Цялата ОКТОМВРИйска дружина се моли за малката Марина - TEMA 9

• 31 902
  • 738
  •   2
Отговори
# 75
Ckharisma, стискам палци да овладеят ситуацията и бебчо да си стои кротко и послушно в коремчето ти! Това което разказваш за докторите в Надежда е доста неприятно...аз също се следя там и не мога да повярвам, че никой не се наема да вникне в случая ти.....

# 76
Ckharisma, искрено се надявам всичко да се оправи при теб и също така да започнат да се държат добре с теб, че в такъв момент най-малко имаш нужда от такива емоции.  Hug

На мен също не са ми мерили шийката досега и смятам на следващата ЖК да попитам за тези неща.

Днес си купих бебефон и още не съм го изпробвала. Ще чакам да се прибере ММ и да го тестваме. Иначе вчера си купих ръчната помпа на Авент, която е намалена от 99 на 59 лева. Съдържа един биберон и три чаши за съхранение на кърма. Мисля, че е доста изгодна покупка.

Приятен ден от мен и много слънчеви емоции!

# 77
 Здравейте от слънчев и горещ Пловдив. Доста сте изписали за 2 дена. Ckharisma, съжалявам за това което ти се случва. Стискам палци и съм сигурна че лекарите ще овладеят ситуацията. Имаш и моята подкрепа.  Hug Praynig

Момичета...аз съм забравила какво е да имаш гости  Joy. Вчера изпратих едните, а днес пристига свекървата  Crazy. Но пък е приятно да не съм по цял ден сама, докато ММ е на работа. Няма да имам много време да ви следя, но ще наваксам като остана сама.
 Вие как се чувствате - на взе да ми натежава корема последната седмица и бързо да се изморявам. pregnant А също и много ми се подуват ръцете. Следващата сдмица съм на ЖК и ще я питам за това, нали уж тия Маднерот?

Приятен ден на всички. smile3525

# 78
Теди, откъде си взе ръчната помпа на Авент с такова приятно намаление Simple Smile

# 79
Хайде, записвам се и аз в новата тема...  Heart Eyes
Нямам време сега да изчета всичко назад...
Относно помпите за кърма - нищо не ми е ясно. И как е добре да се съхранява после, във фризера ли ??? И ако е във фризера не трябва ли да е в торбички за замразяване ?  newsm78

# 80
Ckharisma - мила не мисли лоши неща, щом си в болницата всичко ще е наред!
за съхраняването на кърмата - аз ползвах торбички и задължително във фризера.. относно помпата, аз този път се спрях на медела 89лв е редовната цена и ще изчакам с купуването..
този бебефон е намален в момента и в айко - цената е същата, както и шишетата на Авент от новата серия..
иначе да се похваля - бебка най-после се е обърнала с главата надолу и съм много доволна, че иначе щеше да падне едно въртене, да й помогна да се обърне:)

# 81
Здравейте, мами! Сега се връщам от ЖК. Мъжлето ни расте, вече е почти кило и всичко е наред. Кръвното ми е още ниско (70 на 105), но АГ каза, че е важното да се чувствам добре.
Най-щастлива съм, че плацентата, която ми беше ниско, вече се е повдигнала лекичко и има шансове да си отиде на мястото!!!
От днес вече съм в болнични, които са ми за 30 дни, после ще ги удължим, докато влезна в майчинство. От утре вече няма да ходя на работа и ще имам повече време да ви чета и да ви пиша.
  bouquet

# 82
Ckharisma, имам два съвета към теб. Първия е да не ходиш на работа, да лежиш и никакво натоварване, а втория е да отидеш за второ мнение при друг специалист, аз горещо ти препоръчвам доктор Сигридов, преглежда в Клиника Малинов, уникален е... Няма да му правя повече реклама просто прочети в нета за него. Стискаме палци, не мисли глупости, всичко ще е ок!  newsm10 newsm10 Аз с първата бременност също имах скъсяване на шийката и резултата вече е на 7 години Simple Smile)))))

# 83
Относно помпите за кърма, се чудех кога да я купувам, но ме посъветваха да изчакам и да видя дали ще имам кърма и после да си я купя ...  newsm78   Та още си се чудя  smile3506

# 84
Теди, откъде си взе ръчната помпа на Авент с такова приятно намаление Simple Smile

Много съм зле!!! Забравила съм да напиша, че са намалени в Айко.  Rolling Eyes

# 85
Относно помпите за кърма, се чудех кога да я купувам, но ме посъветваха да изчакам и да видя дали ще имам кърма и после да си я купя ...  newsm78   Та още си се чудя  smile3506

На мен консултанти по кърменето ми дадоха съвет, че е хубаво да си я нося в болницата и след секциото да имитирам цедене с помпата, за да стимулирам по-бързото производство на кърма. Simple Smile

# 86
погледнах в сайта на Айко, но ръчната на Авент не е намалена пише, че си е 89 лв.  newsm78

# 87
Всъщност те са две, тази е намалената  Wink
http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=108&pid=77192

# 88
аз другата искам, която не е намалена Simple Smile

# 89
Grinning
В Айко всяка седмица има намаление на бебешки стоки, ако проверяваш по-често може и нея да намалят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт