СЕДМОКЛАСНИЦИ - класации, заявления, записвания - седмична (27.06-03.07)

• 42 557
  • 679
  •   1
Отговори
# 255
Филмирате се и на тема "дали ще ни стигне балът"! Ако наистина имате дори най-малкото желание за мърдане напред - пускайте заявление за второ класиране! Никой не знае дали ще мръдне и с колко ще мръдне минималният бал! Другарки, изкуквате! Имате възможност - възползвайте се!

Това и правим. Naughty

# 256
Някой знае ли нещо по този въпрос:
При участие във второ класиране не ни дадоха никакъв документ или номер. Въпроса е - ако нещо се обърка или ако стане техническа грешка някъде, как ще докажем, че сме участвали във второ класиране, защото тогава ще загубим мястото от първо класиране и отиваме към трето!
Благодаря Ви предварително  Simple Smile

И аз точно това се чудя от вчера и не ми дава мира. Не ни дадоха никакъв докумет, че участваме във второ класиране! Ако стане грешка - как ще докажем, че сме подали заявление. Явно няма да имаме мира още 1 седмица

Здравейте,

във 2 ра АЕГ , освен че го записаха в една тетрадка, че ще участва във второ класиране , ни дадоха и бележка на малко листче с дата , печат и вх номер

# 257
Някой знае ли нещо по този въпрос:
При участие във второ класиране не ни дадоха никакъв документ или номер. Въпроса е - ако нещо се обърка или ако стане техническа грешка някъде, как ще докажем, че сме участвали във второ класиране, защото тогава ще загубим мястото от първо класиране и отиваме към трето!
Благодаря Ви предварително  Simple Smile

И аз точно това се чудя от вчера и не ми дава мира. Не ни дадоха никакъв докумет, че участваме във второ класиране! Ако стане грешка - как ще докажем, че сме подали заявление. Явно няма да имаме мира още 1 седмица

Здравейте,

във 2 ра АЕГ , освен че го записаха в една тетрадка, че ще участва във второ класиране , ни дадоха и бележка на малко листче с дата , печат и вх номер

Може би в различните училища процедират по различен начин. newsm78

# 258
  • София
Хора, просто изчакайте второто класиране, нали сегашното място ви се пази? Никой не знае ако се освободи място в 73то, колко деца с по-голям бал от вашия участват на второ класиране и искат точно тази паралелка.

Чакахме цяла година, сега за една седмица няма да се отказваме.

# 259
  • София
За 73-то девойки ФЕ/Б за 2013г минималния бал от 34,500 отиде на 33,878,което е повече от 0,1!!! Тази година там има цяла паралелка в повече,така че запишете се за второ класиране Peace

Не е вярно. Мин. бал за девойки е около 34, 400. Точно колко, не си спомням, но вчера гледах списъците в училище.

# 260
  • София
За 73-то девойки ФЕ/Б за 2013г минималния бал от 34,500 отиде на 33,878,което е повече от 0,1!!! Тази година там има цяла паралелка в повече,така че запишете се за второ класиране Peace

Не е вярно. Мин. бал за девойки е около 34, 400. Точно колко, не си спомням, но вчера гледах списъците в училище.
за 2013 балът за момичета изобщо не помръгна на второ класиране, а за 2014 минималният е 34, 464

# 261
  • София
Няма никакво значение дали е мръднал миналата година. Всяка година е валидно само това: на второ класиране може да се придвижете на по-високо желание.

Статистиките са само ориентировъчни.

# 262
В 91 НЕГ дадоха ли ви входящ номер на документите?

# 263
  • София
Здравейте, дъщеря ми е приета на 1во класиране в 32-ро СОУ, АЕ.НЕ, БЕЛ, М. Тя иска да изучава обаче, като първи език, немски. Колебаем се, дали да подадем документи за 2ро класиране (дали има някакъв шанс), при бал 32.812? Предполагаме, че би минала само с 1 желание нагоре- във 2ра АЕГ, където е посочила АЕ/НЕ/Биология/Химия (това е желанието, което е преди 32-ро СОУ), а не би и стигнал бала за 73-то СОУ, където иска да учи.

Моля за мнения Simple Smile Благодаря.

Не мисля, че би стигнала до 2АЕГ - за посочената паралелка момичето с минималнен бал е 34.200, а във форума писаха майки на 2 момичета, чиито деца са със същия бал, също са писали тази паралелка, но не са приети и най-вероятно ще участват на 2-ро класиране. За 73-то пък съвсем... но нищо не се губи при участие, разбира се Simple Smile

# 264
Мисля, че тази година са се повишили малко баловете във 2АЕГ newsm78 . Разбира се, никой не може да предвиди с колко ще се променят баловете за паралелките. Факт е, че ще има записани деца в ТУЕС, АК, които ще освободят места за второто класиране.
Още една седмица очакване и надежди.... дръжте се! newsm10

# 265
За тези, които очакват второ класиране в Пловдив - едно място в ЕГ"Иван Вазов" АЕ за момче ще се освободи, доколкото разбрах. Момчето ще се запише в друга област.

# 266
  • София
В 91 НЕГ дадоха ли ви входящ номер на документите?

Не, не са давали и минали години. Simple Smile Тоест всичко си е наред и без входящ номер.

# 267
  • Пловдив
Днес ходих  в магазина на Форест. Имат известни наличности от части на униформата на ОМГ. Само панталоните не съм купила, че Христо замина на летен лагер, а без него трудно нацелвам панталони и обувки вече.
Ицко пристигна в Приморско, настаниха се в хотела и сега очаквам да забрави да звъни. Замина с цял тон игри, едва мъкнеше куфара - огромен шах (искал да бие господина по история), карти, комплект за тенис на маса, лаптоп - не остана място за дрехи, обувки и други такива подробности. hahaha
Вече се приготвям психически за първия клас на второто отроче. Избутах първия, сега идва ред на втори номер.  Crazy

# 268
  • София
Здравейте, може би пиша не където трябва, но още не мога да се ориентирам в темите за седмокласниците  Grinning. Препоръчайте ми школа с добра подготовка по БЕЛ. Синът ми учи в СМГ - 6 клас (от септември ще е в 7-ми)  и подготовката му от училище по БЕЛ е меко казано зле Cry
Наясно съм, че школата трябва да даде мотивацията и контролът върху наученото, а вкъщи ще падне основната работа, както и родителският контрол. Затова търся школа, в която изискват, проверяват домашните и има обратна връзка с с родителите.

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 20:13 от FAIRY MUM

# 269
Имам малко тъп въпрос, как се освобождават места в класирането, когато мястото ти от първо желание се пази, подавайки заявление за второ?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт