Отговори
# 525
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ирче то се къпи веднъж в годината и то за нова година.Нещо да не си се объркала.
А бе какво си ги местити само ааааа недей те така моля ви се на някоя ще я заболи главата. Mr. Green
Два пъти трее се къпеш...на море и на нова година... Naughty
Пък за местенето...споко...мен лично ми става по-хубаво и нямам главоболие. Laughing
Виж, ако не го местя...лошо... Mr. Green

# 526
Бразилияяяяяяяяяяяяяя newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Сега швабите да ги ометат Party Party Party

# 527
Бразилия на полуфинал, Бразилия на полуфинал, Бразилия на полуфинал....

Ако някой не е разбрал Бразилия е на полуфинал

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 528
Бразилия на полуфинал, Бразилия на полуфинал, Бразилия на полуфинал....

Ако някой не е разбрал Бразилия е на полуфинал

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 529
  • У Диспансера ...♥♥♥
Има Зизуно, ама аз не обичам се къпя по чужди бани, а и трябва мъкна цял арсенал с мен, че бая простотии ползвам, предпочитам си в нас, ааа стоя си аз, не ми пука хич, кой е край мен да му мисли  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ся някой да не ме помислят, че говоря сериозно от гостите, стоя щот кат седна на лаптопа и ме мързи да стана после, че 40 минути висим в банята  ooooh!

# 530
Има Зизуно, ама аз не обичам се къпя по чужди бани, а и трябва мъкна цял арсенал с мен, че бая простотии ползвам, предпочитам си в нас, ааа стоя си аз, не ми пука хич, кой е край мен да му мисли  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ся някой да не ме помислят, че говоря сериозно от гостите, стоя щот кат седна на лаптопа и ме мързи да стана после, че 40 минути висим в банята  ooooh!
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

На госкето силно му пука дъл смърдиш... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 531
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Зизунке,  Hug що мучиш, че не съм те отразила и си местиш некви неща, като нали си говоркахме нещо за подписа ти? Все си мисля, че щом сме си говоркали трябва да си се почувствала отразена. Wink Laughing
А те нямаше в списъка, дето си ме цитирала, щото в него бяха тия дето обявиха, че си лягат и тия, дето тъкмо влезнаха. Ти не спадаш към ни една от тия двете категории, щото си си тук цяла вечер. Няма за кво да ми дириш карез. smile3534

# 532
# 533
Лека Ренко  Hug много гушкави пингвини. Heart Eyes Simple Smile

# 534
Проф Hug разбрахме сЪ Peace

# 535

А така!  thumbsup  Hug

Сега вече мога да лягам.  Laughing Лека!  Hug

# 536
  • У Диспансера ...♥♥♥
Айде турям райбера,а Гъбака и Дидолина,
за тях има неизвинени, оти не са дали причина за отсъствието си  Naughty
Лека нощ на мен си, че все пак трябва и с  мен да си поговоря  hahaha hahaha Hug Hug

# 537
Диспансера бичи Mr. Green

# 538
Лека нощ момичета кокичета. Hug

# 539
Лека нощ момичета кокичета. Hug
Shocked лека Hug

Общи условия

Активация на акаунт