Север-Юг - тема 21

• 24 117
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте дружки Hug
Ванче Heart Eyes, на мен ми липсваш джанъм Wink
Фенче Heart Eyes, ммм тая снимка с кафето е умопомрачителна Grinning, а пък на новата от Инстаграма не можах да го позная Mr. Green наистина ли е нова newsm78

Светле Heart Eyes Joy Joyтой Киво май се обръсна, последната снимка с мотора, нямаше брада Mr. GreenА за тениската,, ще му простим, може такава да е модата Mr. Green с космати деколтета Joy

От мен едно  красиво клипче

http://vimeo.com/90776142

# 526
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айре, ми ей го бе, душе, с брада си е:

# 527
Добрютрю, милимоички!

Госпожата си знае, че тук е добре дошла, на нея тази тема й е "родна", така да се каже. Е, може да не и "мила", щото тук позаФаляме ино Джемре, ама тя е широко скроена, шЪ го подмине великодушно. (Госпожата, знам, че от едно изсУшено дафиново листьо не мож си забраиш чувството за хумор, затва си позволявам да си гъбичкам с тебе.)

Светле,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Скрит текст:

Колчем се сетя за Джемрето, веднага си спомням и твоя, станал мой любим цитат !  Hug

Та и наш Кузей така - всеки има право на лош вкус, нъл тъй !  Laughing / ние с теб сме си свикнали на чувството за хумор, дано и останалите дружки да имат такова. Peace/

Зизка,  Heart Eyes Hug и аз не знам как, явно съм играла на “Как се каляваше стоманата“. Laughing
Фенче,  Heart Eyes Hug Heart Eyes направих, каквото ми диктува сърцето, пък да става каквото ще !  Peace

Пожелавам усмихната и спокойна събота на всички !  Hug

# 528
Добро утро!  kaffeetrmker_2
Спокойни почивни дни!
Тази сутрин всички са с добро настроение, бравос!
Айра, хареса ми клипа от Шоуто на Беяз.
Аз наскоро гледах „Сънят на пеперудата” и сега тъкмо навреме видях актьорите, които тук вероятно четат стихове от поети, чиито имена са потънали във времето. До филма, който е посветен именно на такива „изгубени”  имена, които сега оживяват пред публиката.
„Заключена” тема звучи страшно и тъжно.
Госпожата и момичетата, които отдадено създаваха специфичната атмосфера на  тази тема, имат моралната ми подкрепа.
И ръцете, и думите ни служат различно и всеки прави своя избор как точно да ги използва.
[/b][/b]

# 529
Привет Виии. Hug......Hug
Мдааа, явно наистина си е махнал брадата и е подкарал мотора.

Ето я в по-близък план същата снимка, която Фенчето Ви е публикувала.
С тази прическа все едно не е той. Не ми харесва с такъв алаброс. Rolling Eyes

# 530
Госпожата   bouquet
Светле, назад си с материала Joy
ей тук вече е обръснат Mr. Green

Ваня, харесали ли ти Сънят на пеперудите?

Скрит текст:
а гледа ли МСП?

# 531
Гюнайдеееен скъпи мои!  Hug Heart Eyes Всички позиционирани и отразени!
Светле, уби ме с коментара за тия тениски  Joy Joy Joy ама за да съм честна и аз не ги харесвам върху никой. Свързвам ги с пижами и нещо мръсно  Embarassed

# 532
Здравейте!
Спокойна събота!

Фенче, Ванче, Светле, Airra, Госпожата, vanja@, Наде, Ина, привет и за вас днес! Hug

Скрит текст:
ДОБРУЮТРО МИЛИЧКИ,как сте ми,липсвам ли ви Mr. Green Laughing newsm78
И хич да няма други теми важното е ,че тази нашата я има и тук всичко ставащо около Киво се отбелязва и дискутира с любов,защото освен фенки на сериала сме и фенки на Киво (най-вече) Laughing,така че ама хич не ни пречи да си обсъждаме всичките му филми Laughing Heart Eyes
А Госпожата,не се коси мила ,като ти се пише и чете за Киво,скачаш тук при нас и нямаш ядове Hug Heart Eyes Laughing
И сега да не вземете да ми обяснявате,как не сте фенки на никой  Rolling Eyes Laughing Laughing,щом му гледате филмите,фенки сте Mr. Green Naughty,друг е въпроса кой ,как дефинира понятието -фенка,което всъщност няма никакво значение,важното е да ни е весело и да си хортуваме с кеф
Скрит текст:
Така,че целувки и прегръдки на всички ,на които липсвам,....а и на тези на които ..не  tooth tooth tooth tooth tooth tooth
нещо съм без гащи,ама ше се погрижа в скоро време,няма да се гологъзя така Simple Smile))))))
Ванче, фен съм на истории, не на артисти и не е до дефиниция, а до усещане мое като зрител.

Днес няма да си правя планче, щото си имам неизпълнено от миналата седмица.  newsm78 Joy
Та се ориентирам към него, а то бе свързано с Джемре.

Приятен уикенд за всички!

# 533
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ЗИЗУНА Hug Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
плийс, молим те,  newsm17,прати някакъв линк,на диспансера,къде сте сега ,къде ми се скрихте ,не моА ви открия беее Rolling Eyes Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=789194.msg28560617#msg28560617

# 534
   Всички ви прегръщам за добър ден!

Госпожата, ти си мъжко момиче и постъпката ти е кардинална и смела! Привет!

Фенче, уви, изпих си кафето още в 3 и половина часа и после подремнах пак малко, но сега ще си направя ново.

Светле, остави младежта да си ходи раздърпана и неглижирана. Като станат големи като мен, само един модел тениски и блузи ще избират, щото не мога да си позволя други модели - хеле пък вталено

Ето причината, малко преувеличена, но не мога да откажа сладкото:

Хайде, усмихнат ви ден!

# 535
Да, Айра, много ми хареса.
Най-много - идеята за филма като подкрепа на човешкия дух във времето.
Скрит текст:
МПС "Малък септемврийски проблем ли е? Ако да, гледах и него.
Той е съвсем различен. И също ми хареса.

# 536
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ай ся гюнайдъъъън Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

Мноу сте, нема ви броЙм... Naughty
Ама веднага ще ви отбележа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 537
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айрин, наистина съм назад с матриала... Joy Joy Ан тъй, браво на момчето. Ся ако си и изглади тениската, баш шЪ ми дойде Сърце на мЕсто. Joy Joy Joy

Ама пък Криси казва да оставим младежта да си ходи раздърпана... Ми, добре! Оставяме я. Пък се и  замислих  над думата - дали пък верно не му е раздърпана тениската в буквалния смисъл - щото откъдето мине и всички искат да го пипнат и са му я раздърпали и разтеглили  Joy Joy добре че не са я разкъсали... Joy Joy

Зизуня,  Hug

И всички останали  Hug (Ама нея я глезиМ, нЪл е суетна, да не мучи после нещастно Joy Joy)

# 538
Привет и на появилите се  Hug.....Hug след мен.
Спомената е и Башак но по какъв повод не знам, защото съм на Вие с туркиша.

# 539
Привет и на появилите се  Hug.....Hug след мен.
Спомената е и Башак но по какъв повод не знам, защото съм на Вие с туркиша.

Привет и от мен Heart Eyes Hug

Наде Heart Eyes Hug, това е от рускините Simple Smile Предполагам, че е същата статия Peace

Кыванч Татлытуг на новом мотоцикле
Кыванч Татлытуг, недавно вернувшийся в Стамбул из Бодрума, где отдыхал с Башак Дизер, был замечен на своем новом мотоцикле модели Wide Glide Harley, выходящим из отделения банка Etiler. А позже – выходящим из салона, где он «освежил» свою прическу и бороду.

Материал подготовлен Викторией Коломиец

Усмихнат ден на всички Heart Eyes Hug Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт