В какво вярвате?

• 17 135
  • 531
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Твърдо вярвам, че смъртта е само край на физическото тяло и начало на друго приключение. Вярвам (може би защото много ми се иска) след години, когато умра, че ще се срещна отново с любимите ми хора, които вече не са до мен и които страшно много ми липсват. Не вярвам в духове, но съм убедена, че душата на човек отива на друго място.
Вярвам в извънземни, въпреки че не искам да ги срещам.  Blush
Вярвам в съдбата, но също така и в човешкия избор.

# 16
Вярвам, че има предишен и следващ живот. Не вярвам, че всичко приключва със смъртта

# 17
  • Уистерия Лейн
Аз също вярвам ,че каквото трябва да се случи се случва. Тоест Съдбата. Вярвам в кармата.

# 18
Много яка снимка, мистична, вкара ме във филма. Ще метна едни карти ТАРО.  Mr. Green

# 19
  • Ямбол
А как разбираме какво е трябвало да се случи, преди то да се случи? А след като се е случило, откъде пък сме сигурни, че точно това е "трябвало" да се случи, а не нещо друго?

# 20
Вярвам, че няма случайни неща на този свят! Вярвам, че съм дошла да си науча уроците в живота.

Искам да повярвам в идеята на японците, че има "отново" и "отново"... Да повярвам, че честа, хармонията е преди всичко, но все още не успявам.

# 21
А как разбираме какво е трябвало да се случи, преди то да се случи? А след като се е случило, откъде пък сме сигурни, че точно това е "трябвало" да се случи, а не нещо друго?

Удари едно шише мастика и ще разбереш, как се разбира.  Laughing

# 22
Вярвам в паранормалното и НЛО.
Не вярвам в божества, суеверия, прераждания.

# 23
Вярвам в силата на мисълта.

# 24
  • София
 Вярвам в децата индиго. Вярвам, че това са следващо поколение хора, по-добри и по-интелигентни от нас. Вярвам,  че мисията им е да спасят човечеството от самоунищожение. Или поне искам да вярвам в това.   Blush
 За съжаление никога в живота си не съм срещала човек, който да заяви: "Аз съм индиго." или "Детето ми е доказано индиго.". Търсила съм тема във форума, но не намирам. Ако някой се сеща за такава, моля за линк.

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 21:21 от mimoni XS

# 25
  • Стара Загора
Вярвам че трябва да живеем в хармония със самите себе си и заобикалящата ни среда.

# 26
Твърдо вярвам, че смъртта е само край на физическото тяло и начало на друго приключение. Не вярвам в духове, но съм убедена, че душата на човек отива на друго място.
Вярвам в извънземни, въпреки че не искам да ги срещам.  Blush
Вярвам в съдбата, но също така и в човешкия избор.

Вярвам, че има предишен и следващ живот. Не вярвам, че всичко приключва със смъртта

Вярвам, че съм дошла да си науча уроците в живота.

+1

Вярвам, че след смъртта настъпва пълно спокойствие. Няма я физическата/душевната болка.
Не вярвам в никакви суеверия.

# 27
Вярвам в децата индиго. Вярвам, че това са следващо поколение хора, по-добри и по-интелигентни от нас. Вярвам,  че мисията им е да спасят човечеството от самоунищожение. Или поне искам да вярвам в това.   Blush
 За съжаление никога в живота си не съм срещала човек, който да заяви: "Аз съм индиго." или "Детето ми е доказано индиго.". Търсила съм тема във форума, но не намирам. Ако някой се сеща за такава, моля за линк.

Е, как така хем ги има, хем не си ги срещала  Laughing

# 28
  • София
Вярвам в някакъв много готин Бог, имаме прекрасна комуникация, изпълнява ми всичките желания, щастлива съм и това е.

Напоследък се замислих за прераждането и душите. Така, чисто технически погледнато : Едно време населението на земята е било около милиард. Сега знаете колко сме. Ако душите са определен брой и се прераждат, откъде се взимат новите души, а?

# 29
  • София

Е, как така хем ги има, хем не си ги срещала  Laughing

Аз написах, че не съм срещала такива хора. Не познавам и не съм се убедила с очите си, че съществуват. Аури все още не виждам.  Mr. Green Досега само съм гледала филми и съм чела за тези деца/хора. Това не ми пречи да вярвам в тях. Има още много неща, които аз не съм вижала и нямам доказателства за съществуването им, това не означава, че не съществуват.
 Освен това в поста си не казвам, че ги има. Казвам, че аз вярвам, че ги има. Има разлика.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт