А гърдите си чувствам много напрегнати и препълнени преди кърмене,все едно има литри вътре.С помпа не успявам да изцедя повече от 10 мл от гърда. Написаното е доста объркано,надявам се да ме разберете,като цяло аз самата съм доста объркана и съм на път да се откажа изцяло от кърменето.

.Пробвах да сме изцяло на кърма,но нещата не се получиха.Детето суче ефективно и нямаме проблем със захапването на гърдата,но явно количеството кърма е недостатъчно.Чувах го как преглъща на 1-2 засмуквания първите няколко минути,след това не се чуваше никакво преглъщане.Бяхме като скачени съдове,кърмехме се почти денонощно,но се ядосваше,плачеше постоянно.При мен нямаше болка,захапваше правилно и зърната ми не са се разранявали и въпреки това се предадох
.Най-много ме притесни това,че пелените бяха сухи.В продължение на 5 дни нямаше изхождане,можехме да изкараме цяло денонощие с един памперс и реших да започна с АМ.Явно ще се мъчим докато има,пък каквото стане в крайна сметка.

аз се мазах с Контрактубекс, но ми свърши та се чудя дали да си вцема нова опаковка 

Препоръчани теми