СЕДМОКЛАСНИЦИ - класации, заявления, записвания - седмична (27.06-03.07)

• 42 103
  • 679
  •   1
Отговори
# 75
  • София
ее, блазе Ви, че се намерихте Simple Smile, и ние сме там, но с немски Simple Smile
Супер! Радвам се, ще се виждаме при всички положения!  Wink
Късмет с класа!

# 76
  • Варна
I класиране: КЛАСИРАН
с бал: 30.427

по 6 желание
III ПМГ Акад. Методий Попов Биология с НЕ ,но ще продължим да се борим за по - предно желание , успех на всички !

# 77
Трабва ли дъщеря ми е с мен при записването?
не

# 78
  • дядовата ръкавичка
Русалке, благодаря  Hug.

# 79
  • София

raliuha,  Hug Със сигурност ще се виждаме с тебе - поне 5 години hahaha

Искам да благодаря на Ellis, Divana, Andariel и на всички, които със споделените идеи и опит в темата ни помогнаха да наредим желанията (истината е, че ми помогнахте да не се страхувам от ФЕГ  и да послушам детето, което искаше точно това - ФЕ, АЕ и МАТ.)  bouquet
Laughing

Днес ще ходим към 13:00-14:00 да я записвам. Не знам вие за кога сте го планирали, но ако ви изпреварим, довечера ще пиша точно какво искат. Дано помогне.   Peace

Супер са всички мами и татковци тук! Огромно благодаря за споделените мисли!   bouquet

# 80
Честито на всички щастливи деца и родители, приети на първо класиране по първо желание! Да им върви по вода в новото училище и да се чувстват щастливи!

На моята девойка не й стигна бала за желаната ФЕГ, приеха я в 133 с ФЕ,РЕ (за статистиката бал 33,712). Статистиката показва, че последното прието момиче е с бал 33,788 и се чудя дали на второ класиране може да падне дотолкова, че да я приемат... ще опитаме все пак, нищо не губим. Но днес ще отидем до 133-то да го разгледаме и да видим какво ще ни подскаже сърцето Simple Smile.
Дали някой има отзиви за 133 соу? Аз изчетох де-що има теми за него, но много ценя мнението на пишещите в темата хора и ще съм благодарна, ако споделите мнение!

На всички дечица, които са решили да пробват късмета си на второ класиране от сърце желая успех!

Чувала съм, че френския там е на добро ниво, но нищо не ви пречи да участвате  и на второ класиране! Моята племеничка е във Френската , тази година беше в 9-ти клас и е много доволна! Класната и - Марина Донова е прекрасна!

# 81
  • София
Че детето само може ли  се запише ?
Само ми се обади да ми иска ЕГН-то. Явно някакъв документ е трябвало да попълва. Аз му бях записала всички мои телефони, на ЛЛ телефона също, но за моето ЕГН не се бях сетила,че ще трябва. Това в НПМГ.

# 82
Току що записах дъщеря си в I АЕГ. Нужните документи са:
  удостоверение за завършен 7 клас
  характеристика
  служ. бележка с оценките от /НВО/ всички са оригинали
  бланка от самото у-ще с данни за родителите.
Дават бележка там, която да се представи в старото у-ще, за да ти дадат отпусно. Отпусното и медицинска карта се носят на 15.09.2014. На 10.09.2014 ще има родителска среща. Тогава ще ни информират за учебници по английски и униформа.

Моля пишете, нали това е всичко, което трябва да се направи по записването. Че след толкова напрежение, все си мисля, че нещо пропускам. Не ми дадоха вх. №, не се подписах никъде, само бележка за старото у-ще.  Crazy

# 83
Бързам да се запиша и се връщам да ви изчета.
Саш, благодаря за темата.  bouquet
Благодаря на всички за споделената информация. Hug Успях да наредя желанията така, че девойката сега да е доволна и да не иска да ходи на второ класиране. Ще помислим до понеделник и най- вероятно ще се записваме.Поздравления на всички приети на първо желание! Успех на отиващите на второ класиране!

# 84
  • София
Сега е отишъл в старото училище, направили са му отпусното и се връща в новото Simple SmileКолко мъки ми спести Grinning

# 85
Честито на всички щастливи деца и родители, приети на първо класиране по първо желание! Да им върви по вода в новото училище и да се чувстват щастливи!

На моята девойка не й стигна бала за желаната ФЕГ, приеха я в 133 с ФЕ,РЕ (за статистиката бал 33,712). Статистиката показва, че последното прието момиче е с бал 33,788 и се чудя дали на второ класиране може да падне дотолкова, че да я приемат... ще опитаме все пак, нищо не губим. Но днес ще отидем до 133-то да го разгледаме и да видим какво ще ни подскаже сърцето Simple Smile.
Дали някой има отзиви за 133 соу? Аз изчетох де-що има теми за него, но много ценя мнението на пишещите в темата хора и ще съм благодарна, ако споделите мнение!

На всички дечица, които са решили да пробват късмета си на второ класиране от сърце желая успех!

Опитайте, нищо не губите! Миналата година за ФЕГ - ФЕ/ИЕ,Х  и ФЕ/ИЕ,М балът на второ класиране е паднал с 0,038. Успех!

# 86
  • София
Тук основно се разписват приетите на първо класиране. Моля майките, които ще чакат второ класиране да се включат с малко инфо и мнения. Ние сме приети в 18-то, но дъщеря ми много се разстрои и не иска да учи там. Може ли някой да сподели за второ класиране какви биха могли да са разместванията и в какъв интервал, защото за желаното училище не и достига повече от 1-ца и се чудим има ли шанс или просто да си се запишем в 18-то.

# 87

Чувала съм, че френския там е на добро ниво, но нищо не ви пречи да участвате  и на второ класиране! Моята племеничка е във Френската , тази година беше в 9-ти клас и е много доволна! Класната и - Марина Донова е прекрасна!

Много благодаря за споделеното мнение! Ще се пробваме, пък каквото стане Simple Smile. Принципно 133-то ще й е много удобно, защото спирката на метрото е много близо и ще стига до училище за 15-тина минути. Освен това е учила руски до 7 клас и ще й е по-лесно с 2-рия език, но ФЕГ й беше първо желание и се чувства леко разочарована.

# 88
Тук основно се разписват приетите на първо класиране. Моля майките, които ще чакат второ класиране да се включат с малко инфо и мнения. Ние сме приети в 18-то, но дъщеря ми много се разстрои и не иска да учи там. Може ли някой да сподели за второ класиране какви биха могли да са разместванията и в какъв интервал, защото за желаното училище не и достига повече от 1-ца и се чудим има ли шанс или просто да си се запишем в 18-то.

подавате за второ; най-лошото, което може да стане, е да не мръдне от 18
ако не подадете, така или иначе оставате там
аз не очаквам моето дете да мръдне нагоре, но след година труд, усилието да се разходя да подам за второ класиране си заслужава

# 89
От краткия преглед и сравнение които направих, установих че за младежи минималния бал в 2 АЕГ е доста по-висок от миналогодишния, а в 1 АЕГ- сравнително по-нисък (напр. АЕ/РЕ е с 0,322 надолу).
Испанската, която ни вълнува.. не знам дали ще стане newsm78, паралелките за които имаме шанс са с по високи минимални Whistling
Все пак моя рече и отсече, че ще участва на второ, дори да съжалява после за НПМГ.

Общи условия

Активация на акаунт