СЕДМОКЛАСНИЦИ - класации, заявления, записвания - седмична (27.06-03.07)

• 42 557
  • 679
  •   1
Отговори
# 240
Дайте предположения с колко може да падне минималния бал в езиковите гимназии в Пловдив за второ класиране.  Thinking Thinking  Thinking Детето е прието в НТГ и вече свикваме с тази мисъл, но силата ни е в езиците и все още имаме малка надежда.  newsm78

Погледни в последните страници на предходната тема - публикувала съм минималните балове за езиковите игмназии в Пловдив за първо и второ класиране в последните три години. Така ще се ориентирате. Макар и всяка година да е различна.

# 241
Честито на всички записали се:)  bouquetНякой знае ли какво е нивото на английският език в 134  СОУ-т.нар."еврейско"?Моят мързел нещо се разколебава за второто класиране/за СГСАГ/-не бил сигурен май какво искал #Crazy,направо луднах вече...Идва ми да му наредя аз желания за трето и да ходи където влезе и ако влезе..Бясна съм направо... #2gunfire Tired

И там, като навсякъде, ако иска да учи, ще научи. Има един випуск, който "изтърваха", защото смениха директорката (това преди 3 години). Но, нещата пак са си на място вече. Имаме познато дете в 9-ти клас (вече) там и се оплаква, че много ги тормозели. Учат повечето предмети на английски, а в 12 клас имат възможност да се явят за сертификат по английски и по иврит. Друго познато дете (вече мъж) завърши това училище и без допълнителна подготовка или курсове влезе в университет в Дания и вече завършва магистратура там, т.е. езикът му беше на доста добро ниво.  Peace

# 242
Здравейте, дъщеря ми е приета на 1во класиране в 32-ро СОУ, АЕ.НЕ, БЕЛ, М. Тя иска да изучава обаче, като първи език, немски. Колебаем се, дали да подадем документи за 2ро класиране (дали има някакъв шанс), при бал 32.812? Предполагаме, че би минала само с 1 желание нагоре- във 2ра АЕГ, където е посочила АЕ/НЕ/Биология/Химия (това е желанието, което е преди 32-ро СОУ), а не би и стигнал бала за 73-то СОУ, където иска да учи.

Моля за мнения Simple Smile Благодаря.

# 243
32 SOU ,подайте за второ класиране.Можете само да спечелите ,но не и да загубите.

# 244

имате ли вх.№ или нещо друго, че сте записани? Ние се записахме, но нямаме нищо освен бележка за старото у-ще. Нещо започнах да се филмирам дали не пропускам нещо.

Да, имаме входящ номер и декларация попълнена от мен, че детето е записано в 8 клас в съответната паралелка на училището.
В кое у-ще?

# 245

имате ли вх.№ или нещо друго, че сте записани? Ние се записахме, но нямаме нищо освен бележка за старото у-ще. Нещо започнах да се филмирам дали не пропускам нещо.

Да, имаме входящ номер и декларация попълнена от мен, че детето е записано в 8 клас в съответната паралелка на училището.
На нас нищо не ни дадоха,но си мисля,че няма проблем.Пред мен го отбелязаха в 2 отделни тетрадки.
Така че,споко и стига шашкане.Да отдъхнем и да се чукнем за успешно приключилата мисия. newsm24 cheers Drunk

Благодаря,и при нас така в 1 аг

# 246
Дайте предположения с колко може да падне минималния бал в езиковите гимназии в Пловдив за второ класиране.  Thinking Thinking  Thinking Детето е прието в НТГ и вече свикваме с тази мисъл, но силата ни е в езиците и все още имаме малка надежда.  newsm78

Погледни в последните страници на предходната тема - публикувала съм минималните балове за езиковите игмназии в Пловдив за първо и второ класиране в последните три години. Така ще се ориентирате. Макар и всяка година да е различна.

Благодаря ви, разгледах ги.  newsm78

Последните две години са паднали много малко Rolling Eyes Cry Ние обаче вчера вече подадохме за второ класиране и сега отново ще тръпнем в очакване. Crossing Arms Уморих се вече.  Sad

# 247
И ние вчера след дълго обсъждане и още по дълго взиране и анализиране на справката с минималните балове, отидохме да подадем заявление за второ класиране в НПМГ. Почти всички деца по списъка на "нашия клас" вече се бяха записали!  Моето и още едно дете преди нас само бяха отбелязани за второ..учителката приемаща молбата почна да го агитира да се записва😄но не успя Mr. Green

# 248
Някой знае ли нещо по този въпрос:
При участие във второ класиране не ни дадоха никакъв документ или номер. Въпроса е - ако нещо се обърка или ако стане техническа грешка някъде, как ще докажем, че сме участвали във второ класиране, защото тогава ще загубим мястото от първо класиране и отиваме към трето!
Благодаря Ви предварително  Simple Smile

И аз точно това се чудя от вчера и не ми дава мира. Не ни дадоха никакъв докумет, че участваме във второ класиране! Ако стане грешка - как ще докажем, че сме подали заявление. Явно няма да имаме мира още 1 седмица

# 249
  • София
Дами, моля ви, не се вкарвайте в излишни филми.

# 250
  • София
Здравейте, дъщеря ми е приета на 1во класиране в 32-ро СОУ, АЕ.НЕ, БЕЛ, М. Тя иска да изучава обаче, като първи език, немски. Колебаем се, дали да подадем документи за 2ро класиране (дали има някакъв шанс), при бал 32.812? Предполагаме, че би минала само с 1 желание нагоре- във 2ра АЕГ, където е посочила АЕ/НЕ/Биология/Химия (това е желанието, което е преди 32-ро СОУ), а не би и стигнал бала за 73-то СОУ, където иска да учи.

Моля за мнения Simple Smile Благодаря.

Минималният бал за момиче на 2-ро класиране във  2ра АЕГ миналата година беше 33,768. И то за паралелката с ИЕ, Г, И. За паралелката с НЕ, Биология и химия, тази година на първо класиране минималният бал е 34,200. В 73-то е 34,464. Разбира се, нищо не губите от участие във 2-ро класиране, но дори и теоретично няма шансове за горните две училища. Балът за първите 5 училища не пада с повече от 0,1 между двете класирания. А на вас ви трябва 1,4.

# 251
За 73-то девойки ФЕ/Б за 2013г минималния бал от 34,500 отиде на 33,878,което е повече от 0,1!!! Тази година там има цяла паралелка в повече,така че запишете се за второ класиране Peace

# 252
Някой знае ли нещо по този въпрос:
При участие във второ класиране не ни дадоха никакъв документ или номер. Въпроса е - ако нещо се обърка или ако стане техническа грешка някъде, как ще докажем, че сме участвали във второ класиране, защото тогава ще загубим мястото от първо класиране и отиваме към трето!
Благодаря Ви предварително  Simple Smile

И аз точно това се чудя от вчера и не ми дава мира. Не ни дадоха никакъв докумет, че участваме във второ класиране! Ако стане грешка - как ще докажем, че сме подали заявление. Явно няма да имаме мира още 1 седмица

И на нас нищо не са ни давали. Rolling Eyes Но си отбелязаха срещу името на детето, че участваме във второ класиране.

# 253
  • София
За 73-то девойки ФЕ/Б за 2013г минималния бал от 34,500 отиде на 33,878,което е повече от 0,1!!! Тази година там има цяла паралелка в повече,така че запишете се за второ класиране Peace

newsm78

Според мен бъркаш. От статистиката е видно, че точно в тази паралелка през 2013 балът за момичета изобщо не мръдна - и на 2ро класиране беше 34,500, което беше и минималния бал за училището изобщо /за момичета/. 33,878 да не е било за момчета?

# 254
  • София
Филмирате се и на тема "дали ще ни стигне балът"! Ако наистина имате дори най-малкото желание за мърдане напред - пускайте заявление за второ класиране! Никой не знае дали ще мръдне и с колко ще мръдне минималният бал! Другарки, изкуквате! Имате възможност - възползвайте се!

Общи условия

Активация на акаунт