Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 4

• 61 015
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добър вечер, момичета  Hug

Лияна, добре дошла! Къде ти е контузията? Съвсем ли не можеш да се движиш?

Птиците, страхотни маратонки! Със здраве да ги скъсаш от бягане  Mr. Green И аз тази седмица наблягам на протеина, че в четвъртък ще скокна до морето, разбира се с маратонките в сака  Laughing

Днес не можах да тичам заради бурята и сега ще метна поредната тренировка от "Божествени тела".

# 166
Леле, маратонките тюркоаз ми взеха ума.

Птички, къде живееш?  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 167
Suede, живея в наводнен апартамент с изпочупени прозорци ... Sad  иначе, ако ти се дават 120 лева ще те скрехна отде са тюркоазите ми Wink

И колите ни са потрошени и на салата Sad егати бурята, бях по път и въпреки, че колата ми е 2 тона по едно време се уплаших ще удържи ли на поривите Sad

# 168
  • На север
Пак сте се разписали гледам Simple Smile Тоя сладолед ме заинтригува, но за по нататък. Аз свършвам първото завъртане тази неделя а във вторник съм рожденничка и мисля да хапна повечко суши Stuck Out Tongue a защо не и едно парче торта мамка му.... все пак ми е последна година с 2-ка отпред. Двадесетте трябва да се изпратят заслужено Simple Smile Колкото до това колко сваля всеки наистина е много индивидуално. Мен питате ли ме като за 3 седмици не 5 см от талията ми имам 1,5 см само... А уж и аз съм с почти 3 кг надолу. Кой знае от къде съм сваляла  newsm78 Може от гръб Grinning Пропуснала съм само 2 тренировки, но това е положението. Знаете ли каква ми е новата цел  Mr. Green Другата година като стана на 30 да съм супер адцката мацка от всякъде. Да изглеждам по-добре от колкото, когато бях на 20! ХА!  Sunglasses Явно, че нещата стават бавно, ама поне стават и нямам още застой. До тогава имам време пък ако ще и да направя 6 завъртания на диетата  Grinning Я кажете това зареждане между завъртанията колко е дълго?

# 169
Оххх, егати ужаса с тази градушка.  ooooh!  Hug
Аз за щастие се прибрах не повече от 30мин. преди този ад, иначе не ми се мисли колата със 100 в този леден ад на какво щеше да прилича.  Tired

# 170
Постигнат личен рекорд - цяла седмица на диета  bowuu Предните ми успехи се ограничаваха до почти един ден  Laughing Отслабнала съм 1.2кг и разните мерки мисля имат минуси, но неясно колко. Добре че не си изкарвам парите с шиене, още при взимането на мерките ще е пропаднала работата.

И понеже никой друг не мрънка в темата аз направо се чувствам длъжна ... та ... много еднообразна ми се вижда манджата на диета  Cry и безвкусна, което сигурно в плюс де  Simple Smile Само аз ли съм така?

# 171
  • На север
Постигнат личен рекорд - цяла седмица на диета  bowuu Предните ми успехи се ограничаваха до почти един ден  Laughing Отслабнала съм 1.2кг и разните мерки мисля имат минуси, но неясно колко. Добре че не си изкарвам парите с шиене, още при взимането на мерките ще е пропаднала работата.

И понеже никой друг не мрънка в темата аз направо се чувствам длъжна ... та ... много еднообразна ми се вижда манджата на диета  Cry и безвкусна, което сигурно в плюс де  Simple Smile Само аз ли съм така?

Това е защото не правиш много заменки сигурно. Ако почнеш да заменяш нещата няма да повярваш колко много комбинации има. Например плод с ориз или ядки със сирене, сирене с една лъжица зехтин и тнт. Като знаеш количеството на заменката можеш да сготвиш почти всяко ястие. Аз например обожавам да си правя скариди с доматен сос и малко фета сирене и слагам и малко чили. И това го правя в съответните грамажи за деня Simple Smile Иначе и аз се уча да се храня с  не повече от една лъжица зехтин на ден и се издържа. От солта не съм се отказала, защото просто не мисля да ям безсолно до края на живота си, а познавам едно момиче, което без сол свали ужасно много, но после си ги качи веднага като почна да соли. За това не виждам смисъл, освен да не прекалявам.

# 172
Половинката ми (той готви в къщи) всичко така е заменил, че основно ядеме месо със салата. На следващата салата с марула айсберг се развеждам smile3513. Той обаче отслабнал също и от принуден диетсващ се превръща в запален такъв. Което е много прекрасно само дето вече ми брои всяко залче  Crazy

# 173
Не е нужно да се яде изцяло без сол, но може да се ограничава. Вкус се възпитава. Ако започнеш да солиш малко по малко от обикновено, така че да ти е леко безсолно, след седмица ще си свикнал. И солта има своите полезни качества, все пак.  Peace

# 174
Не знам ,може и в застой да съм,но според Руми е твърде рано за застой. Когато не тренирам,ми се яде сладко и едвам удържам. А иначе,Лаленце,контузията ми е на крака,глезена, опитах да правя някои тренировки,но още при разгряването спирам. То ако е за инат,ще продължа с тренировките,но да не стане по-зле  Simple Smile Ще видим докъде ще я докарам.А иначе аз не съм се теглила и мерила първата седмица,едва втората,така че в момента не мисля чак толкова за килограми,но се притеснявам,че без тренировки няма да мръдна грам надолу. Успех на всички  Wink

# 175
... но се притеснявам,че без тренировки няма да мръдна грам надолу. Успех на всички  Wink
С тренировките се изгарят много малко калории, които Руми така или иначе не мисля, че включва при изготвянето на режимите. При калориен дефицит при всички случай се отслабва. Половинката ми диетства, но не тренира. Свалил е повече от мен, аз тренирам.

# 176
колата със 100 в този леден ад на какво щеше да прилича.  Tired

Какви 100 бе душко? Км/ч ли?  hahaha Нямаше да можеш да се движиш Simple Smile Като се започна и всичко живо спря, че и без да се движим колите бяха нестабилни, па представям си да караш върху ледени яйца  Crazy

Вместо тренировка вчера отчитам чистене, метене и сваляне на счупени стъкла до 12ч. ...  Tired Днес едва се излюпих сутринта, но ходих до фитнеса да потичам, че да разтоваря малко. Ама не ми беше ден и бавна бях и не бях в кондиция ...

... но се притеснявам,че без тренировки няма да мръдна грам надолу. Успех на всички  Wink
С тренировките се изгарят много малко калории, които Руми така или иначе не мисля, че включва при изготвянето на режимите. При калориен дефицит при всички случай се отслабва. Половинката ми диетства, но не тренира. Свалил е повече от мен, аз тренирам.

И е така и не е така. С тренировка казваш на тялото, че мускулите му трябват и така не гори мускули, а мазнини. А мускула гори и повече калории  Peace Иначе може да се отслабне само с диета, но резултата няма да ти хареса чак толкова много. 

# 177
Половинката ми диетства, но не тренира. Свалил е повече от мен, аз тренирам.

Мъжете горят по-бързо мазнини и трупат мускулна маса по-бързо защото не са хормонално обременени като нас жените. Сравняваш моркови с ягоди  Peace И да, тренировките помагат много на метаболизма.

Лияна, аз преди да започна режима също имах проблем с единия си глезен. Бях с шина 6 седмици. През това време пазих диета и тренирах (не по Руми). Прави упражнения които не изискват скачане и тичане - лицеви опори, упражнения за корем, напади, можеш да легнеш по гръб и да 'въртиш колело'  и т.н. А ако го направиш и интервално, даже ще се позапотиш доста добре  Peace

# 178
  • Русе
Руми има хубава статия по тази тема - дали и как се отслабва без упражнения Simple Smile

Аз също имам наблюдения върху моя приятел. Той решава, че иска да смъкне 2-3кг, намалява малко количествата и хоп - 2-3кг ги няма. Разбира се не става от днес за утре, но ако аз трябва да се сравнявам с него, моята скорост на отслабване ще е като на охлюв. Така че както казва Руми, най-добре е да се сравняваме със себе си  Simple Smile

# 179
  • София-Младост
Голямо писане сте му ударили Simple Smile
Аз леко позанемарих режима, но от десетина дни нещо кръвното явно ми е много ниско и се чувствам като парцал...утре ще ходя след работа на лекар, но едвам издържам на моменти седнала.
Иначе ми се яде и по-малко, ям по режима, най-често месо+салата, закусвам си кис.мляко...но бобови, оризови и подобни не съм хапвала от доста време. Иначе всичко свалено си е все още свалено, лека и ефирна се чувствам на моменти...но без упражнения наистина нещата изглеждат леко отпуснати  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт