Север-Юг - тема 21

• 24 148
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мен опусна, а тва е проблем... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 451

Нал съм те отразила дома, ко мучиш  Naughty

# 452
Ехоо ще гледате ли мача?

Инче, и аз  съм станала с д-то нагоре, май не съм само аз Mr. Green

За всички хардлайнерки, един чаровен сладък и много красив сапфир Heart Eyes(не знам какво говорят , но май е свързано със Сънят на пеперудите)

https://www.facebook.com/photo.php?v=690826330973135&set=vb. … ype=2&theater

# 453
Мили момичета,  Hug искам от все сърце да ви благодаря за подкрепата и съпричастността !   bouquet

Фенче, Айра, Наде, Зизка,  newsm51  love001 newsm51- чест за мен е, че познавам хора като вас, благодаря ви, че сте мои приятели !   bouquet

Гости,  Heart Eyes Hug Heart Eyes бръкна ми много надълбоко в душата, благодаря ти, че се притесни за мен ! Много ме трогна, много !  Heart Eyes

Светле,  Hug беше права , аз сгреших !  Peace

На всички дружки от темата пожелавам слънчево, усмихнато и вълнуващо лято, изпълнено с много положителни емоции !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 454
Зиз, Hug Инче, Hug Госпожата, Hug привет и на Вас.
Не съм забелязала Киво да се смее по този начин newsm78 но Кузю ме разбива rotfImao rotfImbo като го чуя да се хили така.

https://el-gr.facebook.com/photo.php?v=580368878685548&set=v … ype=2&theater

Kivanc....Mavi commercial September 2013.... Heart Eyes

# 455
Наде  Hug и аз не съм го чувала на друго място, ама всеки път се хиля като идиот  hahaha

# 456
Госпожа Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Айде Гришоооооооо... bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg

# 457
Госпожата, Grinning ще се радвам да се отбиваш тук при нас.
Инче,  hahahaхилежа му в КГ е един път. Joy

Успех Praynig на Гришо. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 458
Привееет, мили мои! Гушкам ви всички !
Госпожата  Heart Eyes newsm51  love001 newsm51
добре ли си, мило ? Надявам се ! Не си заслужава да се ядосваме на хорската злоба и простотия ...
Ваня  Heart Eyes чудесно казано, благодаря!
Марги  Heart Eyes Hug както винаги си чудесна!
Роминче  Heart Eyes забравих да ти благодаря снощи за красотата ! Много ми хареса!
Наде  Heart Eyes тази снимка нова ли е  newsm78 Защото ако е нова - къде му е брадата ? Благодаря за смеха на Кузей, оправи ми настроението  Laughing
Айрич  Heart Eyes да, тук рецитираше стих на Музафер и го забрави, всички начело с него се смяха ... много е сладък!
Светле  Heart Eyes и ние те обичаме! Гледа ли Езел ?
Зизунке , Инче  Heart Eyes много съм щастлива, че всички сме заедно!
Хайде, да стискаме палци на Гришо!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 459
Фенче, Grinning не знам дали е нова или стара снимката му(а и няма придружаващ я текст), защото за мен всичките му са нови. Joy
Пише, че е Ойку-oykukarayeel. Момичето почива активно.

# 460
Наде , пише, че е нова  newsm78
Благодаря ти за хубавото ни моме!   bouquet

Коя от вас гледа Езел днес ?

# 461
Наде , пише, че е нова  newsm78
Благодаря ти за хубавото ни моме!   bouquet

Eпа аз го гледах Mr. Greenколкото и да го загрозяват пак си е хубав, тия очи не може да се загрозят Grinning Ама ми беше смешно, гледам Секиз, пък говори с гласа на Кузей JoyТоя Виктор Танев се е абонирал за Киво Grinning

# 462
Наде , пише, че е нова  newsm78
Благодаря ти за хубавото ни моме!   bouquet

Eпа аз го гледах Mr. Greenколкото и да го загрозяват пак си е хубав, тия очи не може да се загрозят Grinning Ама ми беше смешно, гледам Секиз, пък говори с гласа на Кузей JoyТоя Виктор Танев се е абонирал за Киво Grinning

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Така е ! Не могат, колкото и да се опитват  Mr. Green

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 16:43 от queen_fenka

# 463
Айде Гришооооооо... bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg

# 464
Наде , пише, че е нова newsm78
Благодаря ти за хубавото ни моме!   bouquet
Скрит текст:
Брех, пък да се е обръснал, newsm78 няма лошо и без това има време да му порасне отново, и да си я поддържа не много дълга.
Много готина съпруга имаше Буура преди да се разведат(поне така четох), тази да не е новата му изгора!? newsm78
Buğra Gülsoy & Nilüfer Gürbüz in Çeşme

Езел го гледахме с мъжа ми навремето оттук-оттам но съм виждала видео с боя между Секиз и Езел, голямо чудо беше. #Crazy ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт