Море, плаж, ваканция, нова игра ще има - гаранция!!!

• 23 747
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • на североизток от Рая
 И аз съм отново тук. Правих курабии, сега опитах една, страхотни са. От Мариета ми е рецептата.

По това време май всеки ден форумът опустява. Време за прибиране от работа, разходки, нормално е да е така.

# 646
  • София
И аз съм тук. Изпращах хлапето на летището - заминава за цели три седмици и сега ми е едно такова свито.

# 647
  • на североизток от Рая
 Е, Вени, сигурно на него му е хубаво. Гуш!  Hug Ти защо не тръгна с него.  Simple Smile

# 648
  • София
Нели,
Скрит текст:
Той заминава за две седмици в Мадрид, а после, с баща си, чичо си и братовчедка си ще пътуват още поне 7 дни с кола из Европа. Това е пътешествие, за което много хора мечтаят, а моя син предпочиташе да си остане на вилата при баба и дядо  ooooh!  hahaha. А ние с баща му сме разделени и това си е тяхното лятно приключение.

# 649
  • на североизток от Рая
 Вени,  Hug!
Скрит текст:
Извинявай, може би нетактично попитах, а исках да е на шега.  Blush
Скрит текст:
Изтрий, ако искаш, аз също ще го направя.

# 650
  • На високо
О, Зори, след това, което си написала, наистина няма какво да се каже!  noМного е тъжно, много. spoko Ти оздравявай, бавно минават такива травми, но минават. Морето те чака!
Скрит текст:
Аз отдавна загубих всичките си баби и дядовци. Последна си отиде майката на майка ми, най-добрата баба на света. Тя всичко разбираше и всичко прощаваше. Мъчно ми е, че не можа да види моите деца. Забременях година след като баба си отиде. Щеше да е много щастилива! Дано е разбрала за правнучетата си и се радва за тях там някъде, където и да е. Дано напусналите ни баби, дядовци, близки се намират на едно красиво по-добро място Flowers Rose!
Аз с подаръка за дружката ми съм до никъде, избрах само книжката. Надявам най-късно на 23 да изпращам. Дано не я разочаровам със забавянето си, но няма как да стане по-рано защото в неделя ще пътувам за добрия, стар Бургас.
Дано всички си прекарвате добре - и почиващите, и работещите!
Вени, стискаме палци за момчето! Разбирам те за притесненията, всички майки май сме така. Но пътешествието изглежда наистина вълнуващо.

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 17:39 от Авлига

# 651
  • София
Ооо, моля те! Няма абсолютно никакъв проблем  Hug.

И още нещо - тук съм, защото реши да рискува с трето класиране за гимназиите и все някой трябваше да остане да го запише  hahaha, когато в четвъртък пуснат резултатите. Моля ви, стискайте палци  Hug!

# 652
  • Пловдив
Миж, с огромно удоволствие бих се качила на една от твоите лодки на разходка...и да сме група за пикник във водата...

Вени, знам, че всички майки им става нещо, когато децата не са покрай тях. Но 3 седмици ще минат много бързо... Hug А и виж какво лятно приключение го очаква, знаеш ли колко пораснали деца мечтаят за едно такова? Наслади се на това да си почиваш, мързелуваш до колкото е възможно и да правиш неща, които ти носят удоволствие. Стискам палчета.

Авлига, леко ти завиждам за гостуването ти в Бургас, много ми хареса този град.

# 653
  • Benelux / Varna
Нели, метни по една курабийка и на нас тука, няма само да точим лиги  Blush, сигурна съм че са много вкусни!

Вени, няма начин да не ти е свито сърчицето ти, но пък какви приключения го окачват юнака!  Hug
Дано да си изкара добре и после да има много да разказва!
Стискаме палци за класирането му!

Авлига  Hug
Много искам да ви постна едно стихче, което ми беше любимо като малка:
Скрит текст:
"Мама каза, че и баба
 била някога мъничка,
че и тя не е можала
 да се облече самичка.
Че отзад й плели плитка,
ролята й била малка
 и отивала да учи
 със тетрадка и писалка.
Оле, колко ми е смешно!
Тази баба, полкоз стара,
дето с очилата гледа
 и мърмори, и се кара
 с къса рокля и тетрадка!
Бабо мила, бабо сладка!"

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 18:08 от zornitsa

# 654
  • На високо
Деси, аз в момента гостувам на родителите си в родното ми подбалканско село (Мирково се казва). Иначе живея в Бургас вече 13-14 години, макар и все по квартири. ММ е от този край. Сигурно никога няма да се почувствам съвсем бургазлийка, но децата ни се родиха в Бургас и вече си стана нашият град Simple Smile.

# 655
  • Benelux / Varna
Вижте какво , аз предлагам да направим една морска срещичка : Варна, Бургас и да включим Шумен Wink, а и който друг има желание да ни види и да си побъбри с нас!
Чувствайте се поканени момичета, предлагам да е във Варна (малко егоистично,  че с тоя ми ти крак до Бургас не мога да стигна, пък и няма да ме пуснат) по време на Алеята на Книгата! Кога почваше тя - в началото на август беше нали?
Навити ли сте?

# 656
  • Пловдив
О, Авлига, това е още по-прекрасно  Grinning

# 657
Ехооо взеих книжката за моето другарче. Не очаквах, че ще я намеря чак в 7-та книжарница  Shocked Но всичко е под контрол вече. Сега остава да изпратя   bouquet Другарче с малко късмет до края на седмицата ще си зарадвано  Peace
Нели дай по една курабийка моля те Hug

Скрит текст:
Днес минах покрай църквата и запалих една свещичка за всички наши баби и дядовци, които не са сред нас физически, но убедена съм бдят и ни закрилят.

Зори днес запалих една свещичка за теб и казах няколко думи, които ми дойдоха от вътре. Знам, че всичко ще се подреди  Hug А за срещата, дано да съм се прибрала от планините - първа кипра съм  Flutter

# 658
Цоп и аз тук , чувам за Бургас нещо гукате , хихи  Laughing Хайде идвайте насам , момичета или пък аз до Варна , а защо не и до Шумен , пффф как ми се обикаля не е истина  Tired

Авлига , сега разбрах , че си от Бургас , а с теб защо не се видим на по биричка с картофки и цаца , аааааа срамота  Crossing Arms  Hug

Оххх имам да събирам дрехи , че са изпрани , а ме мързи , някой да има желание да ме замести  Laughing

Вени , стига се шашка , нека да обикаля детето , всички майки сте много притеснителни , но напразно . Отдай се на почивка , релаксирай си , момчето ти ще си прекара добре , убедена съм .  Wink  Hug

В този ред на мисли се сещам , като бяхме тинейджъри с брат ми , майка и татко докато не се приберем не заспиваха , все им се чудих и им виках "Добре де лягайте и спете какво чакате , аз като реша ще си дойда , аз ако съм на ваше място лягам и заспивам , никой няма да чакам да ми се тутка да се прибира" . Милите родители , какво да правят , все се притесняват , въпреки че все още не мога да го разбера .  Heart Eyes

# 659
  • На високо
Наричка, вярно, голям срам, че още не сме се видяли Hug. Но пък никога не е късно да го направим! И с другите много ми се иска да се срещна на живо. Морска среща звучи много примамливо, в Бургас най-добре Mr. Green. Много ми се ходи и до Варна или Шумен, стига да е удобно времето и мястото на срещата. Малко ми е сложна организацята с децата, че няма на кого да ги оставя в Бургас, когато не са на детска градина и се движа в комплект с тях навсякъде, което не винаги е удачно, даже понякога е влудяващо, меко казано afwitch

Общи условия

Активация на акаунт