Север-Юг - тема 21

• 24 118
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Фен де да те знам къде скиташ  Mr. Green

# 511
Лека нощ момичета. Hug newsm46
Тук като Кузей все едно не е Киво.

# 512
Наде лека  Hug

# 513

Наде, лека!

Приятна вечер за всички и от мен!

# 514
Лека и синеока на всички ! smile3524
Посочете ми поне един, който ще изглежда секси и с такава раздърпана фанелка  newsm78 Mr. Green

# 515
Лека Фен  Hug Heart Eyes

# 516
Добър вечер, момичета !  Hug
Още веднъж благодаря на всички ви за подкрепата и милите думи !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Още снощи помолих админите да заключат темата, защото, както казах, до колкото зависи от мен, тема за Къванч няма да бъде поле за изливане на хейт, негативизъм, фалш, лицемерие и двуличие .
След всичко, на което бяхме свидетели толкова време, не искам любовта ми, трудът ми и усилията ми, да бъдат омърсени, имам нужда от лична“профилактика“ . Вярвам, че всички, които са били свидетели на случващото се, ще ме разберат .
Да е живот и здраве и ако е рекъл Господ, на есен може да се видим отново - нов сезон, нов късмет . Може да започнем на чисто с нова тема - Първа. / аз не отдавам значение на цифрите в това отношение Peace/
До тогава, всичко, което има като новини около сериала ще има своето място в темата за ЗП, а и вие тук слагате инфо, така че ще бъдем осведомени .  Peace

Благодаря ви още веднъж, мили момичета !   bouquet

Роминка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Скрит текст:
само да вметна, че потребителят Х* има страхотно чувство за хумор и умее да иронизира доста добре импотентните опити на някои да окепазят наш левент !  Wink

# 517
  • Варна
ку куууу, ко праят моите любими дружки?! нацелувам и ви напрегръщам всичките до една!!! Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гостии, страаашен тоалет! браво на Зизунка, най- голямата дизайнерка!!! Heart Eyes Hug

Марийче, като имаш време, пиши, липсваш ни! и аз по- рядко съм тук, че лятото сме повече на вън!

жалко за темата КСШ, най- вече за Госпожата и труда и! пуууу, язък! зарад някакви па..ки!!!

няма да ми се карате зарад моя тоалет! Naughty много си го аресвам, знам, че е голям, ама толкова го обичам тоя човек, че....

кога започва ЗП и по коя ТВ? newsm78

# 518

жалко за темата КСШ, най- вече за Госпожата и труда и! пуууу, язък! зарад някакви па..ки!!!

кога започва ЗП и по коя ТВ? newsm78

Благодаря ти !   bouquet

ЗП започва от 11.07. по Диема Фемили от 21.30 ч .

# 519
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Госпожа Heart Eyes Hug Heart Eyes ако направиш нова тема която е хигиенизирана от дадени субекти с радост ще се включа. Тази докато влязох я напуснах...жалко, мислех да се присъединя, но не стана.
Чудя се...как изтърпя всичко това толкова време? ooooh!
Жалко, но все пак при създалата се ситуация, взе правилно решение. Peace

Цветке Heart Eyes Hug никой няма да ти се кара за подписа...ние обсъждахме новите два на Гости Heart Eyes

# 520
ДОБРУЮТРО МИЛИЧКИ,как сте ми,липсвам ли ви Mr. Green Laughing newsm78
И хич да няма други теми важното е ,че тази нашата я има и тук всичко ставащо около Киво се отбелязва и дискутира с любов,защото освен фенки на сериала сме и фенки на Киво (най-вече) Laughing,така че ама хич не ни пречи да си обсъждаме всичките му филми Laughing Heart Eyes
А Госпожата,не се коси мила ,като ти се пише и чете за Киво,скачаш тук при нас и нямаш ядове Hug Heart Eyes Laughing
И сега да не вземете да ми обяснявате,как не сте фенки на никой  Rolling Eyes Laughing Laughing,щом му гледате филмите,фенки сте Mr. Green Naughty,друг е въпроса кой ,как дефинира понятието -фенка,което всъщност няма никакво значение,важното е да ни е весело и да си хортуваме с кеф
 Така,че целувки и прегръдки на всички ,на които липсвам,....а и на тези на които ..не  tooth tooth tooth tooth tooth tooth
нещо съм без гащи,ама ше се погрижа в скоро време,няма да се гологъзя така Simple Smile))))))

# 521
ЗИЗУНА Hug Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
плийс, молим те,  newsm17,прати някакъв линк,на диспансера,къде сте сега ,къде ми се скрихте ,не моА ви открия беее Rolling Eyes Mr. Green

# 522
Добро утро, прекрасни ! Hug
Скрит текст:
Ванче  Heart Eyes Hug wavey за щастие, тази тема не е единствената за нашето момче! Mr. Green все ще намерим къде да го отразяваме  Laughing
Госпожата  Heart Eyes подкрепям те напълно за действията ти ! И аз като теб не мога да допусна "големите фенки " на Къванч да изливат "симпатиите си " към него в тема, посветена на новият му проект... newsm10 smile3521 smile3521 newsm51 Ако много ги влече, да си направят нова тема и да си го плюват там с наслада или да се присъединят към една друга, в която това е нещо обичайно Joy Joy Joy Joy
да си изпием кафето в компанията на сапфира

нова снимка от инстаграма на Киво

Аз отивам да поработя, а за вас с много обич един музикален поздрав за добро настроение !

">#t=14[/video]
https://www.youtube.com/watch?v=SO5ms4agIrw#t=14
До после! Heart Eyes Hug

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 09:44 от queen_fenka

# 523

това било от инстаграма на Киво - гъркините пишат, че е от Калифорния  newsm78
за вас, след кафето

Бай!

# 524
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрютрю, милимоички!

Ванче, добре сме ти, душо! Липсваше ни, ъфкорс.

Госпожата си знае, че тук е добре дошла, на нея тази тема й е "родна", така да се каже. Е, може да не и "мила", щото тук позаФаляме ино Джемре, ама тя е широко скроена, шЪ го подмине великодушно. (Госпожата, знам, че от едно изсУшено дафиново листьо не мож си забраиш чувството за хумор, затва си позволявам да си гъбичкам с тебе.)

А бе нашто сапфирЕ нЕма ли да маане таз ленинска брада, да си го видим в цялата му Убост най-сетне, че ми е домъчняло. Майтапа настрана, ама като го видя като Сеит и веднага се сещам за младия Ленин.

А за раздърпаните тениски - не фърляйте камъни по мен, ама хич не ми харесват тия мъжки тениски с големи деколтета. Някакъв сбъркан сексапил излъчват - голямо деколте като на жена, и гърди се виждат, ама целите У космарляци. Отделно, като са такива просулени, имаш чувството, че с тях си спят и направо си стават сутрин и си излизат навън.
И други левенти гледам с такива деколтирани космати тениски ходят...

Общи условия

Активация на акаунт