема пратката другата седмица ... Ох при мен се получи такава обърквация, май не трябваше да се включвам в играта само затруднявам другарчето, но пусто играе ми се  Mr. Green

# 611
  • София
Добро утро и от мен.

Другарчето е с поръчана книжка. Чакам я най-късно утре. В четвъртък мисля да съм изпратила вече за......Един жокер от мен, ще пращам за провинцията. Книжката ще пътува по магистрала и ще отиде в един град, който обожавам.

От това, което прочетох не съм другарче на Рейн и на marisha7.

Успешна седмица и отивам да пия една конска доза кафе, че не мога да се събудя.

bouquet

# 612
  • На високо
Ау, Петя, по магистралата, казваш, ще пращаш? Да не съм аз твоето другарче ? smile3503
Макар че по магистралата има доста градове, и не съм само аз да живея в тях.
И аз като  LofYou, трябва да предупредя, че ще мога да отида до пощата чак другата седмица. Извинявам се за което! Hug
Ей на, и аз не исках така да бавя играта, но ме изкушихте да се включа  Blush
Хубав ден на всички! Нищо, че Аржентина загуби, че аз пък бях за тях Sunglasses.

# 613
На моето другарче се надявам до края на седмицата да му изпратя подаръчето  Heart Eyes

А изпращащото ми другарче да знае, че ако не успее тази седмица, другата седмица няма да съм си у дома и чак по-другата седмица ще мога да си го видя, но да не бърза  Hug

До тук съдя, че не съм другарче на Петяя, Нара и още кой беше.. Grinning

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 10:53 от Merry.

# 614
  • на североизток от Рая

Момичета, аз да попитам как изпращате книгите? И в каква опаковка?

Мария, пращаме книги в пликовете с балончета, има ги в пощите и в книжарниците. Според големината на пратката, има пликове с различна големина. Аз обикновено пращам в малко кашонче, когато сме провеждали другите игри, защото си пращахме и други неща, но сега нали решихме да е само книга, ще се събере в плик. Може и в обикновен плик да се праща, но балончетата за мен са по-сигурния вариант книгата да остане ненаранена при пътуването.

Нетърпелива съм да пратя, не че не очаквам със същото нетърпение. А какво другарче си имам.  Party Party Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт