точно на имения ми ден го оставих гол да търчи из къщи за има-няма 5 минути и белята стана. Не стига това, ами и докторите не разбраха, че му е счупен кракът, превързаха го и ни изпратиха да си ходим. На другия ден все още не искаше да стъпва на крачето и плачеше като му го пипаме, та хайде пак в болницата, този път снимка и се оказа, че е счупен, по-точно пукнат, но то е горе-долу същото. Сега е в гипс, милият, иска да става, да ходи, а не трябва, но пък разбира, че нещо се е случило и иска непрекъснато ръчички и да цока. Все още не сме спряли да се кърмим, опитах се прз лятото, оставих го за 10 дни при свекърва ми, но той не е глупав 
А той колко време ще е с гипс? 2 седмици ли? Че на едни приятели тук детенцето (колкото нашите) и то си счупи (пукна де) скоро костта на крачето и 2 седмици беше с гипс. После първите дни му беше странно и не само си пазеше крачето да не го претоварва, стъпвайки на него, но вече всичко е 6. 

. Слагам тобрадекс. Обаче педиатърката ми каза за макситрола да слагам 4 дни и да приключвам, предполагам заради кортикостероида, не знам. И сега какво да правя, 4 дни ли да ги слагам тези или повече? И мен ме е страх да не се разсополиви пак, защото продължи много дълго този път. Кашлицата също почти престана, или сиропът е бил вълшебен или просто е била от тези краткотрайни дразнещи кашлици от гърлото, които и при мен са се случвали.
Направо всичко ми се свива. 

Дано се размина с гестационните диабети, че много ме е страх ... 

Тази сутрин седях 10 минути под терасата и гледах как върха на главата му се подава над парапета и плаче
И аз с него. Но се успокоил, дори обядвал
В яслата са така, на Сашко също не му се отразява добре, много е нервен вечер след ясла. А там казват, че яде и спи и е спокоен. Не им вярвам много. Но той и много малко ходи, просто искам да му го спестя максимално неприятното чувство, поне засега. Препоръчани теми