Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 4

• 60 857
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Моята цел е да вляза в "слабите ми секси дънки",   Sick
Ох, и аз имам едни дънчици, които най-добре ми седяха половин година преди да забременея...  Rolling Eyes  Т.е. преди 2 години. Тогава бях 52-3 кг. Сега мога да се вмъкна в тях, но нещо не ми стоят толкова добре. И за това казвам, че те са моята мярка за неотклонение  Joy

https://www.facebook.com/photo.php?v=10153015946114815&fref=nf

# 151
Тия сурови яйца/белтъци не ви ли плашат  newsm78

Те са замръзнали после  Mr. Green

Мда и аз си ги харесах маратонките, иначе се оказва, че с теб имаме и еднакъв розАв адидас  Grinning Явно вкуса ни за маратонки съвпада  Peace

Я господин Балджиев се разписа и в нашата тема.

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 14:52 от Птиците ...

# 152
Тия сурови яйца/белтъци не ви ли плашат  newsm78

Те са замръзнали после  Mr. Green

Мда и аз си ги харесах маратонките, иначе се оказва, че с теб имаме и еднакъв розАв адидас  Grinning Явно вкуса ни за маратонки съвпада  Peace
Те толкова красиви ги правят, че се съмнявам нещо спортно да не ми хареса  Laughing

Ще ме накараш да стана и да го пробвам тоя сладолед сега  Joy

# 153
Ще ме накараш да стана и да го пробвам тоя сладолед сега  Joy

Уууу преди да си почнала забравих да кажа, че аз сложих и ванилия  Grinning

# 154
Здравейте! Приемате ли нови отслабващи  с режима на Руми ?  Wink

# 155
Моята цел е да вляза в "слабите ми секси дънки",   Sick
Ох, и аз имам едни дънчици, които най-добре ми седяха половин година преди да забременея...  Rolling Eyes  Т.е. преди 2 години. Тогава бях 52-3 кг. Сега мога да се вмъкна в тях, но нещо не ми стоят толкова добре. И за това казвам, че те са моята мярка за неотклонение  Joy

https://www.facebook.com/photo.php?v=10153015946114815&fref=nf
Е чак така не се изтезавам  Peace Просто самите дънки са за по-тесен ханш, а моя много се разшири след раждането - с 14 см Wink

# 156
Ето това е добър повод да си купиш нови дънки  Simple Smile

Да пробваш да влезнеш в старите е както стрес, така и лишаване от един пазар  Praynig

# 157
  • Русе
Лияна, добре дошла Simple Smile

# 158
Simple Smile Вече съм 3-та седмица на индивидуален режим,но само първата тренирах,защото се контузих,не по време на тренировки. Много ми е гадно,защото когато не тренирам,имам апетит - зверски.И с алкохола ми е мъкааа,но се ограничавам само с бяло вино. Да,не трябва,но...  Blush А иначе,свалила съм 3 кг, 5 см от талията, и само 2 от ханша, но като спрях тренировките и май нищо не свалям вече. Има ли някой отслабнал,само с режима,без тренировки? Защото аз още поне седмица ще съм извън строя.А имам още поне 8 кг за сваляне  Sad

# 159
А иначе,свалила съм 3 кг, 5 см от талията, и само 2 от ханша, но като спрях тренировките и май нищо не свалям вече. Има ли някой отслабнал,само с режима,без тренировки?
Да не си в застой? За 3-та седмица е възможно да има застой. Може да отслабваш, зависи какъв ти е режима, но ще е много бавно. Всичко знаем, че си трябва и тренировка. Но 3 свалени кг. според мен са добре. Най-здравословно е да сваляш по 1 кг на седмица, а ти си в тази граница Wink Бързо се оправяй !  Peace

# 160
Викс, няма най-здравословно. Как го измъдри това за 1 кг на седмица?  newsm78
Всеки е различен и сваля различно и от различни зони и различни килограми и т.н. Не слагай някакви точни граници, защото хич не са точни Wink

# 161
Викс, няма най-здравословно. Как го измъдри това за 1 кг на седмица?  newsm78
Всеки е различен и сваля различно и от различни зони и различни килограми и т.н. Не слагай някакви точни граници, защото хич не са точни Wink
Естествено, че 1 кг е ориентировъчно. Явно трябваше да напиша ОКОЛО 1 кг .................

# 162
Може и да са 100г, но мерките да са доста надолу  Peace

Омръзна ми да ги обсъждам тия килограми, няма да се включвам повече. Не знам на вас не ви ли писна да ги глождите  Laughing

# 163
  • София
Омръзна ми да ги обсъждам тия килограми...

Смятай как цял живот ни е промиван мозъкът, че вече несъзнателно мислим единствено за килограмите... Peace

# 164
Омръзна ми да ги обсъждам тия килограми...

Смятай как цял живот ни е промиван мозъкът, че вече несъзнателно мислим единствено за килограмите... Peace
Е все пак не сме щастливи като сме дебели Grinning На мен най-дебелия ми период е бил 9-тия месец на бременността - 79кг.  Laughing Сега цел ми е стягане Simple Smile Но установих, че в комбинация с добра храна ефектът от тренировките е много голям Simple Smile Не, че не съм го знаела и преди, но кой да ти се мотивира  Laughing Peace

Общи условия

Активация на акаунт