ЮНЧЕТА засмени, добре дошли в РОДЕНИ! - 1

• 30 718
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
И нашия пъп беше изпъкнал и то доста,но сам се прибра  Thinking
Скай и аз давам Коликинд и съм доволна,Маги е доста по-спокойна.И с баткото много ни помагаше.
Лохите ми също спират и тръгват като променят цвета си.Бях на лекар във вторник и каза,че за около седмица трябва да спрат имало още мъничко в матката.
Гаги аз нямам проблеми с преобуване навън,но и ми се е случвало точно веднъж да не разбера навреме,че е акала и да засъхне.  Peace
primavera11 баткото беша такъв, само дето и в банята ревеше и след това все едно го колим Joy Въобще къпането при него до към 2 г. възраст беше приключение.Маги обича да се къпе и не ми създава проблеми  Peace
Белисима не се спотайвай а драсни някой ред  Mr. Green

# 526
Здравейте момичета,
Нямам никакво време за писане, че и четенето ми е много нередовно. Баткото иска да си излиза и по цял ден сме навън. Прибирам се само за кърмене, но тогава пък съм дала свобода на бате да играе на компютъра. Лохиите и на мен ми се променят като цвят и ту ги има ту ги няма.
Искам да попитам някой имал ли е проблем със запек при бебчо и как се справихте? Не знам от какво точно стана, но със започването на коликите започна да ака по един път на ден и то доста трудно. Иначе акото е кашаво, но и е трудно. Давам едно разхлабващо чайче, сега смених капките с Коликинд. Даващите тези капки, спазвате ли половиния час преди или след хранене. На мен ми е малко сложно защото тя само спи.
Днес ставаме на един месец и ето ни и нас Simple Smile https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203120275980868&se … ype=1&theater
Надявам се другия месец като тръгне на градина големия да имам повечко време да ви навестявам.

# 527
Мики ние акаме нон стоп, нямам случай да отворя памперс и да няма аки  Mr. Green

# 528
# 529
primavera11  аа ясно.... и малката е същата    Peace
Преобувам я на вън и мокря тампони за лице... направо лъсва това дупе   Grinning  В началото грубото обирам с обикновена кърпичка.
Възможно ли е от залъгалка да прави колики. Когато успея да я излъжа да я лапне, смуче много свирепо и май гълта много въздух.
Пу - пу, че сладки бебоци   Heart Eyes

# 530
Привет и от мен Simple Smile

Дари утре става на 2 месеца. Тя мина на много странен режим на хранене. През нощта изкарва 5-6 часа без да се буди. После сутринта пак спи и яде през 4 часа, но след 6 вечерта започва едно мрънкане, плач, дондуркане, кърмене през 2 часа и така до 11, когато заспива. Не мога да разбера колики ли я мъчат или кърмата не и стига вечерта newsm78

Мимче много е сладка малката Heart Eyes

# 531
 KalioBalio, skrech беше казала, че бебетата вечер преживяват деня и са особено напрегнати от всичко случило се - аз също го установявам. Така ти завиждам за голямата пауза ношем..5-6 часа си е направо рекорд! Та нищо чудно, че има нужда от по-често кърмене преди това. Ох, тия паузи при нас ще дойдат след нам си колко месеца сигурно...
mam4e82, понякога успявам да спазя 30-те минути преди/след хранене, но като има голям рев след ядене, си ги давам и следва блаженото успокоение. Не знам дали не е грешно пък...но просто понякога зорът е голям. Както казва татко му "айде мама ще те черпи с едно малко (нали в тях има алкохол)"   Grinning
А за наакването навън - започнах да си нося малък термос с топла вода и успявам да го измия, но ако е хладно става сложно.
Белисима, где тебя? Simple Smile

# 532
За навън аз спокойно си ползвам мокри кърпи, иначе всякакви други гимнастики са ми сложни Simple Smile

# 533
Ей ме на  Laughing Не влизам, защото последните няколко дни ми иде да си прережа вените ритуално. Аз си мислех, че сме имали колики и проблеми. Надай се. Рев на всеки час и така до следващото хранене, което не се провежда, защото на средата се започва пак с рев и писъци и така 24/7 . Не го знам колики ли са, скокове в растежа, проклет овнешки характер ли е, ама вкъщи е военно положение. Щом чакам с нетърпение свекърва ми можете да си представите  Mr. Green Мъжът ми взе да се шегува, че мен е трябвало да вземат за рекламата на магнезия с оная изнервената мацка. И за разходки не сме, щото навън е съшия цирк. За капак намали и часовете за спане и сме цирк дьо солей просто. Иначе не ви изпускам да видя какви ги вършите  Whistling

# 534
Мами, цикъла кога идва при некърмещите мами? Белисима при теб как се случиха нещата?

# 535
И аз това се питах , понеже от няколко дена ми опъва единия яйчник , та си викам - бях забравила това чувство  , но май до 1-2 месеца трябва да си ни дойде цикъла на некърмещите.

# 536
Дойде ми в началото на юни - около 2 месеца след раждането. Такъв ужас не съм преживявала никога. Бях решила, че от претоварване съм получила кръвоизлив и имам проблем с операцията. После реших, че ще умра от кръвозагуба  #Crazy 10 дни, със смяна на превръзка на всеки час. Вторият път сега вече всичко си беше нормално, но аз започнах и противозачатъчни та съвсем леко минах.

# 537
Влизам набързо само да ви се оплача. То обикновено така става- аз и моята голяма уста. Днес направо се видяхме в чудо. Е, няма такъв рев. От обяд, след като се прибрахме от разходка до 21 часа- рев. Имаше само две кратки паузи в които се излъга да дремне. През другото време иска само да яде. И на няколко пъти повръща, че съм мека гана и си викам сигурно още е гладно детето. #Crazy а той по принцип е кротко дете. Но явно нещо се е стреснал или нещо подобно, защото тъкмо леко се поуспокои, виждам му очите червени и в тях плуват корабчета и аха да заспи и почва някакви движения и се опулва Shocked точно ек така. Чак в девет се предаде и заспа.
Съчувствам на всички мами с неспокойни бебета. Белисима  незнам как издържаш, но ти си герой ( и другите мами, на които бебетата много плачат)! Аз едва издържах няколко часа #Crazy

# 538
Уф Белисима мислех те че защо те няма, сега ще те мисля два пъти повече с тоз режим  Crazy #Crazy
Ха дано свеки позакърпи положението да си починеш и презаредиш батериите, че в такъв безспирен цикъл малко биха издържали...  много е тегаво това с ревящите зверчета  ooooh! стискай зъбите, наистина си ни герой   bouquet
И аз се замислям как ще се пазим по-натам...противозачатъчните в дългосрочен план до сега не са ми били вариант, все се появяват кофти странични ефекти. А като си помисля да направим скоро още един бебок и косата ми се изправя  Whistling

# 539
Много са ви хубави дечицата! Heart Eyes
Белисима, Примавера, дано да мине бързо бебешката мъка, чеееее......
Мамче, пробвай с масаж да повлияете запека, помага и за коликите.

Мисля че съм писала и друг път, но пак ще споделя направих си бархетни кърпички за бърсане на дупе. Мокря хубаво и леко изстисквам, стават по-мокри от купените мокри кърпи и с тях трия. Дори да е засъхнало акото пада лесно, така не ми се налага да го мия на чешмата, то все едо е измито. Пера ги с пелените му.

Забелязвам, че Никола е най-неспокоен сутрин около 4-7 часа. Тогава газовете го мъчат най-много и заспива само върху корема ми.

Днес сме на първата консултация, но чак от 13 часа, дано не се изпечем на връщане.

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 09:34 от до-ре-Ми

Общи условия

Активация на акаунт