Море, плаж, ваканция, нова игра ще има - гаранция!!!

• 23 726
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Петя, много интересен жокер си ни дала. Сега да видим кой има в списъка си книга от 516 страници.

newsm12 , кой ли е?

# 706
  • на североизток от Рая
Сега се чухме с приятели, които са там и казват, че всичко е 6. Не сме се отказали. Simple Smile

Смели хора сте, ей!  Hug

Едно потиснато ми стана, но сте прави, че журналистите преувеличават много често. Дано да е преувеличено, дано. И все пак имам усещането, че Галя и семейството й са добре.  Heart Eyes

Петя, и аз щях да гледам дали някоя от моите книги не е с толкова страници. Много дебела, бе.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 10:29 от neli mar4

# 707
Миж , в Бургас вали и гърми , но взе да намаля дъжда и няма наводнени места, нормално дойдох на работа . Да пази Господ и да варди !  Дано Галето да се включи скоро за да узнаем как е при нея , че всички се притесняваме за това девойче 'убаво .

# 708
  • София
Сега се чухме с приятели, които са там и казват, че всичко е 6. Не сме се отказали. Simple Smile
Grinning
Остави телефон за връзка и те пускаме  Grinning Hug!

# 709
  • На високо
OK, Нели и аз го махнах. Не му е сега времето Hug.
Вярвам, че с Галето всичко е наред.

# 710
  • София
Петя, и аз щях да гледам дали някоя от моите книги не е с толкова страници. Много дебела, бе.  Mr. Green

Нели, на това дебела книга ли му викаш  hahaha

# 711
  • USA, Steak State
"Нощна стража" 512

"Морелси" 400

"Пътуващо представление с вампир" 400

"Малкият зелен бог на агонията" 368

"Градска готика" 250

Май и аз не отговарям на брой страници. Simple Smile

# 712
Хей! Минавам на бързо  animal037

Вени, Нели Hug

Надявам се Галя и семейството и да са добре и скоро да се включи тук, че умряхме от притеснение Praynig

"Отминали времена" на Кейт Мортън е точно 516 стр. Но... в няколко списъка се среща Кейт Мортън Thinking

# 713
  • София
"Отминали времена" на Кейт Мортън е точно 516 стр. Но... в няколко списъка се среща Кейт Мортън Thinking

Книжката за другарчето е писана от мъж Simple Smile

# 714
Момичета, новини от Гиговчето - копирам дословно  Rolling Eyes

Здр добре сме копирай това моля те в темата че тия гадове писах писах и не мога да постна щото обновявали форума Момичета, благодаря ви че ме мислите, обичам ви да знаете Hug Досега нямахме никаква връзка със света, сега има малко нет поне,но и телевизия няма. Положението взе да се нормализира, нобеше някакъв ад...цяла нощ не спах, такава буря ужасна беше и сутринта реката беше в хотела ни Rolling Eyes Ние сме в Перла Сън Парк тоно на Дяволската река и интересното е че като преля на сутринта и понеже течението е голямо и търси къде да излезе изкопа пръстта и се вля в морето а оо потя помете заведението на плажс до нас и коли по едно време по рекатапред очитени се носеше едно островче суша с кал и треви и в /у него лодка...абе ужас някакъв, през ноща вятъра изтръгна една врата алум.дограма от пантите и я дъбори...кошмар ...да не говорим как събори всичко пред мен и аз стоя през прозореца и гледам безсилна и умирам от ужас..паникьосах се да знаете и дърветанападали и т.н. то покрай тези лоши събития които сполетяха страната напоследък иаз ощеповече се ошашках... Сега ходихме да видим плажа -тя рекатасе влива направо в морето и то е цялото кално и е пълно съсзмии и най различни тварри,снимала сън ще ви покажа, такова нещо не бях виждала досега...улиците са реки но водата постепенно се оттича има сгради на които приземните етажи плуват.... Тези неща ще ги оправвт, но реката си е направила два тунела към морето и сега се влива там и то е ужасно мръсно...то добре че си направи път натам че нас щеше целите да ни помете... Товазасега от мястото на събитието после пак ще се включа ако не ни удави дотогава...ами то вали пороен дъжд от 3 през нощта до 11 на другата сутрин как няма да наводни а и лодките са обърнати, абе ужас.. Който се е запътил към Приморско, да не идва още първо пътят е затворен второ морето е кална река пълно със змии жаби костенурки и квото друго тинесто се сетите...изобщо не става за къпане...а иначе беше напекло и сега паксе заоблачи....вече не знам с това време Tired Благодаря отново момичета Hug

# 715
  • на североизток от Рая
  Sad Ужасно е...

Мижжж, благодаря, че писа. И този форум от тъп, по-тъп, все забива.

Гале, жалко, че ви провали отдиха това време. Човек брои дните до почивката, а то....Стягай се, дано да няма други притеснения, и това ви стига.  Hug

# 716
  • на североизток от Рая
 Паяче, не тръгвайте никъде!  Praynig

Само до пощата можеш да ходиш днес, утре, нали така ми казаха да ти предам.  Hug

# 717
Здравейте от мен,мили дружки!  Hug
Вчера се прибрахме от Гърция-свежи и отпочинали. Но тук какво става? Порои,опустошителни градушки,ужас!  ooooh! Няма ли край ?  Sad
Гиговче,звучи много зле това,което описваш. Дано спре да вали и нещата да се нормализират! Praynig Съжалявам за провалената ви почивка.  Hug
Ще се върна да ви прочета ,като имам възможност.
Нова игра ли има? Ех,жалко ,че пропуснах. Ще се радвам на вашите подаръци.  Wink

# 718
Ужас, просто не знам какво се случва в тази държава!!!  ooooh!
Ако не е едно, ще е друго ...  Cry  Ако не са банки, ще са порои, ако не са порои, не знам какво ще е!  #Cussing out
Аз прочетох поста на Галето след като го пейстах тук - беше ме страх да не забие пак форума...
Направо нямам думи какво са преживяли .. Но след пороя, който беше в София, вече знам какво е...  Cry

Нези, изобщо да не се беше връщала в милата ни татковина!  Tired
Т.е. добре дошла   Joy

# 719
Миж, благодаря, че сподели  Hug
Много тежко лято тази година  Sad

Общи условия

Активация на акаунт