Север-Юг - тема 21

• 24 126
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Не знам кои са му най-големите фенки но в тази тема по мои наблюдения са Фенчето и Роминка.
За Вас иии леко да не припаднете.

# 556
Роминче  Heart Eyes благодаря! Ии гюнлер било значи  Laughing ще го запомня!
Наде  Heart Eyes благодаря!   bouquet
я и аз да поспамя малко  Mr. Green

# 557
Наде!  Hug
Фенче, давай, обичам такъв спам  Heart Eyes

# 558
И аз Роминче  Laughing

Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

# 559
# 560
Ей отишли сме на втора страница ooooh! Joy Joy
Спамърките си почиват Mr. Green

Аз нали днес съм се посветила на Кузей Rolling Eyes преди малко искрено се разсмях hahaha hahaha
на един момент в който един в автобуса беше заспал на рамото на Кузи Joy Joy

ей тука - 2.00 мин

https://www.youtube.com/watch?v=E9GbDVfJZZU

# 561
Народе, нарде сте  newsm78
я вижте  Mr. Green

а тази снимка с Фахрие я виждам за първи път

сега му разглеждам снимките от сериалите му  newsm78
 толкова е различен във всяка роля, все едно гледаш различни хора ...

дори и в различните сезони е различен ...

Айрич, много е смешно, да ... и аз много се смях как му се ядоса, че не е наистина Джемре хахаха добре, че не го беше хванал за ръчичката хихихи

# 562
# 563
Тази снимка с Фахрие е монтаж  Mr. Green Не е висока колкото Къванч  Laughing А и замазаните места.. Сложили са я на мястото на моделката от рекламата

# 564
Ооо, Роминче  Heart Eyes благодаря! Ама добре ми стоят двамата заедно  Laughing Дано го видим някога и с нея - много я харесах в Чучулигата!

https://www.youtube.com/watch?v=9CqhJRDhd-Y

честно казано, сто пъти предпочитам турския Брад Пит хихихи

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 21:42 от queen_fenka

# 565
някой да ви е познат тук ?  Joy Joy Joy Joy Joy

https://www.youtube.com/watch?v=Ncezi1daL4M

# 566
Добрютрю, милимоички!

Ванче, добре сме ти, душо! Липсваше ни, ъфкорс.

Госпожата си знае, че тук е добре дошла, на нея тази тема й е "родна", така да се каже. Е, може да не и "мила", щото тук позаФаляме ино Джемре, ама тя е широко скроена, шЪ го подмине великодушно. (Госпожата, знам, че от едно изсУшено дафиново листьо не мож си забраиш чувството за хумор, затва си позволявам да си гъбичкам с тебе.)

А бе нашто сапфирЕ нЕма ли да маане таз ленинска брада, да си го видим в цялата му Убост най-сетне, че ми е домъчняло. Майтапа настрана, ама като го видя като Сеит и веднага се сещам за младия Ленин.

А за раздърпаните тениски - не фърляйте камъни по мен, ама хич не ми харесват тия мъжки тениски с големи деколтета. Някакъв сбъркан сексапил излъчват - голямо деколте като на жена, и гърди се виждат, ама целите У космарляци. Отделно, като са такива просулени, имаш чувството, че с тях си спят и направо си стават сутрин и си излизат навън.
И други левенти гледам с такива деколтирани космати тениски ходят...

Oхххх Светлееее ,ще ме скъсаш,голяма си терца ,бе душо tooth tooth tooth tooth
измислихме нов термин -деколтирани,космати тениски  hahaha hahaha hahaha
Зизунка тенкюююю Heart Eyes
Наде ,пропускаш ме мила,аз съм от гоУемите фенки на Кивона Heart Eyes
Обаче ейвала за клипчето,гледала съм го толкова пъти...и пак се удивлявам,каква еротика само в едно поливане с канче!!!!,браво на Киво и Фара,всичко пресъздават страхотно
Айричка моя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,мила как ме усмихна с това клипче,аз и серията като гледах,пак се смях.Уникален Кивооооо,как пресъздава моментите ,че все едно спи и как се събужда ,все едно наистина е спал,и момента когато Зейно го събуди,направо му повярвах,че е спал досега.
Аз по принцип винаги му вярвам,но има някои моменти които направо ме изпълват с особено възхищение Simple Smile
Привет и гушки и на всички други Hug Hug Hug
Миси радвам се да те 'видя" и тук Heart Eyes

# 567
някой да ви е познат тук ?  Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=Ncezi1daL4M
Горкия Киво ошашави се с тези хубавици tooth и Мервенцето Mr. Green е сред тях.  Laughing
Ваййй, какъв спам. newsm09
Ванчеееее, Hug неволно е. Добре, вземам си бележка, всички сте му гоУеми фенки а Фенчето най-гоУемата. newsm62
Ванче и моето усещане за сцената в хамама е като твоето.

# 568
Оффф , ма Ванчееее  Heart Eyes ма ти верно освен Кивона никой друг не видиш  Joy Joy Joy Joy
Е, кво стана ??? Къде ти изчезна поста бре Ванче ?
Наде  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521 smile3521 ама сега и други ще те опровергаят  Joy Joy Joy Joy

# 569
 tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth
Изгъбарках те вееее,та да докажем ,че и аз съм от големите фенки,друго не видим  hahaha hahaha hahaha.Ама видях ,че Надето ме изпреварила и го изтрих ,не стана номера с гъбаркането де newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт