Цялата ОКТОМВРИйска дружина се моли за малката Марина - TEMA 9

• 31 919
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
 kle0patra, и аз така си мисля, но в сп. 9 месеца, думите на д-р Юнакова от болница Щерев са: "Според д-р Юнакова е много малко вероятно бебето да се завърти генерално и да промени седалищното си положение. След 28-та седмица движенията на плода са свързани предимно с крайниците." Това е в рубриката проследяване на бременността и бъдещата майка е в 28ма седмица.

# 106
Нa мен докторa достa остро ми обясни, че тъй кaто ЗК отпускa пaри зa 3 видеозонa, следвaщият ми е чaк преди дa родя. Интересно ми е тогaвa кaк ще знaем обърнaло ли се е и дaли всичко е нaред с шийкaтa и плaцентaтa.

valen_tina_171 при мен даже безплатните бяха 2. През 3 седмици съм на видеозон и си заплащам прегледите..., но ми е по-спокойно.И ти можеш да искаш да те прегледа, но вече ще е платено - важното е да знаеш какво става все пак, за твое лично спокойствие...До октомври има още толкова време как би издържала да си в неведение  #Crazy

# 107
kle0patra, и аз така си мисля, но в сп. 9 месеца, думите на д-р Юнакова от болница Щерев са: "Според д-р Юнакова е много малко вероятно бебето да се завърти генерално и да промени седалищното си положение. След 28-та седмица движенията на плода са свързани предимно с крайниците." Това е в рубриката проследяване на бременността и бъдещата майка е в 28ма седмица.
Много странна статия, за първи път чувам подобно нещо. Има данни дори в 9 месец да се обърне бебето, камо ли сега. Въобще не съм съгласна с тази лекарка. Аз зная, че се обръщат до към 32-ра седмица.

# 108
Като бях на лекции в болницата ,главната акушерка обесняваше как една родилка са я сваляли в операционната за секцио ,понеже бебчо бил седалищно и докато слязат от асансьора бебчо вече бил с главата надолу...

# 109
това са единични случаи.. по принцип е хубаво бебето да се обърне до 28-ма седмица - след това има едни упражнения, с които уж се обръща ...ама пак е строго индивидуално

# 110
и аз знам до 32 седмица трябва да се обърне..Каката от самото начало си беше със главата на доло ..
А сега малкия е на всеки преглед седалищно и за това ме рита във пикучния мехур! Sick Sick Sick

# 111
И нашата мома все е седалищно, като я гледаме на прегледите, надявам се да се обърне  Praynig

# 112
Elvito изобщо дaже не съм спокойнa тaкa, нa него обaче в никaкъв случaй не бих му плaтилa зa преглед, зaщото прегледa е не повече от 2 мин и нaкрaя сaмо кaзвa дaли всичко е нaред. Aз до сегa всичко съм рaзбрaлa от вaс и кaто цяло от интернет. Във вторник ще отидa нa преглед при докторa, при когото ходих в родния ми грaд. С кеф ще си плaтя, aмa тaкивa доктори дето не си гледaт рaботaтa и не си мръдвaт пръстa зa кaквото и дa е сa зa зaтворa нaпрaво. До сегa колко много нещa рaзбрaх интересувaйки се в интернет.......a тея доктори зa кaкво сa?

# 113
и моята мома бее седалищно, за разлика от каката - но вчера ми казаха, че вече се е обърнала и си отдъхнах Simple Smile

# 114
Момичета, вече пиша от Тина Киркова, където ме прие д-р Констнтин Петров по спешност.
Първо държа да подчертая, че никого не искам да плаша. Моя случай е скъсена шийка на 16мм и вклинен мехур, което е по-рисковото в случая. Борим се. На системи, инжкции, хапчета, почти гипсирано лежане, само в две пози и много много вяра, че нашия малък Алек ще остане с нас до края.
Клиника Надежда напуснах в 23ч. в истерия, но няма да насаждам мнения и да плаша следящите се там.
Само едно искам да знаете: Питайте за шийката! Масово не я мерят. Прегледала съм всичката си документация и данни за дължината й не съществуват. От клиниката говорят такива небивалици, че не искам да натоварвам и себе си и Вас. През двата дни, които прекарах спешна, с подготвящо се бебе за раждане в 23та седмица, плачеща и молеща се НА КРАК ПО КОРИДОРИТЕ, видях толкова абсурди...като чакащи бременни жени по 3 часа, да се запишат за секцио и т.н. и т.н. Като най-малкото беше да ме пратят да обядвам в ресторанта, 3 етажа под мен, при положение, че влизам за спешни мерски за задържане. Усетих масовата вълна на недоволство в клиниката. Моето бебе е направено там и аз никога няма да бъда неблагодарна, но няма сила на земята, която да ме накара да се върна там, било то и да използвам безплатните си прегледи и изследвания от пакета, който съм заплатила.
Утре ще се види шансът за износване на мъничкото ми. Дано драстичното лечение е дало поне малко ефект и ни обнадежди.
Прегръщам Ви и бъдете спокойни!  Hug

# 115
Ckharisma силно стискам палци и се моля за теб и твоето бебенце. Бъди силна ,дано се овладее ситуацията.   newsm17 spoko

# 116
И аз ще се моля за теб! Искрено се надявам да се повлияеш от лечението и да задържиш Алек. Бъди силна и се опитай да си представяш само най-добрия изход, за да го предизвикаш.  Hug

# 117
Ckharisma, и от мен имаш стиснати палци и дай Боже всичко да е наред! Мисли само позитивно!

# 118
Ckharsima силно стискам палци и аз за теб и бебо  !  Praynig  Praynig  Praynig

# 119
Ckharisma, много борбеност от твоя страна оттук нататък. Чувала съм за случаи като твоя, дори с разкритие, но с много упоритост и пазене да стигат до 36-та седмица.
Пожелавам ти много сила и да кажеш на малкия Алек сега да си стои там, искаме го по-нататък  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт