Море, плаж, ваканция, нова игра ще има - гаранция!!!

• 23 735
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Авлига , скоро време може да си уредим една среща , сериозно , срамота е , от един град сме , а да не пием по нещо или книги да си разменим за четене , ааааа , така не бива ,  Hug  Много , ама много ще ми е приятно край морето да седнем и да побъбрим  Wink  Hug 

# 661
Много , ама много ще ми е приятно край морето да седнем и да побъбрим  Wink  Hug  

А така!  Mr. Green Дразни! Дразни ....  Whistling

# 662
  • на североизток от Рая
Много , ама много ще ми е приятно край морето да седнем и да побъбрим  Wink  Hug  

То и мен ме подразни, ама колко му е скоро наистина да се изфукат, че са се видяли. Обаче само да не приложите снимка.  Naughty

# 663

Тц , не дразня  Laughing И на теб съм ти казала , като идваш насам да се обадиш , и ти си ми на близичко . Защо така сме пръснати всички , иска ми се да сме по - наблизко и да се виждаме . Поне вие , софиянки си правите чести виждания , което е прекрасно и много ви се радвам , всички ви чувствам близки  Hug

# 664
  • На високо
Нара, с голямо удоволствие, само да се прибера в Бургас! След седмица съм на линия, когато и където кажеш Hug!
Ще приложим и снимка, как иначе Laughing, но наистина би било прекрасно да дойдете насам! Hug

# 665
Аз скоро ще се видя с едни прекрасници във Варна, ще се погрижим за снимки  Blush
И до Бургас мислим да дойдем с ММ. Ще споделя непременно! Simple Smile

# 666
Вени радвам се, че книжката е пристигнала Hug
Скрит текст:
Изпратих ти едно скромно поздравче от Елада. Исках всичко да е made in Greece - гръцко кафе, което да пиеш в специална чаша, мармелада, който се казва "сладко в лъжичка", т.е. заедно с кафето се сервира в чинийка лъжичка от мармелада и чаша вода Simple Smile
Надявам се да ти хареса Hug

Аз все още се триума коя книжка да избера Thinking Ех, ако можех всички да взема ...

# 667
  • на североизток от Рая

Скрит текст:
Изпратих ти едно скромно поздравче от Елада. Исках всичко да е made in Greece - гръцко кафе, което да пиеш в специална чаша, мармелада, който се казва "сладко в лъжичка", т.е. заедно с кафето се сервира в чинийка лъжичка от мармелада и чаша вода Simple Smile
Надявам се да ти хареса Hug

Crazy

Вени заслужава!  Heart Eyes

То няма случайни неща. Това предлагам да стане мото на темата.

# 668
  • ГОре на черешата...
Гуш за всички, които днес бяха тъжни Hug!

Книжката на моето другарче е тук, надявам се утре да успея да я пратя, по магистралата  Mr. Green

Аз цял ден джвъчкам сладки, 80 направих, чакат ме още толкова, затова липсвам.

# 669
  • София
Ехо, нямах интернет и четох малко през пръсти последните страници.
Кости, много ти благодаря  Laughing! Следобяд минах през офиса - нещата наистина са страхотни  Heart Eyes. Знаеш ли откога се оглеждам за чаша, която да си сложа в колата, сериозно ти казвам! Обикновено сутрин си правя повече кафе, обичам да пия по-слабо, и сега ще има с какво да го разхождам от нас до работата  Hug. И сладкото, и лъжичката, и кафето - всичко е страхотно, безкрайно мило от твоя страна   bouquet!
Още нещо исках да кажа, ама забравих какво  ooooh! hahaha.

# 670
  • София
Тук съм.Само минавам,попрочитам.
Не съм в София,в провинцията съм.Там откъдето е моят баща и където съм изживяла първите си седем години.(Нашите млади и зелени като родители,когато ме родили ме дали на баба ми и леля ми да ме гледат.До ден днешен и аз  и сестра ми казваме на леля ми*мамо*).
Мижжж,много ти е ефектна дрешката Hug
Вени,тегаво си е да си сам,но пък детенце ще се забавлява.И много стиснати палци от мен.Дано го приемат там,където му харесва.Сигурна съм,че нещата ще се подредят в желаната посока.
Ако успява да прочете Гигова,страхотна морска почивка ти пожелавам!Само хубави емоции.

# 671
  • Benelux / Varna
Аз цял ден джвъчкам сладки, 80 направих, чакат ме още толкова, затова липсвам.

Малее Мариетка  #Crazy, браво!!! За някакъв повод ли са?

# 672
 Не мога без вас,все ви мисля Hug
Сливче Hug
Ей тез кУфтейли, аз се присмивах на Мижорана и сега ме застигна Mr. Green

И моята любима баба си отиде и много ми липсва, толкова неща искам да й споделя, но......
Нека почиват в мир всички близки, които сме загубили!

По пътя за морето имаше огромно рекламно табло на БГ мама Thinking

Пак ще ви навестя любими мои  Hug

# 673
  • Benelux / Varna
Гиговче, цапни по един коктейл и заради нас  Wink

# 674
  • София
Не мога без вас,все ви мисля Hug
*
*
По пътя за морето имаше огромно рекламно табло на БГ мама Thinking
*
*
Пак ще ви навестя любими мои  Hug
hahaha
Гигич, внимавай твойто мило да не те остави под рекламното табло  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт