Цялата ОКТОМВРИйска дружина се моли за малката Марина - TEMA 9

• 32 350
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
black_pearl_30, моля се всичко с малката Марина и теб да е наред ! Вярвам, че накрая ще си гушнеш дъщеричката с усмивка на лице !  Praynig
Не си сама, бъди силна...  Hug

# 541
black pearl и аз се моля за вас .Имай вяра,че всичко ще се оправи и скоро ще гушкаш малката си кукла.

# 542
black_pearl_30, миличка съжалявам за това, което ви се е случило и вярвам, че малката ти принцеска ще се пребори  Praynig Бъди силна и вярвай, че всичко ще бъде наред. Прегръщам те и се надявам скоро да ни зарадваш с добри новини   bouquet

# 543
black pearl с цялото си сърце вярвам, че всичко ще е наред и Марина ще се пребори! Чудото вече е станало, чудото се появи живо на бял свят, чудото в момента се бори за живота си...Tова е твоето малко чудо, не спирай да вярваш в него! Ние всички вярваме и се молим за вас!  Hug

Последна редакция: ср, 23 юли 2014, 12:34 от Ellie_Ivanova

# 544
Black_pearl30 сега прочетох и плаках..стискам палци и се моля с цялата си душа малката Марина да се пребори и да си я вземете вкъщи Praynig всички се молим и сме с теб!

# 545
black_pearl_30, всички се молим за теб и малката Марина, не губи надежда, бъди силна заради нея. Много е хубаво, че си избрала детето ти да носи точно това име, то си е дошло точно напразника на св Марина изцяло обърни молитвите си към св Марина, към Бог и Пресв Богородица! С теб сме  Hug Hug Hug

# 546
black_pearl_30 забравих да ти пиша и още нещо: опитай се да стимулираш кърмата си и да тръгне възможно най скоро. Може сега да не може да се храни с нея, но на по-късен етап е изключително важно да сте си на кърма. Може да прочетеш как едва ли не животът на недоносените бебета до голяма степен зависи от това  Hug

# 547
black_pearl_30, бъди силна, моли се, вярвай, че всичко ще се оправи и съм сигурна, че накрая ще бъдеш най-щастливата майка на света.

# 548
black_pearl_30 много сила и кураж и от мен!
Много съжалявам за това, през което сте преминали, но съм сигурна, че малката Марина ще се пребори и ще я гушкаш щастливо скоро.
Само не губи надежда, всички сме с теб и те подкрепяме  Hug

# 549
black_pearl_30,много съжалявам за всичко,което си преживяла и преживяваш.Отношението на докторите,изобщо няма да коментирам,Господ да ги съди...искам да ти вдъхна кураж,в началото на бременността си лежах в болница с едно момиче,с много високо кръвно и куп други проблеми,изродиха и бебето,което беше 900 гр.но малкия мъж се пребори,сигурна съм,че и Марина ще успее Praynig
а на теб,майче,пожелавам много сила и вяра,знам,че не ти е леко Praynig

# 550
black_pearl_30 пращам ти много прегръдки и молитви, да се оправи малката Марина, а съм сигурна, че накрая всеичко ще е наред!
Никоя мама не трябва да минава през това, през което ти си минала, но малката е показала, че е боец, щом е проплакала! И аз не мога да си представя какво ти е в момента, но щом през цялия ти разказ плаках за теб и малката, сигурна съм, че изпитваш много по-силна болка от всички нас взети заедно! Смело напред и знай, че всеки ден малката е по-силна! И да не пропусна - братовчедка ми също роди в 7 месец, малкия беше под килограм - след 47 дни го изписаха и сега е едно будно и здраво бебе! Гледай само напред и не позволявай на коментарите на лекаря да те сломят!

# 551
black_pearl_30 - стискам силно палци за малката и се моля заедно с всички вас. Още не мога да спра сълзите си след като прочетох какво се е случило. Прегръщам те силно.

# 552
black_pearl_30 стискам палци всичко да е наред,пожелавам ти го от все сърце.Бъди силна колкото и трудно да ти е,ние сме с теб и те подкрепя ме......

# 553
black_pearl_30, miminka_88 много хубав съвет, знам че ти е много трудно в момента, но гледай да си стимулираш кърмата и след време да се кърмите с Марина. Всички сме с теб и малката кукла  Praynig! Бъди силна, всичко ще се оправи ще видиш!!  Hug

# 554
Благодаря на всички за подкрепата!
Току що се върнах от болницата. Моята душица продължава да се бори. Но състоянието е все така критично.

Общи условия

Активация на акаунт