Отговори
# 540
  • София
Добро утро Hug
Скрит текст:

# 541
Добро утро Crazy Crazy Crazy
Лин4е Hug Heart Eyes мерси за курабийките и кафето   bouquet
Днес съм на сватба и пак няма да мога ве4ерта да нагазя двора, ама кат гледам никой не е ревал за мене Laughing
Хубава събота на вси4ки Hug Hug Hug

# 542
  • София
Мимчо, Hugдобро утро!
Весело изкарване на сватбата и много танци newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19
Оф,абе не мога да си видя мъжа,пфууу Crossing Arms,не стига ,че до вчера беше командировка,ами и днес го пратиха на работа ooooh!.То лошо няма,ама направо вече ми залипсва начи Mr. Green.
Ай почвам си тренировката,до после Hug.

# 543
Мимчо, Hugдобро утро!
Весело изкарване на сватбата и много танци newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19
Оф,абе не мога да си видя мъжа,пфууу Crossing Arms,не стига ,че до вчера беше командировка,ами и днес го пратиха на работа ooooh!.То лошо няма,ама направо вече ми залипсва начи Mr. Green.
Мерси Лин4е Hug Направо ти завидях, 4е мъжо ти липсва Crazy Моя с месеци да да го няма, нема се сетим за него Laughing Laughing

# 544
Добро утро  Hug Линче,Миме Hug

Линче,какво тренираш?  Simple Smile

# 545
 Hug Hug Hug Hug
Ми4ка, снощи те търсих за рецептата на пълнените чушки - сподели Heart Eyes

# 546
  • София
Мимчо, Hugдобро утро!
Мерси Лин4е Hug Направо ти завидях, 4е мъжо ти липсва Crazy Моя с месеци да да го няма, нема се сетим за него Laughing Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Вани, Hug,Паф, Hug
Вани, Hug
Скрит текст:
от седем месеца тренирам в къщи с упражненията на Румяна Илиева,има тренировъчни програми,за начинаещи,за напреднали и т.н.като са за всеки ден от седмицата Grinning.Упражненията са доста трудни,предимно силови,има и аеробика.,натоварването е не по-малко от това във фитнеса Peace.Милото още в началото се опита да направи една тренировка с мен (която беше за начинаещи )и едвам я изкара до края,завалията hahaha hahaha hahaha,а той работи тежка работа,трудна и свързана с много физически труд Grinning.Страшно съм доволна,а резулататите впечатляващи Close.Ако искаш на скайпа или на л.с. ще ти пиша Hug.

# 547
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро, Вани, Hug Лин, Hug я пиши и на мен за тази тренировка,  Hug Мими,  Hug весела сватба  Hug аз в последно време, много не мога да се впиша в тона на темите, затова не пиша, но чета всичко от до. Хубав ден  Hug Hug Hug

# 548
Хелоууу. Hug....... Hug
Сестричке, Grinning приятно изкарване довечера.
Гледам бая сте помучали снощи по повод отразяването. За здрасти е горе-долу добре Mr. Green ама за лека нощ почти няма никой, Laughing само шефката hug е най-редовна в това отношение и нивгаж не ме пропуска, и аз спя като къпана щом ме изпрати. Айде и аз измучах. Joy

# 549
  • Варненска клюкарка
Добро утро  wavey wavey wavey

# 550
 smile3507
Добрютро
Как сте днес?
Гушкам све наред, че забраих кой е тука  Hug Hug Hug Heart Eyes
Мичони дан' се напиеш много без нас на сватбата  Naughty и весело изкарване  Hug
Какво сте бесняли до 3 нощеска бе  ooooh!

# 551
  • София
Миши, Hugпо-късно ще ти пиша,че сега излизам и нямам време Heart Eyes.
Лелче, Hug,Бел, Hug,Фифи, Hugдобро утро Grinning.
Хубав ден от мен,изчезвам Hug

# 552
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Линка,  Hug като имаш време, не бързам  Heart Eyes

# 553
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Алоха Party Party Party Party Party

Ко стаа тукя бе... Mr. Green егати вредния диспансер...кат отразени шумни булки се разщъкали от зори... Joy hahaha

Лино Heart Eyes Hug Мичкееее Heart Eyes Hug Лелче Heart Eyes Hug Галке Heart Eyes Hug ФифО Heart Eyes Hug Кукумицин Heart Eyes Hug

Спешъл едишън за Мариетестата, че скоро не съм я засичала... Heart Eyes Hug

# 554
Зизуняк  Hug мноу спиш ма   ooooh!
Туй ше да е щот си ме сънуфкала и ти е било толкова гот, че не ти се е ставало  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт