СЕДМОКЛАСНИЦИ - класации, заявления, записвания - седмична (27.06-03.07)

• 42 591
  • 679
  •   1
Отговори
# 210
  • В тъмната гора.
Днес записах сина си в желаната МГ - 1 желание. Втори е по бал сред съучениците си, на първо място е една умна дама. Записа ни бъдещата му учителка по музика...хубаво го отупа по рамото за добре дошъл.

# 211
Здравейте, ние решихме да опитаме с второ класиране. Надяваме се баловете да паднат още малко и да се предвижим на по предно желание! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78 Честито на всички записали се и успех на тези които като нас са подали за второ класиране.  Praynig

# 212
  • Русе
Няма бе. Аз съм сигурна, че ще сме в един клас.
нИ вЪЙ срам. Договорихте се, събрахте се. Simple Smile.

# 213
Няма бе. Аз съм сигурна, че ще сме в един клас.
нИ вЪЙ срам. Договорихте се, събрахте се. Simple Smile.
Мхм. И  още съфорумски колеги имаме, ама не ги издаваме.  Mr. Green

# 214
  • Пловдив
biborana, явно не сте били с униформи досега. Няма такова нещо, като избран цвят от училището. Там, където има униформи, има и фирми, които ги шият. И никой друг не шие униформите на това училище.
И цените им са ... специални. А качеството на дрешките, много често е под всякаква критика.

staniyani, ако сега сте по първо желание и трябва да изчакате по-късно класиране в другото училище, записвате детето сега. Като излезе класирането в специализираното училище и решите да се запишете там, си изтегляте документите от 51-во /нали така беше/ и се записвате в изкуствата. Никой не може да откаже да ви върне документите.

А това място отива за трето, та даже и за четвърто класиране.

# 215
  • Русе
Очаквах аз че така ще стане, откога уговаряте квартири, сватосване ....Simple Smile това - онова, ама тежко му на Макси, че много очи ще го следят Grinning

# 216
  • София
И аз искам да благодаря за мненията, помощта и информацията на всички, пишещи активно във форума. Преди 4 години ми беше изключително полезно, а тази година - направо необходимо. Днес записах и втората си дъщеря във 1 АЕГ и съм много щастлива. Тя също е много доволна, защото това беше нейното желание. Честито на всички приети и записани на първо класиране! Успех, спокойствие и кураж на тези, които продължават напред!

# 217
И аз искам да благодаря за мненията, помощта и информацията на всички, пишещи активно във форума. Преди 4 години ми беше изключително полезно, а тази година - направо необходимо. Днес записах и втората си дъщеря във 1 АЕГ и съм много щастлива. Тя също е много доволна, защото това беше нейното желание. Честито на всички приети и записани на първо класиране! Успех, спокойствие и кураж на тези, които продължават напред!
Кой град?

# 218
biborana, явно не сте били с униформи досега. Няма такова нещо, като избран цвят от училището. Там, където има униформи, има и фирми, които ги шият. И никой друг не шие униформите на това училище.
И цените им са ... специални. А качеството на дрешките, много често е под всякаква критика.

Dundi, разкри ме - минахме метър с униформите. Напускаме второ училище, в което въвеждат униформи веднага след нас (от следващия 15.09 smile3533). В последното стана голяма дискусия (скандал), защото цените са безумно високи.
Ето какво публикува ръководството преди 10 дена:
"Родителите не са задължени да закупуват задължителните елементи от униформата от фирма „Бонита Стил“, стига да са спазени описаните изискванията за вида и цветовото решение за училищната униформа."

# 219
  • Варна
И ние се записахме днес. Русалке, да знаеш как ти завидях, благородно де, че си успяла да се отпуснеш след цялата лудост от изминалата година. Аз още не мога, ще трябва да поработя по въпроса по сериозно. Имам цяла година за възстановяване и после пак седми клас  ooooh!.

# 220
Да.... и с мен е така ,но чудя се дали една година ще ми стигне за да се отърся  от тази лудост #Crazy

# 221
 Ние се чудим дали да оставаме на второ класиране, евентуално за паралелка  ФЕ с АЕ в 18-то. Иначе сме приети НПМГ с география. Да дадете някой съвет? Дали в 18 има униформи? Или някаква друга информация?

# 222
  • София
Да си повторя въпроса - дали днес приемат заявления за второ класиране??? По точно интересува ме в 133СОУ? newsm78

# 223
  • София
Да си повторя въпроса - дали днес приемат заявления за второ класиране??? По точно интересува ме в 133СОУ? newsm78
119-то не приема документи през почивните дни.

# 224

Защо не им звъннеш един телефон да питаш - има го в сайта? Не съм се сетила да питам вчера Confused

Общи условия

Активация на акаунт