Море, плаж, ваканция, нова игра ще има - гаранция!!!

• 23 725
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро , момичета , доколкото отново може да е добро при тези валежи и затворени пътища около Бургас .

Гале
, как е при вас положнието , надявам се да сте на сухо и приятно място и да не са ви евакуирали , пиши при първа възможност как сте , че ми е притеснено много за вас  ooooh! Tired Целувам те  Hug

Девичка , прекрасно дете си имаш , злато голямо , да ти е здравичко много , принцеса малка  Heart Eyes

# 691
Отварям фейса за минутка (че съм на работа Blush ) и гледам Приморско под вода. Бързам да видя Гиговчето дали е писала. Дано да са на сухо  Praynig

# 692
  • София
Добро утро, девойчета,

На почиващите им пожелавам хубаво време и много коктейли.
На работещите лека работа.

Скрит текст:
И на мен ми се правят сладки, но ще изчакам подложките за захарната дантела и тогава ще творя

Книжката на моето другарче, вече и при мен. Цели 516 страници книжна наслада. Картичката е на лице. Остава само нещо сладичко да измисля и съм готова:) Утре сутрин пращам.

Скрит текст:
И аз преди доста години изгубих всичките си баби и дядовци. Дори едната баба никога не съм я виждала  Sad , а всички познати казват, че приличам на нея Sad . Много ми беше хубаво да съм си с тях. То едните си ме отгледахи и никога не съм ходила на детска градина. Следобедите дядо винаги ми правеше рохко варено яйце или чаша прясно топло мляко с филия намазана с масло и мед, която режеше на лентички и им каваше рибки или на кубчета, които аз повече обичах. Всики път като говаря за тях се просълзявам, дори и сега докато пиша и..... Cry

# 693
Гале, как си??  Rolling Eyes Обади се някъде, че те мислим!!!!!!!!!!!!
Нещо работа ме е налегнала мен... затова само влизам да видя дали Гиговчето е писало  Rolling Eyes

# 694
  • на североизток от Рая

Исках само да се отбия да ви кажа, че много ви обичам и че значите много за мен - ВСИЧКИТЕ!
 Hug

Много си ми мила!  Hug Heart Eyes

Гале, мисля те, но съм убедена, че сте добре.  Hug Ти все пак се обади.

Киф, сладичко ли ти се прияжда, душицо?  Simple Smile А ние тук най-несъобразително коментираме какви ли не изкушаващи неща.

Исе, Мария ще  е добричка като теб, така изглежда. Мило и спокойно личице има, само тези палави очи.  Wink Heart Eyes

Рейн, а де, сватби споменава Мариетка, има кой да ти приготви торта, сладки, ???  Thinking.

Ей сега с моят фотоапарат сапунерка бях в градинката да правя снимки. То вали, де, но кой може да ме спре по пътя на неразумността. Ще покажа нещо, само да ги кача.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 10:06 от neli mar4

# 695
Дими, как е при вас положението?  Rolling Eyes Сега ще звъня на свекърва ми...
Аман от тези порои вече!!!  Close

# 696
  • USA, Steak State
Паяче, приятно е там /но аз съм пристрастена и не съм критерий/. Ако ще нощуваш там, имай предвид, че между 20-23ч. си е шумотевица по улиците. Южния плаж е по-хубав от Северния. Ако сте с кола, може да отскочите до замъка в Равадиново, толкова години все минавам покрай него, ама като съм без кола  Tired когато ходихме с моя преди години, пък ходихме все за 2-3 дни и исках да се насладя на пясъка и морето...сега съм за повече време, но без кола   ooooh! няма идеално
Лека и спокойна нощ на всички.

С кола ще сме и задължително ще го посетим. Simple Smile Чух, че някакви наводнения са ставали там и сега се чудим да тръгваме ли изобщо.

Галето в Приморско ли живее? Нещо съм пропуснала.

Камчия е  ужасна. Щяхме да почиваме за седмица там, но комарите бяха огромни и МНОГО. Пробрахме се на следващият ден.

# 697
  • София
Паяче, ей сега четох някаква статия, че пътя е затворен и минава само високопроходима техника; има обходен маршрут през Царево. Може би не е добра идея днес да тръгвате...
Дано времето е благосклонно и престанат валежите; дано хората там да са добре!

# 698
  • USA, Steak State
Паяче, ей сега четох някаква статия, че пътя е затворен и минава само високопроходима техника; има обходен маршрут през Царево. Може би не е добра идея днес да тръгвате...
Дано времето е благосклонно и престанат валежите; дано хората там да са добре!

Вени, ние утре сутрин щяхме да тръгваме по принцип.

# 699
  • на североизток от Рая
 Момичета, някоя от вас няма ли телефона на Галя да й звънне. Аз сега четох по-сериозно и наистина се притесних. Бих позвънила, но й нямам телефона.

# 700
Аз го нямам, писах й във фейса, не ми е отговорила  Rolling Eyes
Сега се чух със свекърва ми - в Поморие продължава да вали ...  Confused
Но слава Богу там няма наводнения поне за момента

# 701
  • София
Момичета,

От човек, който е в Приморско научих, че всачко е наред и само едни хотел е без ток. Проблемите са по поречието на раката, но в самия град ок. Тези журналисти само всяват смут и паника  #Cussing out

# 702
  • Пловдив

"Знам, че гардеробът ти е впечатляващ. Но от всички неща, които носиш, най-важен е изразът на лицето ти. Ако някой запомни костюма, а не усмивката ти, значи не си се усмихвала достатъчно..!" - Хорас Браун

Добро утро момичета, и при нас валя до преди малко  #2gunfire снощи започна към 23 и нещо все едно кофи изливат...Предполагам, че ако спрат валежите, Приморско бързо ще влезе в релси /надявам се/. Няма ранени, нямало опасност от преливане на някакъв язовир в близост...община Приморско засега е овладяла положението и нямало да търсят помощ от Бургас. В коментарите на едната статия една жена е писала, че журналистите доста са преувеличили, и че само центъра е наводнен поради приливането на реката...

Гиговче, включи се да видим как си  Hug

# 703
  • На високо
Да му се не види и подгизналото лято! И тук валя почти цяла нощ. Сега поне спря, но е мрачно, хладно. Не обичам през юли да се навличам като през късна есен.
Дано Галето се обади, че е добре!
А Паячето сигурно се отказа от Приморско при тези новини от там Confused.
Девичка, много хубаво твоето жабче Heart Eyes. Дано се оправи времето и да успеете и на море да го заведете.
Рейн, то в Мирково няма кой знае какви исторически забележителности, но си е хубаво за една разходка. Щом и Google така казва. Хайде всички на гости в Мирково Grinning.
Петя, много интересен жокер си ни дала. Сега да видим кой има в списъка си книга от 516 страници.
Киф, казвай какво сладко ти се яде да пращаме Hug!

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 10:24 от Авлига

# 704
  • USA, Steak State
Сега се чухме с приятели, които са там и казват, че всичко е 6. Не сме се отказали. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт