Море, плаж, ваканция, нова игра ще има - гаранция!!!

• 23 756
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро!

Зори, дано хапчетата помогнат и всичко да се оправи по най-бързия и безболезнен начин.  Hug

Гигова пожелавам ви една хубава почивка, с много слънце и леки коктейли за разхлаждане  Mr. Green

Аз тръгвам по задачи и после багаж ще стягам, и през следващите 5-6 дена няма да имам много достъп до нет.

Хубав ден и много усмивки  Hug

# 631
  • на североизток от Рая
 Добро утро!

И аз съм тук и пия кафе вече. Писали сте снощи, а мен ме нямаше пред компютъра за съжаление.

Гигич, времето наистина е с вас, истинско лято е тези дни. Изкарайте си прекрасно!  Hug

Зори, вода в коляното е доста лошо. На майка ми коляното събираше вода, много перипетии си има цял живот с това, през какво ли не е минала, плачеше от болки, знам какво ти е. Имала глава да пати, ще търпиш, ама ми  е мъчно, че и това трябваше да те сполети. Дано по-скоро да се оправяш и да идваш при морето и варненските чайки.  Simple Smile Hug

LofYou , желая ти любов и емоционално лято. Толкова хубави неща ти предстоят.  Heart Eyes

Деска
, какво ти се чете, ще ти пратя.  Hug Heart Eyes Всъщност, имам предложение за теб, по-късно ще го напиша и моля да кажеш "да!".

Аз чакам една пратка сега, но трябва и да излизам.
Скрит текст:
Днес стават 18 години от смъртта на баба. Иска ми се да й запаля свещичка, ще отида до църквата. Едно ми е мило за нея, на нея съм кръстена, отгледа ме тази добра и мъдра жена. Сега така ми тежи...То ще мине, но денят е такъв.

Пак ще пиша! Хубав ден!   bouquet

# 632
Добро утро, касавици!

Това е Гигова - в хубавия хотел с басейн,на почивка, без нет - и пак мисли за нас Heart Eyes Сладур Hug

Зори аман бе, вече тея болежки и проблеми при теб ooooh! Силно гуш и по-бързо да се оправяш  spoko

LofYou лек път, приятни подготовки за големия ден и страхотно лято Hug

Нели hug

Цитат
Моето подаръче пък доколкото съм запозната с БГ пощи ще пътува с влак Grinning  smile3534
О при мен ще да е Party
Тази игра нямам никакви предчуствия или идея кое може да е другарчето ми newsm78 Но пък имам предпочетания към определена книга от списъка. Я, да видим ще уцели ли другарчето. Не че ще върна някоя от другите книги Laughing Всички ги искам! И рано или късно ще си ги снабдя.

Малко дълго ще стане, но да ви споделя колко голяма нужда имам от специалист Crazy
Скрит текст:
Нали ми се четеше на хартиен носител, пък тези дето имам ми се струват малко тежки за момента, не съм в настроение за тях. Четеше ми се нещо по-леко като за лято, пък такива имам само на лаптопа. И какво направих?
Избрах си "Защото те обичам", изпринтирах я в booklet вариант и сега си имам нова "домашна" книга Laughing 

# 633
Зори бързо да се оправяш, че във Варна те чакаме. Току прелита някоя чайка пред балкона и пита за теб  Hug
Нелка
Скрит текст:
Напълно те разбирам  Hug Баба я няма вече 4 години, а все се улавям как мисля за нея "какво ли ще каже баба за това?" "дали ще й хареса онова?" Те бдят над нас и винаги са тук  spoko
Кости диагнозата ти има само едно лечение - още и още книги  Mr. Green
Гиговче да те мажат хубаво, че да не изгориш отнесена в някоя книжка Hug
Лоф лек път   bouquet
Деси благодаря за кафето и поничката  Flutter
Отлитам и аз по задачки  newsm01

За малко да забравя  ooooh!
Миж като видях на коя страница сме и ми дойде идея за заглавие на новата тема.
"Месец Юли е към края, кое е моето книжно другарче скоро ще узная"

Някой друг с идеи?  Simple Smile

# 634
Привет и от мен  Hug

Точ, права си, трябва вече да мислим заглавия на новата тема  Thinking
Хайде, давайте идеи, за да изберем най-хубавото и оригиналното  Hug

Ето едно заглавие и от мен, набързичко измислено  Laughing

"Лято е и морето ни зове! С книжка от другарче на плажа си е най-добре"

Зори, да не те плаша, но е твърде неприятно това с коляното  Tired
Имала съм го същото, преди години, когато се занимавах със спорт. Оправиха ме, но и до сега това коляно го чувствам по-слабо и от време на време ми "поддава"  Confused
Дано по-скоро ти мине  Hug

Гиговче, весело изкарване на морето  Heart Eyes

# 635
Здравейте , момичета , как сте днес ?  Hug

Зори , много ти съчувствам , мама беше с вода в коляното преди месеци , пробваха с хапчета , но не мина , след това и изтеглиха водата и сега е по - добре , доста облекчава , въпреки че на моменти и се обажда пак болката . Дано при теб да е много по - леко и да не се налага никаква оперативна намеса . Силни прегръдки имаш от мен  Hug

Гиговче , ама ти си толкова близко до мен , видях поне във фейса от къде си се отбелязала .Ехххх да можехме да се видим на по коктейлче , ама пустата му работа  Hug Приятна почивка ти желая  Hug

Нели
Скрит текст:
Мир на праха им на всичките ни баби и дядовци , аз нямам живи и само свещички им паля в църквата . Знам че бдят над нас и ни пазят.

При мен е вече книгата на другарчето ми и мисля , че взех правилната книга , не съм я чела , много ме сърбят ръцете за нея , така че мило другарче определено ще си я изпрося за четене след време .  Laughing  Остават окончателните щрихи и мога да изпращам или пък лично да я предам  Laughing

# 636
  • на североизток от Рая
Деси, искаш ли да имаш "Султанският печат"? Чувала ли си за книгата? Мисля че ще ти допадне. Бъди честна!  Naughty

Скрит текст:
http://www.book.store.bg/p26363/sultanskiat-pechat-dzheni-uajt.html

Това заради ревюто ти го показвам.

# 637
  • София
Кости, пиша ти тук, защото май не получаваш личните съобщения.

Скрит текст:
Получила съм пратка в офиса (аз съм си у дома днес) - освен книгата, имало някаква страхотна чаша и сега искат да ми я откраднат, обаче забраних  Heart Eyes! Благодаря ти  Hug!

# 638
  • Пловдив
Нели, не ме карай да се чувствам неудобно  Hug
Оценявам жеста ти, но предния коментар го написах да се пошегувам.

# 639
  • на североизток от Рая
Нели, не ме карай да се чувствам неудобно  Hug
Оценявам жеста ти, но предния коментар го написах да се пошегувам.

Аз не се шегувам.  Hug И схванах смисъла на коментара ти, обаче ми позволи да направя нещо, което съм решила отдавна.  Hug

# 640
  • Пловдив
 Simple Smile то все едно мога да изляза с тебе на глава. И моята главица ще измисли нещо...  bouquet Hug

# 641
  • Benelux / Varna
Добър да е денят ни!

Недейте ме плашете така бе момичета, аз живея с надеждата че след 5 дена ще мога да тичам като козичка и да се радвам на живота! Ама като се знам каква съм кекава и как всичко по мене ходи ( хич пък късмет да нямам в това отношение), може и само с надеждите да си остана! Засега обаче мисля позитивно! "Опвам краката на високо в спалнята" сега и не ме търсете, ще почивам активно с книжка в ръка  Blush

Нели, големи прегръдки и от мен! Предполагам какво ти е днес!
Скрит текст:
И аз много обичах баба си, за мен тя бе най- добрия човек който познавам, по самоотвержен човек не съм срещала, даваше всичко от себе си за другите, чужди деца отгледа, много, много тежък живот е имала,  но винаги мислеше за другите повече отколкото за себе си! Обичах я много! И много ми липсва, но и аз съм с надеждата, че ме гледа и пази отгоре! Моята баба получи инсулт, малко преди това бяхме научили че братовчед ми ( внучето й) е болен от левкимия, ние криехме от нея, но тя се досети че е нещо лошо, виждаше ни всеки ден как ходим до болницата, знаеше че е нещо лошо щом е приет в болница във варна, а не в техния град. Усещаше милата, че крием. Отиде си бързо, понякога си мисля че така е трябвало - нямаше да понесе болката да погребе най- малкото си внуче, а малко по- късно и сина си ( баща му- пак по много нелеп случай и лекарска грешка). Много болка има по тоя свят хора, много! А аз в този момент се отказах от тая държава - държава която нехае за децата си- защото на 21 все още нищо не си видял от живота, не си се влюбил, не си имал деца, не си живял, държава в която лечение за тежко болните няма ( вярвате ли ми, че дори аналгина сами сме си го купували, а пациентите с левкимия са много висока температура), никакво лечение, никакво - само те поддържат докато си отидеш. За тоя период няма да говоря, защото имам много и какво да кажа, толкова бясна никога преди това не съм била, бясна на цялата ни система и държава! Не искам да имам деца в тая държава, не искам да ги обричам на това! А най- ужасяващото е, че аз онемях, когато отидох за сведения за баба ми : попитах лекаря, има ли някакви шансове за оцеляване, каквито и да са, а той ми се изсмя в лицето и ми каза: "Абе момиче, мозъка на баба ви е на пастет, да сте виждали безмозъчни същества да се движат по улиците? " вярвате ли ми , че онемях, онемях от болката че надежда няма, но онемях и от думите които чух, това ли заслужаваме? Болката ни малко ли е? Сринах се и сълзите ми текнаха, но винаги си спомням тези думи когато се сетя за баба, това ли заслужаваше един добър човек? Така да я нарекат, дори в последния й час! Извинете ме, може би трябва да изтрия всичко това и да не го четете, но не мога! Обичам те бабо и винаги ще си част от мен!
Нели, запали една свещичка за баба си и вярвам, че за теб тя е била и е част от теб! Прегръдки мила!  Hug

LofYou, прекрасни емоции и моменти ти желая! Сигурна съм , че тръпнеш вече!

Точ, благодаря ти мила,прекрасни снимки на морето, искам вече да го помириша туй море!
Благодаря на всички за прегръдките ви! Стоплят ме!

Тъй да се върнем сега на най- важният въпрос в темата: Какво става с подаръците? Какви са ви размислите и страстите? ААААа?

# 642
Зори!!!  Cry  hug
Излишно е да пиша каквото и да е...
Изпращам позитивни мисли към теб, бързо да се оправяш и да дойдеш на морето  Heart Eyes
...........

В 4та книжарница гледам и я няма книжката за моето другарче  Crossing Arms Явно няма да стане днес. Ще изпращам в четвъртък  newsm78 Но пък каква картичка си имаш дружке  Hug

# 643
  • Пловдив
Зори  Hug относно отношението на лекарите към пациентите и аз има какво да кажа докато дядо /лека му пръст/ беше в болница, изобщо не ми се коментира...имаше един момент, в който ако имах  #2gunfire щях да ги направя на мармалад. То бива бездушие, вярно че всеки ден се сблъскват с мъртви пациенти, но все пак....

Къде сте? Още май не сте свършили работа и нямате време за форума  Blush

# 644
А, тук сме  Hug
Аз до сега си търсих "дрешки" за аватарната игра - темата е "Кораби и лодки"  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт