Помощ за диагноза!

• 4 291
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Прочети за Шуслеровите соли и се консултирай с хомеопат.

Никаква точна диагноза не може да се даде по време на бременност, има прекалено много объркващи фактори. Просто организмът полудява тогава.

# 16
Никаква диагноза не може да се даде и в анонимен форум, с липсваща информация, и то от хора, които не са лекари и не играят такива по телевизията.

# 17
Абсолютно съм съгласна, че диагнози не могат да се дават по интернет. Но ти  изброяваш толкова много и разнообразни оплаквания, че на мен лично ми прилича на хипохондрия. Хипохондрията е състояние, при което човек си въобразява, че е болен от нещо, но всъщност е здрав. При хипохондрията, човек наистина може да се чувства и физически зле. А сега си и бременна, много жени се учвстват уморени и имат стомашни проблеми през бременността. Как си с нервите? За стомаха не можеш ли да пиеш Лактофлор, той много помага за нормализирането на червата. Може да имаш колит или  синдром на раздразнено дебело черво.
При толкова много посетени лекари, ако имаше нещо тревожно, все някой щеше да открие нещо.

# 18
Да, може да е много неща, но трябва да се провери.
Баща ми точно това го убеждаваха, че е хипохондрик, имал Синдром на раздразненото дебело черво от стрес и трябвало да го лекува психиатър...  CrazyЕ, оказа се, че не е така...
Иначе споделям теорията ти за хипохондрия+ проблеми от бременността и не смятам, че е нещо страшно  Peace

# 19
  • Варненска клюкарка
Бременните могат да правят ЯМР, той не облъчва, на друг принцип е... Сърбежи по кожата могат да се появят през бременността, но и в това състояние и при липса на такава, говорят за проблем с черен дроб...Акнето за което говориш вероятно е свързано със стафилококова инфекция...или друга... Запекът може да е по причини растяща матка, притискаща и изместваща червата...запекът предизвиква и лош дъх...
Възможно ли е да си с изострено обоняние заради бременността и миризмите да ти се струват по-различни, по-засилени...Непременно направи изследване за паразити- при наличие на такива има драстично отслабване на тялото, загуба на апетит, страшно много се отразяват на вида на кожата и косата, ако са от дълго време в тялото... Имаш ли животни вкъщи, амалгамови пломби, алергии...
На ехо яйчниците ти нормални ли изглеждат? Възможно ли е да слабееш заради гадене и повръщане свързано с бременността? Кръвното ти в норма ли е- ако е ниско със сигурност ще се чувстваш много отпаднала...Провери хормоните на щитовидната и надбъбречните жлези, ендокринолозите ще преценят според месеца в който си  дали са в норма...Кръвната ти захар как е, бебето развива ли се нормално според седмиците- има ли изоставане или пък по-едър плод от нормалното за периода в който си...
На много бременни не им се яде месо, така че не се кахъри ако и при теб е така...

Не знам...мисля си, че ако беше нещо сериозно, нямаше да можеш да забременееш че отгоре на това и случайно... Наистина можеш да посетиш хомеопат, понякога правят чудеса, но ефекта идва бавно...Отиди и при специалист по ирисова диагностика- в момента не могат да ти се правят инвазивни изследвания, но съм чувала че тези специалисти са страхотни диагностици...

# 20
  • SA
elitsium , виждам, че си посетила доста гастроентеролози. Но все пак, някога мислили ли са в насока малабсорбционен синдром, който може да обясни всичките ти стомашно-чревни оплаквания, отслабване на тегло, а горе-долу и всички останали симптоми, които описваш, могат да се обяснят с дефицити на витамини, микроелементи и т.н.
Причини за подобен малабсорбционен синдром може да има много и те трябва да се тьрсят последователно.
Някак това лично на мен ми се струва правиланата насока, в която трябва да се тьрси.
Мисля, че е вьзможно да имаш сериозен здравословен проблем, затова хомеопатии, психиатри, соли , ирисови диагностици, ги остави за най-краен вариант.
Успех ти желая и дано проблемите ти се разрешат по най-добрия вьзможен начин.  Hug

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 17:10 от kameloth

# 21
Мисля, че посещението при добър хомеопат е решаващо, при положение, че няма особени резултати от нищо.
Мен ми прилича на автоимунно, захвани се за тези ANA изследвания паралелно, виж се със специалист, в Александровска много разбират от тия неща, евентуално имунолог примерно имаше известна имунологична клиника в Плевен май, др Конова, тя е много добра с бременостите, задължително си намери гинеколог от рискова бременност, аз съм фен на др Карагьозова от МД, но има и други добри.
Та задължително АNA скрининг, директно насочва към автоимунното.
За храната, бих се захранила като бебе отново, бих приемала пробиотици, откъм месо, щом има проблем само заешко и пуешко, те са най-леките, може да е непоносимост към някоя храна, виждам, че най-големия проблем е храната. Алерголог би помогнал.
 За нервната система - омега 3 и магнезий са мощни невропротектори, а и иначе са много добри. Ниския хемоглобин ако не е желязодефицитно обуславен, да се пусне и витамин Д и фолиева киселина. Също могат да имат отношение към анемията.
Шуслеровите соли са много добри за анемия, а има и биожелязо на растителна основа, приеманото  обикновено желязо се отразява много зле на стомаха.
Стискам ти палци да се пребориш!

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 20:45 от Rila

Общи условия

Активация на акаунт