АВАТАРНИ ИГРИ 4

• 25 193
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
С тая нова визия на форумо, трябваше и едни пеещи аватари да импламантират  Laughing, местиш мишока отгоре им и песента с която си решила да участваш грачи в ушо.

Койй сега до теб заспиваааа, кой целува устните тииииии... ля ля ля  Joy

# 76
  • София
Окасо,разсмя ме Hug
Знам с коя песен ще участвам,сега остава и картинките да наместя.

# 77
Койй сега до теб заспиваааа, кой целува устните тииииии... ля ля ля  Joy

оф, бе, много хард го раздавате рано сабахлем Joy. Нимоъ си изпия кафето Joy

Нези, пожелавам ти прекрасна ваканция  Hug и на всички заминаващи по знайни и незнайни пътища Simple Smile

# 78
Ocaso, много разведряваш темата  Laughing
Мен обаче новата игра ме затрудни доста, хич не мога да измисля с какво да играя, като че ли всичко ми се е изпарило от главата, не мога да се сетя за някоя чак толкова любима песен Sad Може би по-скоро стил музика, но пък не е по темата  Rolling Eyes Ще помисля още, да видим дали няма да ми просветне  Laughing
Забравих за Гърция да кажа Simple Smile И ние сме се насочили натам - най-после , от 2-3 години мрънкам на мъжа им за там Simple Smile Много искам да отидем, това е една от мечтите ми, преди Париж, защото е по-реалистично Simple Smile Даже мислех да предложа Гърция като тема за играта, но ми се стори, че само аз ще си я харесам Simple Smile  Ако този път не се развали нещо плана ще се похваля после Simple Smile Надявам се да ни хареса, макар че чета, че е много горещо там юли, но така се случи, че не можахме да се организираме по-рано.

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 10:34 от Djina

# 79
Ocaso, много разведряваш темата  Laughing

И аз много се кефа на тая тема, любимата ми, всички сте толкова хубаво настроени, играем си игрички, прекрасно е.  newsm44

# 80
  • Once there was a Hushpuppy...
Джина и Гърция сме играли Peace И беше също много хубава игра.

Окасо, ние тук сме си така настроени.
Ти, кажи нещо за теб. На пример започваш с възраст, семеен статус, височина, кг., цвят очи, коса и тн.т. Peace
Ние нищо не знаем за теб Hug

# 81
Аз съм готова за играта с много любима песен от много любим филм.  Heart Eyes

# 82
Хъшпъпи, ще трябва да попрегледам старите теми Simple Smile

# 83
  • in Wonderland
Греени , това ли ти е комбинацията за играта , че нито за филма се сещам , нито за песента  Mr. Green

Ох , момичета , имах толкова емоционален следобед ! Голям Григор ! От много време не съм се вълнувала толкова от някакво спортно събитие , но днес просто беше невероятно ! Във втория сет на тайбрека направо щеше да ми изхвръкне сърчицето , а нз те как са се чувствали ... ( за това и не стана спортист от мен  , психика нямам , въпреки ,че бях доста добра ) . Пожелавам му от сърце да е здрав и да продължава със същата целеустременост да завладява непокорявани от българи позиции!!! За сега , със сигурност  в понеделник е под номер 9 , но дай Боже , може и по - напред .

# 84
Греени , това ли ти е комбинацията за играта , че нито за филма се сещам , нито за песента  Mr. Green

Наистина ли?  Shocked "Оркестър без име"? Това е песента от финала на филма. Оригиналът се изпълнява от Маргарита Хранова и Вили Кавалджиев.

# 85
  • in Wonderland

Наистина ли?  Shocked "Оркестър без име"? Това е песента от финала на филма. Оригиналът се изпълнява от Маргарита Хранова и Вили Кавалджиев.

ааааааа , лелеее , аз чак сега виждам ,че има линк към песен .Тр да уголемиш малко шрифта и да го болднеш , напр . А може и аз да съм все още обзета от еуфория и да не доскивам  Crazy

Иначе песента я зная мн добре ! Супер си  Heart Eyes Обожавам бг музика!

# 86
Така по-добре ли е? Simple Smile

# 87
  • in Wonderland

newsm10
аз се опитах да разпозная само по снимките , ама не ми се получи  Mr. Green

# 88
 green eyes,страхотно си илюстрирала тази хубава песен!  Heart Eyes
А как става поставянето на линка към песента в подписа?

# 89
Благодаря, Нези!  Simple Smile

Ето така се поставя линк:
Скрит текст:
[urл=адресът на изображението]текста[/url] - до иконката за вмъкване на изображение има такава за вмъкване на линк. Сложила съм българско Л, за да видиш как изглежда. Надявам се, че добре го обясних.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт