АВАТАРНИ ИГРИ 4

• 25 193
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • in Wonderland
Честито на Джой и на останалите момичета !!!   bouquet

Джой , направо ме хвърли в оркестъра ! Има сега да се лутам.... че то не е една любима песен. Минаха ми поне 10 супер любими парчета през главата , да видим кое ще мога да пресъздам със снимки   Crazy

Абе нещо сайта се е побъркал или само при мен ? Излизат ми преди новите отговори някакви други неща и тр да скролвам супер много , докато стигна до отговорите... Не мога да си влезна в профила от горе в дясно , а само от ляво , където да си видя последните публикации. Пак ли правят нещо или проблема е в моя ТВ   Crazy  newsm78

# 61
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе нещо сайта се е побъркал или само при мен ? Излизат ми преди новите отговори някакви други неща и тр да скролвам супер много , докато стигна до отговорите... Не мога да си влезна в профила от горе в дясно , а само от ляво , където да си видя последните публикации. Пак ли правят нещо или проблема е в моя ТВ   Crazy  newsm78
При мен е така от поне седмица и се опитват да ме изкарат, че лъжа. В момента се води война в модераторската за това.

п.п. много си хубава, много Heart Eyes

# 62
  • in Wonderland

п.п. много си хубава, много Heart Eyes

изцяло и само благодарение на теб  Hug Hug Hug

Дали така ще остане ? Мн е неприятно . ще отида и аз да се оплача , да ни вземат на сериозно !

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 17:18 от ~ _Dee_Dee_~

# 63
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мамма обеща, че ще се работи върху проблема, след като приложихме и скрийн.

Вярно ли е моя тази комбинация, как може да съм забравила newsm78? Както и да е, на теб много ти отива Hug

# 64
Джой,честита победа!   bouquet
Честито и на останалите момичета!   bouquet
Интересна нова тема! Wink

# 65
Джой, честита победа!   bouquet

Благодаря на всички, които са гласували за мен!  Hug

# 66
  • София
Джой, честита победа!  bouquet
Новата тема ми е много на сърце, дано да имам време да визуализирам някоя своя любима песен.

# 67
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте милички Hug
честита победа на Джой в много интересна игра Hug  bouquet
И на останалите момичета - честито!  bouquet

Джина, гледах ви на снимките, много сте сладки с момичетата ти Peace
Джой - темата е върха! Peace
Бела, вече нямам търпение да се върнеш от пътуването, че като знам как няма да те има дълго и ми става мъчно още от сега Hug
Лока Hug, добре си се завърнала Hug, как изкарахте, порадвахте ли се на хубаво време?

Окасо, не виждам да има настроения сред участничките за промяна, така че всичко си остава така както е до сега Peace Не се шегувам, така ни е добре, знам че всички го мислят Wink

# 68
  • КиТ
Идвам и аз  Crazy

Ради благодаря за новата тема   bouquet  bouquet  bouquet

Джой,Джой честита победа,много хубава тема си измислила,вече имам и идея с кое да участвам  Crazy Party

# 69
Плами, добре си се завърнала Hug
Вече си в къщи, нали Peace Изпуснах те този път, но за другия ще се стегна.

# 70
  • КиТ
Да вкъщи съм,записвам си да си знаеш,че си обещала  Crazy

# 71
аз влязох в сериозна чуденка за темата, много любими песни имам. Слагам първата, която се сетя, че после сериозно ще се овъртя Grinning

Ради, бяхме в Гърция, та времето беше супер топло. Яко си изкарахме, но за съжаление бързо свърши  Simple Smile

# 72
Лока, супер, още по-хубаво значи е било Hug
Не е лошо отпуската да е в началото на юли, аз преди така взимах от 5 или 10 най-обичах Grinning

Плами, молА ти се сега Joy, ша вземе да ме тръшне нещо друго, пу,пу, пу...И ще се сърдиш Laughing

# 73
Лока,добре си се завърнала!   Hug След седмица и аз ще съм в Гърция. Wink

# 74
Честито на класираните момичета и благодаря за гласовете!   bouquet

Новата тема ми харесва. И преди съм търсила снимки към клипа на любима песен, но безуспешно. Пак ще потърся за песента, с която съм решила да участвам, ако ли не, ще избера комбинация, която според мен би паснала на песента.

Общи условия

Активация на акаунт