Ейййй, много се радвам за вас, да мине леко и най-важното със страхотен пухкав финал 
Бориславче пък на 25-ти тръгва на ясла
Мъка, мъкаааа.... Ама какво да се прави, времето си тече, животът си върви, вече е голям мъж, ща не ща трябва да свикна с мисълта, че не може да е все до полата ми.Момичета, в сряда сложихме последния пентаксим. В четвъртък вечерта му потече нослето еднократно. В петък също 1-2 пъти, в събота реши, че ще тече повече, уикенда течеше яко, воднисто, безцветно, от време на време очичките му сълзят, особено на силна светлина. Това дали е алергичен ринит някакъв? Няма други симптоми особени, весел е, носът му е по-скоро отпушен, просто тече. Днес не знам как е, дядо му не ми се е обадил да докладва. Сутринта носът му текна леко, когато стана, но после кихна 1-2 пъти, без да изкара нищо. Чета, че е възможно да има подобна реакция от ваксина, но досега не се е случвало? Първо изпаднах в паника, после се поуспокоих, надявам се да няма по-сериозни ефекти...
ММ все повтаря, че иска и иска, вече ме е страх да правим джиджи-биджи, знам ли го..... аз не искам, все още....
аз съм си изключила подписите, та добре, че каза, ама много се зарадвах
Той ме обяви за изкукала. Обаче си е факт, от едни сополи (за щастие това са му болежките до момента) изтрещявам, за нещо по-сериозно не знам, страх ме е и мен от яслата. И от температура ужасно ме е страх, Бобо е вдигал макс. 37,4 досега. Абе здрави нерви си трябват за родителството.
Щом сега ти не искаш, значи не му е времето. Кажи на ТМ да устиска малко! 
. Реакциите на Анди и Гоги обаче ми бяха много по-интересни когато видяха малкото човече:) Толкова са пораснали
Хайде като узнаеш пола да споделиш, ще съм в очакване
Ще чета и още как. За тробадекса искам да питам - някой давал ли го е? И билков сироп за кашлица ни изписаха. Иначе кашлицата била от сополите, гърлото и гърдите са ок.