Север-Юг - тема 21

• 24 128
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Честит Джулай морнинг  Nature Sunny
Мими Heart Eyes и на теб честит рожден ден!Бъди здрава и сбъдвай мечтите си!

Аз съм яхнала метлата Mr. Green понеже снощи се начетох на такива простотии в една друга тема, където нашия любимец беше наричан грозен, некадърен, неграмотен и артист който си купува наградите  Mr. Green ще сложа едно клипче от филма "Сънят на Пеперудите", да го видите колко е некадърен, ако случайно някой не е разбрал Grinning

https://vk.com/kurtseyt_official?z=video233266236_167625749%2Ff9e6e7dc2dea4b275e

Айрич и аз видях! Е, може да им е грозен нашия, защото няма кравешки поглед, вечно влажен и т.н. Заради тях си промених отношението към иначе добър артист, но явно страненен човек.
  Не ми харесват историите с капаци. Аз, например, харесвам много и Халит Ергенч. И се радвам, че най-после, получи заслужена награда.
   Благодаря за клипчето. Изтеглила съм филма в "Предпочитани" , но кога ли ще се наканя...

# 121
Орси  Peace
има и още , ама не ми се търси  Mr. Green брех, с мнооого пари се е изръсило нашето момче  Joy Joy Joy Joy Joy горкия  Mr. Green

# 122
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Орси  Peace
има и още , ама не ми се търси  Mr. Green брех, с мнооого пари се е изръсило нашето момче  Joy Joy Joy Joy Joy горкия  Mr. Green
Егати кефа Mr. Green

# 123
Фена днеска я обаждам  Naughty толкУ мноУ спам, че ше ни затворят къщето  Mr. Green

# 124
Фенче, благодаря мило, напълни ми душата  bouquet
Орси Hug Peaceфилмът е страхотен, няма да съжаляваш Simple Smile
Зиз Hug, ако чушките са постни дай няколко насам, че ги обожавам Joy Joy

И да ви сложа две снимки на Киво от две негови роли, да знаете че е един и същи човек Mr. Green

Не всеки го можеее Mr. Green,някои само си сменят окосмяването по лицето hahaha hahaha

# 125
Привет и на появилите се Hug......Hug след мен.
Фенчееее, Grinning голям е зубър Mr. Green Кивчо на фотката. Joy
Малиии и какъв е връзкар самооо, че даже и извън пределите на страната си. tooth

# 126
АйрО ма Heart Eyes ти не си ли на работа... Mr. Green
Лелчето Heart Eyes и тя айляк май... Joy hahaha

# 127
АйрО ма Heart Eyes ти не си ли на работа... Mr. Green
Лелчето Heart Eyes и тя айляк май... Joy hahaha

Що бе лелче? Rolling Eyes Hug
Днес, ще очаквам преразказ за Меемеда и Инджи, докъде я докараха!? newsm78

# 128
Фена днеска я обаждам  Naughty толкУ мноУ спам, че ше ни затворят къщето  Mr. Green

давай!  Joy Joy Joy Joy Joy
Aйрич  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521

http://www.youtube.com/watch?v=O6Vs6BeONdU

не мога да намеря Златната пеперуда за 2009 г. за ЗП  newsm78

# 129
 Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 130
Вай, вай, вай, newsm09 имат поразителна прилика.

# 131
Ан тъй Лелче  love001 Давай по темата... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 132
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрютрю къмто добърден!

Салути е бачи а тути! Joy Joy Joy
(Поздрави и цалуфки на сите!)
Не съм кат Зизка, да говоря на чужбински езици и да не превеждам. Ше ми вика тя на мене "мухер"! Амаха! Барем "муха" да беше, пО можеше..."Мухер" не е ли ...ММ на мухата? newsm78
...Не ми се мисли ся като научи индийския, кво ли ше ни вика...

Момишета, благодаря на всички ви за хубавите клипчета, които пускате тук, та ми радвате душата и очите. (Понеже не разбирам от красота и нА, кефя се!)Разбира се, че нашият любимец е грозен, късокрак и нам-кво-още-си. Ние затова си го обичаме, по милост, щот няма кой друг да го хареса, завалията и добре, че сме ние, некой и друг милион залупени прости фенки иначе кой щеше да го погледне тоз грозник, моля ви се Joy Joy Joy,  да го ожали човек Joy Joy Joy

Още веднъж прегръдки за Марийчето! Ики додум, сладурче!

Зизуноооо, Зизуно! Как те майка ти рОди  такава сладка скица, как те отчувА! Само като ти погледна графинската титла и почва да ми се разтяга усмивката, се едно с ластик за ушите съм си я вързала. (Обаче...кво е туй а.к.а newsm78, нали сме тука се прости сбрани, не моа рАзбера.

Фенче, много те обичам, душко, ма ти си знаеш! Hug

love001

# 133
Светле Heart Eyes Hug
Щи пусна малко превод ся... Mr. Green
Мухеер от испански - Жена, дама или мн. число... Grinning

а.к.а е като примерно (Графиня дьо ЗиЗи (позната още като или наричана още...) ВлъхоУсойница

# 134
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светле Heart Eyes Hug
Щи пусна малко превод ся... Mr. Green
Мухеер от испански - Жена, дама или мн. число... Grinning

а.к.а е като примерно (Графиня дьо ЗиЗи (позната още като или наричана още...) ВлъхоУсойница

Зизунче, знам за мухера бе душко, само се майтапиМ. А за ака-то не знаех, на къв език е? Ооо сетиФ се - as known as smile3538

Общи условия

Активация на акаунт