Север-Юг - тема 21

• 24 136
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Светле Heart Eyes Hug
Щи пусна малко превод ся... Mr. Green
Мухеер от испански - Жена, дама или мн. число... Grinning

а.к.а е като примерно (Графиня дьо ЗиЗи (позната още като или наричана още...) ВлъхоУсойница

Зизунче, знам за мухера бе душко, само се майтапиМ. А за ака-то не знаех, на къв език е? Ооо сетиФ се - as known as smile3538
Не сЪ трескай в тиквоча, щи умрат клетките... Naughty

# 136
Светлеее  Heart Eyes и ти си невероятна скица Peace Joy Joy
А Киво е най-грозния и най-неграмотния, щото бил сам с килийно образование tooth toothи изобщо не мой да се сравнява с Черната перла на Турция
който както казва Орси е малко странничък и май до сега не са го виждали с жена Mr. Green
Зиз Hug къде ме прати на работа, аз си работя от къщи Mr. Green Joyкога си поискам Wink

# 137
А Киво е най-грозния и най-неграмотния, щото бил сам с килийно образование tooth toothи изобщо не мой да се сравнява с Черната перла на Турция
който както казва Орси е малко странничък и май до сега не са го виждали с жена Mr. Green
Зиз Hug къде ме прати на работа, аз си работя от къщи Mr. Green Joyкога си поискам Wink

А кой е Черната перла на Турция?

# 138

АЗ! Naughty ама съм по прикритие...щот русо гладно нема... hahaha Joy

# 139

АЗ! Naughty ама съм по прикритие...щот русо гладно нема... hahaha Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 140
Търсенето на дипломата ми напомня търсенето на една друга диплома по социалистическо време... smile3530
И Гюней има диплома, но Джемре иска този без диплома...
Изобщо голям смях, защото с или без диплома, един актьор е толкова добър, колкото е последната му роля, а лентата винаги остава...
(Това по принцип, а конкретно с образованието на КТ преди време бяхме запознати подробно от Госпожата. Нека се запознаят с това и незапознатите, но пишещи.)
 Ами аз какво да кажа като харесвам, ама много,  и Мустафа Булут?
Нали няма да ме натъпчите в някоя чушка и да ме сварите на бавен огън?  Joy

# 141
Ваня Hug, изобщо няма да те натъпчем Mr. GreenХаресвай си го на воля Simple Smile
Но тук става  въпрос за начина по който се пише за КТ, за откровените лъжи, за злобата и хейтърството и т.н.  няма нужда да ти обяснявам - ти си достатъчно умна Peace
Защото тук никой не пише по този начин за Черната перла Mr. Green, и аз днес си позволих нещо подобно, понеже бях бясна.  Mr. Green Хихи понякога скорпиончето ми излиза наяве Mr. Green Grinning

# 142
Ваня Hug, изобщо няма да те натъпчем Mr. GreenХаресвай си го на воля Simple Smile
Но тук става  въпрос за начина по който се пише за КТ, за откровените лъжи, за злобата и хейтърството и т.н.  няма нужда да ти обяснявам - ти си достатъчно умна Peace
Защото тук никой не пише по този начин за Черната перла Mr. Green, и аз днес си позволих нещо подобно, понеже бях бясна.  Mr. Green Хихи понякога скорпиончето ми излиза наяве Mr. Green Grinning

newsm10 smile3521 smile3521 newsm51
Ваня  Heart Eyes няма лошо да си харесваш когото си искаш - тук много момичета си имат и други любимци, защо не ? Но наистина е грозно да пишеш неверни неща, само защото не ти харесва даден актьор... не си ли съгласна ?

# 143
И аз съм бясна...никой не пише за менИ и не ме обсъжда... Crossing Arms

Ваня, Heart Eyes аз ще те натъпча, че и без друго днес съм Кралицата на пълнените чушки....ше се възползвам така да се каже. Mr. Green
Ще сваря в кукъра на бавен огън...изпъллнявам сичките ти желания... Joy hahaha

# 144
Провокирахте любопитството ми, какво да направя човещинка Mr. Green и попрочетох малко във въпросната тема по повод изказванията за Киво.
Голям смях Ви казвам, rotfImao rotfImbo все Кивчо им е на прицел и то открай време, защо ли, ами сигурно има причина точно той да е а не някой друг актьор!?!
Направо да го ожали човек този Къванч, ни учил, Joy че пък и грозен Joy и бездарен, Joy но признат от всички, tooth че дори и извън пределите на Турция. Mr. Green

# 145
Охх бе Светле  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo дур бееее дур  Joy

# 146
Фенче    love001

Наде  Hugи аз това се чудя, кво толкоз им пречи Mr. Green

И продължават бееее #2gunfire #2gunfire

Изкараха го и лош човек newsm09 smile3505

Да не забравя да спомена че КТ е посланик на добра воля на Уницеф за Турция Peace

Скрит текст:
Къванч Татлъту стана посланик на добра воля за UNICEF

По време на церемонията на UNICEF в Турция, известният турски актьор Къванч Татлъту сподели, че се гордее изключително много от това да бъде посланик на добра воля на UNICEF за Турция.

Също така, той заяви, че ще подкрепя  и участва във всички инициативи на UNICEF, които подават ръка на всички нуждаещи се деца без да ги разграничават по раса, религия, език и др.

„В продължение на много време, аз следя всички действия и инициативи на UNICEF, които дават всичко от себе си за всички деца, за да могат да имат нормален и щастлив живот. Много съм щастлив от факта, че ми дадоха такава възможност, зa да стана посланик на добра воля. Безкрайно благодаря на всички онези, които ми предоставиха тази чест. Изключително съм горд, че заедно с други известни лица в Турция ще бъдем от голямото семейство на UNICEF”, сподели пред всички гости чаровният актьор.

„Отправяме сърдечните си благодарности на Къванч Татлъту, който обеща, че се грижи за благоденствието на децата в цял свят и ще помага в инициативите на детския фонд”, заяви председателят на националния комитет в Турция за UNICEF Талат Халман.

Зиз Hug аз те питах кви са ти чушките Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 13:38 от Airra

# 147
Така е Наде  Heart Eyes горкия Киво ... толкова е некадърен, че не е истина ... той Камерън от съжаление се срещна с него, да знаеш  Joy Joy Joy Joy Joy Свиркайте си, ние нали си го харесваме  Laughing
Светле, Зизке  Heart Eyes ма големи сте кръпки и двете беее ... от къде се надушихте  newsm78 Много ви ловкам и двете, ма вие си знаете  Laughing
Айрич  Heart Eyes и тебе ! И всички !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Айрче  Heart Eyes ма той Киво и за това, че е избран за посланик на Уницеф си е платил  Mr. Green не знаеш ли  newsm78
Хубав следобед, сладурки! Аз отивам да се потрудя малко  Mr. Green Стискайте палци да не ме заболи главата  hahahaче то се отвиква ...
До довечера! И приятно гледане на Перлитка!
Светле, от утре започват да излъчват Езел по Нова от 11.30 ч. Май ще са сериите с Киво, гледай!

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 12:36 от queen_fenka

# 148
Фенче Grinning, успех Flowers Four Leaf Clover през първия ти работен ден като след отпуска.

Нашия Али/Ръза почива в Чешме с други актьори.

Çeşme'de özel locada bronzlaşan yakışıklılar
Bu defa erkek erkeğe vakit geçirmeyi tercih ettiler.
Tatillerine Çeşme’de süren şöhretli yapımcı Ay Yapım’ın sahibi Kerem Çatay, yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Kaan Urgancıoğlu, Rıza Kocaoğlu ve Sarp Akkaya gözlerden uzak keyifli günler geçirmeye devam ediyor. Basına görüntü vermemek için Fun Beach’te kendilerine özel locada gün boyu dinlenen 5 yakışıklı tüm çabalarına karşın görüntülenmekten kaçamadı. Beach Club’ın üst tarafında adeta kendilerine özel olarak hazırlanan bir bölgede dinlenen Kenan İmirzalıoğlu denize girmeyi tercih etmezken, Rıza Kocaoğlu ve Sarp Akkaya güneşte durup bronzlaşmayı tercih etti.
 Rıza Kocaoğlu sevgilisi ile Çeşme gecelerinde
http://www.ajans34.com/magazin/cesme-de-ozel-locada-bronzlasan-y … lilar-h94191.html

Вадете лупите. Joy

# 149
  • Варна
Мимнцееее Heart Eyes, честит рожден ден, мила! от здраве да не се отървеш! много късмет, радост, успехи и много любов! весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт