СЕДМОКЛАСНИЦИ - класации, заявления, записвания - седмична (27.06-03.07)

• 42 107
  • 679
  •   1
Отговори
# 30
след много мислене, семейният съвет реши, че си струва да опитаме на второ класиране
т. е. друга паралелка в испанската или немската

# 31
Добро утро!
Много се радвам,че попаднах при вас и кампанията премина толкова споделено и приятно.
Благодаря за отзивчивостта и винаги бързата реакция на въпросите ми.
При дъщеря ми всичко приключи благополучно-с бал 34,650 е приета по първо желание в ЕГ"Иван Вазов"- испански език.  Много е интересна статистиката за Пловдив тази година. При момичетата категорично минималните балове по АЕ и НЕ са по-високи в ЕГ "Иван Вазов" от колкото в ЕГ "Пловдив". За немския не се учудвам, но как може за АЕ по-желаната гимназия да е "руската", а не класическата английска. Същото е и с френския спрямо ФЕГ.
Поздравления за всички доволни след първо класиране и стискам палци за второто на останалите пишещи тук.  newsm10

# 32
  • Пловдив
Добро утро и спорен ден желая на всички в тази прекрасна и безкрайно полезна тема!   bouquet

Ние днес ще се пробваме по обяд да се запишем - от сега очаквам да има за какво да се върна я до ЛЛ или до вкъщи, но здраве да е. Ще въртим кръгчета из Пловдив - ние живеем в Кючука, а ЕГ Иван Вазов е на другия край на града.  Laughing

Таткото е обещал в началото на миналата учебна година, ако бъде приета в ЕГ-тата, да я кара сутрин с колата (нямаме директен транспорт), да видим сега какво ще прави наесен  hahaha (то е ясно, че ще изпълни дадената дума)

Относно форумните запознанства и аз имам да кажа нещо, а именно - светът е малък!  Grinning
Оказа се в разговор за приетите ни дъщери, че и ние с dani.m73 се познаваме по служебна линия.  Много се радвам, че се открихме тук!  Hug

# 33
И ние сме приети в 1 НЕГ, момче !!!! newsm44 newsm44 newsm44 Ще се радвам много да се засичаме със съученици на родителските срещи !!!  Baba Adi, стискам ви палци и съм сигурна,че ще успеете ! Hug

# 34
  • Стара Загора
Добро утро мами ! Как спахте ??Аз лично спах много щастлива. След малко ще отидем да запишем младежа.Да похваля отново Стара Загора . Тук комисиите за записване на учениците ще работят и в събота и неделяот 08.00ч- 16.00ч. Голямо улеснение за работещи мами . Освен това не трябва да се взема отпусно от едното училище ,че да се носи в другото и т. н. По служебен път се обменя информацията между училищата .

# 35
Наистина най- разумното е да отида до НТБГ и да видя списъците, така или иначе ще подавам заявление за второ класиране.Благодаря ви за помощта, наистина добре , че имам записани и вчерашните резултати, в случай , че се наложи.

# 36

Ние днес ще се пробваме по обяд да се запишем - от сега очаквам да има за какво да се върна я до ЛЛ или до вкъщи, но здраве да е. Ще въртим кръгчета из Пловдив - ние живеем в Кючука, а ЕГ Иван Вазов е на другия край на града.  Laughing

Звездопад, моля след записването да споделиш как е минало, дали не са си намислили нещо ново . Според мен исканите мед. документи,  описани в сайта им не са задължителни за представяне сега.
Такъв ми е споменът и от преди 4 г.

# 37
  • Пловдив
Vania_k, не гледай само минималния бал, а и колко паралелки са. В ЕГ Ив. Вазов има 1 паралелка ФЕ, във ФЕГ са значително повече - 6, съответно и минималният бал е по-нисък. Същото важи и за английски и немски - ЕГ Ив. Вазов по 2 паралелки, в ЕГ Пловдив съответно 6 и 4. Нормално е там да има приети деца с по-нисък бал. За някои едната гимназия е първо желание, за други - другата.

звездопад, явно детето ти не е пътувало досега. Обаче до ЕГ има достатъчно транспорт дори и и да сменя автобус. Идва един момент, в който самите деца не искат да ги карат / вземат от училище. В автобуса понякога е по-весело.  Laughing

# 38
  • София
Късмет на децата, които ще подават заявление за второ класиране, а на онези, които ще се записват - успех! Стискам палци да имат добри преподаватели и страхотни съученици!    bouquet

Ние днес ще ходим да се записваме. От ФЕГ казаха, че искат само удостоверението за завършен 7 клас, служебната бележка и характеристиката. Нищо не споменаха за останалите неща, освен за отпусното, което им трябвало чак през август.

Успех на всички!   

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 09:29 от raliuha

# 39
  • I want it all and I want it now.
Успех на второ класиране!   bouquet

# 40
  • София
медицинските документи можете да си ги направите наесен, защото и без това ще ви трябват тогава. Сега важното е да отидете и да кажете, че се записвате, да носите удостоверението и т-н., да ви отметнат в списъка и да ви дадат бележка за старото училище да си вземете отпусното.

# 41
  • София
Моя син вече отиде и се записа сам. Голямо нетърпение, голямо чудо. Или за да предотврати възможността мама да помисли Simple Smile

# 42
  • София
Здравейте! Първо искам да благодаря на всички, много ни помогнахте тази година, въпреки че не съм писала, четох активно  Simple Smile
За информация на тези, които се чудят, дали да чакат второ кларисане за СМГ, да кажа, че ние освобождаваме едно място в СМГ ПрМ-АЕ (класирахме се с бал 34.501 по първо желание, ако има значение), тъй като ще се записваме в АК.
Успех на дечицата и дано всеки влезе, където иска  Hug

# 43
Добро утро!
След вчерашните емоции си помислих ... брей за какво ще си пишем ние мамите, зора мина Thinking  Да, ама не съвсем. И ние ще се завъртим на второ класиране за немска паралелка във 2-ра АЕГ и тепърва ще мислим и за ТУЕС... newsm78
Благодаря на всички за споделеното, късмет на децата и ... най-сетне да отдъхнем (заслужено!) на някой остров, под някой чадър... sun

# 44
  • София
за който прави сметки - мин. бал за момиче в 73-то е 34, 464

Общи условия

Активация на акаунт