Цялата ОКТОМВРИйска дружина се моли за малката Марина - TEMA 9

• 31 906
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
аз другата искам, която не е намалена Simple Smile

Ама тази е по-добрата, защото съдържа три контейнерчета за съхранение плюс биберон. Като се монтира приставката може да се завие биберонът и така да стане като шишенче. Тоест тя има повече неща и е по-хубава. Иначе няма абсолютно никаква разлика с другата като механизъм и помпа. Аз ги разглеждах и двете.

# 91
Теди,  Philips AVENT Comfort  ли пише на нея?

# 92
Тези контейнерчета за съхранение според теб за колко време ще ти стигнат? Аз пълнех по 3 торбички на ден и замразявах.. все пак, повечето майчета се цедят, защото имат повече кърма и съхраняват.. аз се колебаех между тази, която не е намалена и на медела и се спрях на медела - 89лв са и двете.. но ще изчакам с купуването, може и да я хвана намалена преди да стане време за ползване..
лично аз ще си купя сега, преди да родя, защото имам опит вече - с предната бременност си взех, чак като се върнах в нас, след като видях, че имам много кърма.. но и не съм била секцио. Предполагам тогава е хубаво да се стимулира по някакъв начин спускането на кърмата.

# 93
known, а защо се спря на Медела?

# 94
Айде и аз да се цопна в новата тема, че тя вече стана стара докато се наканя... гледам че обсъждате въпроса за помпите за кърма, аз много искам да си взема обаче мисля да е ел. и да е по към октомври Simple Smile) затова сега само ще ги гледам и ще ги преценявам Simple Smile

# 95
Тези контейнерчета за съхранение според теб за колко време ще ти стигнат? Аз пълнех по 3 торбички на ден и замразявах.. все пак, повечето майчета се цедят, защото имат повече кърма и съхраняват.. аз се колебаех между тази, която не е намалена и на медела и се спрях на медела - 89лв са и двете.. но ще изчакам с купуването, може и да я хвана намалена преди да стане време за ползване..
лично аз ще си купя сега, преди да родя, защото имам опит вече - с предната бременност си взех, чак като се върнах в нас, след като видях, че имам много кърма.. но и не съм била секцио. Предполагам тогава е хубаво да се стимулира по някакъв начин спускането на кърмата.

Known, аз не съм казала, че ще ми стигнат. Смятам и торбички да си взема при нужда.

Мери, да, Comfort e помпата. Simple Smile

# 96
Тединка - по принцип говоря, идеята ми беше, че тези контейнерчета поне за мен не накланят везните в полза на нито едната помпа Simple Smile
Спрях се на Медела, защото по принцип се водят като по-... как да го кажа по-ефективни и симулират по-добре действителното кърмене. А и както казах, цената на Авент /не тази с контейнерчетата/ и Меделата е една и съща Simple Smile

# 97
Тединка - по принцип говоря, идеята ми беше, че тези контейнерчета поне за мен не накланят везните в полза на нито едната помпа Simple Smile
Спрях се на Медела, защото по принцип се водят като по-... как да го кажа по-ефективни и симулират по-добре действителното кърмене. А и както казах, цената на Авент /не тази с контейнерчетата/ и Меделата е една и съща Simple Smile

Аз си купих шишенца и при положение ,че помпата е на промоция, и че ще ми трябват контейнерчета, реших, че е по-удачен вариант.  Simple Smile

# 98
Здравейте мами! Днес бях на преглед и ми казаха че и моята шийка е скъсена наполовина! Sad В момента е 2.8 см....То и наистина честичко ги получавам тези фалшиви контракции..Изписаха ми Магнерод и Прогестан и ми каза да почивам повече....Притесних се Confused Аз досега въобще не сам си променила режима....в смисал-активна сам си както преди да забременея. бебето ве4е е 840г. и се е обърнало с главата надолу. Ох,само дано постои така до 9м.  Praynig

# 99
Ckharisma  Стискам палци всичко да се оправи и да получиш Нужното вниманйе и поткрепа от страна на лекарите!  newsm17 newsm17 newsm17

Аз като раждала жена Съм за ел.Помпа авент newsm10 newsm10 newsm10

L1nka Стискам палци и на тебе всичко да е наред и бебчо да си седи кротко на мястото си Simple Smile  Hug Hug Hug

# 100
И аз съм си харесала на медела, чакам само да я намалят някъде и я взимам. За електрическа помпа зная, че не си заслужава да се дават толкова пари, ако възнамерявам да кърмя.
И аз съм с много контракции и съм на но шпа, но още не съм гледала колко ми е шийката и доста се притеснявам да не е много скъсена.

# 101
Ckharisma стискам ти палци и се моля всичко да е наред с теб и бебчо...
Дай Боже всички бебенца да си изчакат 9-ят месец и се родят живи и здрави ...  Praynig Praynig Praynig

Относно покупките съм в период на изчакване и мисля да се активирам живот и здраве през август - септември  Hug

# 102
добро утро, момичета! хайде днес петъчно лека да ни е, а на почиващите да им е слънчево Simple Smile
ще потърся още отзиви за Медела и Авент и ще преценявам накрая  Whistling
Бях чела, че след 28ма седмица бебчетата имат много малък шанс да се обърнат...вярно ли е това  newsm78

# 103
добро утро, момичета! хайде днес петъчно лека да ни е, а на почиващите да им е слънчево Simple Smile
ще потърся още отзиви за Медела и Авент и ще преценявам накрая  Whistling
Бях чела, че след 28ма седмица бебчетата имат много малък шанс да се обърнат...вярно ли е това  newsm78
Е, те точно тогава започват да се обръщат. Преди това имат много място и могат да се преобърнат няколко пъти.

# 104
Нa мен докторa достa остро ми обясни, че тъй кaто ЗК отпускa пaри зa 3 видеозонa, следвaщият ми е чaк преди дa родя. Интересно ми е тогaвa кaк ще знaем обърнaло ли се е и дaли всичко е нaред с шийкaтa и плaцентaтa.

Общи условия

Активация на акаунт