Аз също не съм домакиня, не умея да посрещам гости, да правя менюта, маси, да организирам... не, не е за мен. РД сигурно ще е в тесен кръг.

Здравейте банда
Или аз започнах да ги разбирам, защото те и преди си говореха нещо, ама аз не разбирах какво хи хи хи Опасни са скици и интересното е, че думите ги произнасят еднакво и двамата, примерно като искат да ги обуя и ми викат : буй, на краставичката, викат : какаичка , на Маша и мечока - маши чоки и т.н.
Ужас беше. Няма никакви други симптоми, пускахме изследвания и ни изписаха антибиотик. От него пък се раздриска и имаме провал с махането на памперса за момента 

Пък и абсолютно не смятам, че на празника си (щото РД на детето ми си е и мой личен празник
) ще ходя като луда напред - назад с тенджерите и чиниите!
. Дребната и тя вдигна Т, защото са тръгнали последните зъби. Много е крива, само суче и църка, добре, че съм си у дома.
. Те не възприемат, защо трябва все пак да има някаква граница "след като имали възможност, защо да не му купели". Сега ми иде на тях да им оставя да му търсят детски гастроентеролог, защото все от корем се оплаква. Да идва внуче номер 3 и да си го гледат както искат, само да ни оставят намира най-накрая
.
. 
На всички нас пожелвам да сме добре, за да можем да се грижим за тях и да им се радваме от все сърце

на всички.
А Анди затвори брат си на вън и Гоги сега писка ли, писка, че иска вътре хахаххаа
Да расте здрав и щастлив, палав и любознателен, обичан и обичащ
Леко бременеене и едно здраво и хубаво бебе на финала

Няма да забравя никога всеки един момент от този ден. И най-вече когато се родиха и като ми ги показаха, целунах ги за първи път, а телата им бяха толкова мекички и топли, още помня това усещане:)))

Все така да са! 

, ама като не съм го слагала на гърне, когато му беше времето... Ще я видим де, може пък и са се получат нещата... все някога 
До предучилищната все ще ги изкараме 

ама ей го втори рожден ден се задава 

добре са се гледали с баба си и дядо си
може пак да го направим
Срам не срам, ще си призная, че на мен не ми липсваше колкото очаквах
) давайте съвети и идеи
, кога минаха 2 годиниии...отказвам да повярвам, днес като видях едно новородено и си викам "божкейй, и аз си мисля че бебе имам"...