Север-Юг - тема 21

• 24 143
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Фенче, намерих този текст, който придружава снимката му и с чичи гугълчо и аз разбрах като теб, че е нова. Ходил е на фризьор и си е обръснал брадата.

,,,ααα, θα σε μαλώσω Παλλήκαρε...δεν μας τάδειξες χτες αυτα..και μεις νομίζαμε οτι απλά φρεσκαρίστηκες στον κομμωτή σου...μα εσύ "πήγες στον μπαρμπέρη και σου ξούρισε και το μούσι" ...
{~33:35.... για να θυμηθούμε και τη λατρεμένη 'Δις Διευθυντής'...}

Докъде я докара Гришо, че нямам възможност да гледам?!

# 467
Да, май наистина се е обръснал PeaceНаправо ме слуша какво си пожелах Mr. GreenА пък рускините пишат, че се подмладил с 10 години hahaha
Наде Hug, да предишната жена на Бура е симпатяга, аз съм я гледала малко в един сериал "Сълзи над Босфора". А това е новото гадже на Бура.

За сега Григор играе доста добре Peace
Ей тук може да го гледаш
http://novatv.bg/live/

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 17:10 от Airra

# 468
  • Плевен / София
Здравейте момичета Hug
"...Имам вече нови панталонки
в джобчето ми дрънкат семки и бонбонки...."
Party Party Party
Зиз благодаря за новата премяна....
Приятни почивни дни.Аз отивам на агро фитнес събота и неделя..... ooooh!

# 469
Айрка, Hug мерси за линка но нямам физическа възможност да гледам онлайн и затова Ви попитах докъде стигнаха.
Гости, Hug като ти гледам подписа(честит да ти е) ми се приходи на море а, ще е чак другия месец.
На Киво много му ходят брада и мустаци но наистина го правят да изглежда по-голям.

# 470
  • Плевен / София
Наде Hug
Заслугата е на Зиз.Направи ми два варианта , а на мен и двата ми харесват.Голяма дилема кой да избера.... Thinking.Роминка често ги сменя, но аз не знам как става автоматично или тя го прави newsm78
Приятна вечер на всички момичета в темата....

# 471
  Ох, дали е загуба с толкова малко! Равностоен мач. Но много ми се искаше победа за нашия. Много неприятно излъчване има тоя Джоко - не човек, а зомби!

# 472
   Оле, Гости, какъв тоалет имаш!!! Цял албум за туризам - направо му се кефя!

# 473
Зиз, Hug Инче, Hug Госпожата, Hug привет и на Вас.
Не съм забелязала Киво да се смее по този начин newsm78 но Кузю ме разбива rotfImao rotfImbo като го чуя да се хили така.

https://el-gr.facebook.com/photo.php?v=580368878685548&set=v … ype=2&theater

Kivanc....Mavi commercial September 2013.... Heart Eyes

Направо не мога да се спра! Сложих си го в предпочитани да си го слушам, особено кога някой ме ядоса!!

# 474
Здравейте  love001  love001  love001

Вече не ми остава време да влизам толкова често  Sad
Толкова ми липсва времето прекарано тук  newsm53

Фенче   Heart Eyes добре си изкарах на РД, бях си в къщи.
Запланувала съм утре да излезем някъде с приятеля ми. Така най-много обичам. Само двамата да сме   Blush

Марги   Heart Eyes благодаря ти за пожеланията  Heart Eyes Много се радвам, че си изкарала приятно почивката си и то точно в този любим мой ден от годината  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Важното е, че ще ти останат само хубави спомени и това, че би желала да повториш това пътуване.  Hug

Имам толкова много да чета, докато ви настигна.

Петенце   Heart Eyes много хубави снимки си направила на къщата от Перла  Hug

Ваня  Heart Eyes много ми е приятно да те чета отново  Heart Eyes

Гости благодаря ти, че не издаваш пикантни подробности около сериала  Heart Eyes  макар че ако съм единствената, която все още удържа фронта ще ви разбера да не се съобразите с мен.

Видях, че и Диди се е включила, макар и трудно  Heart Eyes

Снощи гледах реклама на Забранения плод. Умрях си от кеф  newsm44

Спирам до тук, че отново изчезвам на някъде. Имам да чета още около 10 стр.

Зиз   Heart Eyes проси ми, ако ти се вижда като чаршаф коментара ми.  Praynig

Лека вечер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 475
Мацкии!  Hug Нямам много време, ама ви държа под око  Wink Всички нагушкани и намляскани!  Heart Eyes

Гости, ако искаш, можеш да ползваш http://sig.grumpybumpers.com/ Това е автоматична смяна на подписите. Просто вземаш линковете на картинките и ги нареждаш колкото искаш. При всяка смяна на страницата ти се появява различен!

Госпожата! Сигурно и идея си нямаш колко си те обичаме тук и колко добре си дошла!  Hug

# 476
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Начи аз си мисля,ч е Гости Heart Eyes може да си сменя парцалите като и писнат тези дет е сложила...аз съм направила различни за да ги сменя...
Плюс това всеки парцал е с размер 50МБ, доста голям за вграждане в едно, респективно ще затормози темата. Пък и като се включи и Цветка с нейните 48МБ в подписа и ше стане веселба, кат влезна и аз с мойте и купон без край... Crazy Crazy Crazy

# 477
Диде, Наде, Криси, Airra, Зиз, Ина, Госпожата, gostenka68, Мария, Ромина,
привет и за вас днес!

Гришо не стигна до финал на "Уимбълдън", но изигра поредният си силен мач!  newsm10
Поздравления въпреки това за нашето момче! smile3501 bg

Гледам Франция и Германия сега, за Германия съм... yes
Досега "моите" все не печелят... hahaha   hahaha
че да видим ще има ли изключение тоз път... newsm78 Joy

# 478
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мили момичета,  Hug искам от все сърце да ви благодаря за подкрепата и съпричастността !   bouquet

Фенче, Айра, Наде, Зизка,  newsm51  love001 newsm51- чест за мен е, че познавам хора като вас, благодаря ви, че сте мои приятели !   bouquet

Гости,  Heart Eyes Hug Heart Eyes бръкна ми много надълбоко в душата, благодаря ти, че се притесни за мен ! Много ме трогна, много !  Heart Eyes

Светле,  Hug беше права , аз сгреших !  Peace

На всички дружки от темата пожелавам слънчево, усмихнато и вълнуващо лято, изпълнено с много положителни емоции !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Госпожата, не си спомням за какво съм била права, но усещам, че е от нещата, за които не искам да съм права.

Знаеш ли какво си мисля от снощи - как толкова много добронамереност и доброжелателност, толкова много добър труд и добри идеи, толкова много добра енергия биват пометени и удавени от само един-единствен човек с лоша енергия. Много несправедливо, нали...
Мислех да ти пиша в другата тема, мислех на лични, но после се отказах ...Думите нищо не променят...Горчилката остава.

# 479
Мими, Hug Марги. Hug

new Akbank commercial........Нова реклама. Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=7rnjkCofAf4&list=UUQmB_tUUF_Q … amp;feature=share

Започнаха и изказвания, че не е справедливо спрямо Къванч да бъде сравняван с Керем Бурсин.

Скрит текст:
✰ •*˚ Kıvanç..??, Kerem..? ˚*• ✰

Lately, I am watching with amazement this comparison,reflected in the media ' Kıvanç Tatlıtuğ? ..Kerem Bursin?'.
Because as I crossed apple and pear, trying to collect watermelon and cherry, I am amazed to him.
(hell) Kerem Bursin only yesterday called a kid, and today both them two..
Especially him than in a few series, let's see him in the movies or anything and after that let us show Kıvanç's rival.
While doing an evaluation we are fallen into, there is a crucial error.. While praising the success of one, we're trying to make it downsizes for another's success. It is erroneous to compare Kerem with Kıvanç for this at work.
Kerem yet just in a series, as we watched fireworks in love with a firebrand,...in the role of a lover drown in love.
No other acting for now...

But Kıvanç huh?
Gümüş, Menekşe ile Halil, Aşk-ı Memnu, Ezel, Kuzey Güney and Kurt Seyit ve Şura...are those performances easily forgotten?
Especially in Kelebeğin Rüyası's gorgeous acting ... his outstanding performance.

Yes, Kerem is also a promising young, but please nobody should be unfair to Kıvanç...

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2014/07/03/kivanc-mi-kerem-mi

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 20:29 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт