Отговори
# 510
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ше ме извиняваш много, но аз лека нощ не пожелавам и казвам много рядко...просто си се оттеглям без да афиширам. Naughty
В този ред на мисли, не се чувствам виновна, че не съм те леконощувала... Mr. Green

Пък и не си лягам... Laughing

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Сао пак да се размучиш че не си отразена  #Cussing out
Начи, ако беше проследила дискусията щеше да вденеш за кво муча... Whistling

# 511
Ше ме извиняваш много, но аз лека нощ не пожелавам и казвам много рядко...просто си се оттеглям без да афиширам. Naughty
В този ред на мисли, не се чувствам виновна, че не съм те леконощувала... Mr. Green

Пък и не си лягам... Laughing Хич пък да не отбелязвам, че стреляш по грешен пост... Mr. Green
Много сте забавни двете Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes

Има един футболист в Колумбия Laughing Сунига Laughing всеки път го чувам нашия да вика Цуни га Mr. Green

# 512
РенУ  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Конфликтната - шъ си стрелям колко си искам и не ти разговарям пойчи  Naughty #Cussing out

# 513

Конфликтната - шъ си стрелям колко си искам и не ти разговарям пойчи  Naughty #Cussing out
Чей си го преместим Mr. Green

# 514

Чей си го преместим Mr. Green

Ш го заболи глава от толкоз местене  Mr. Green

# 515
  • У Диспансера ...♥♥♥
Голяма гимнастика, само местите насам, натам, я се запрете малко, па си починете  hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз пък се напрягам в темата на Слънцата. Диди, вече втора тема, даже и линк за новата тема не ни дава, а трябва си обикаляме из форума за да я търсим, ма направо съм бясна ви казвам, на всичкото и отгоре не ни слага снимка на темата, за да не и засенчим Звездъта със сопола, случайно  #Cussing out

# 516
Голяма гимнастика, само местите насам, натам, я се запрете малко, па си починете  hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз пък се напрягам в темата на Слънцата. Диди, вече втора тема, даже и линк за новата тема не ни дава, а трябва си обикаляме из форума за да я търсим, ма направо съм бясна ви казвам, на всичкото и отгоре не ни слага снимка на темата, за да не и засенчим Звездъта със сопола, случайно  #Cussing out

Май и ти треа да почнеш да га местиш  hahaha

# 517
  • У Диспансера ...♥♥♥
И от яд се припотих, и ще се размиришем вече, че и у залето се поизпотих леко, да не почнат ви сълзят очите, бягам с танцова стъпка- Ала Майкъл Джексън, лунната походка , в банята  Joy Joy Joy Joy

# 518
Иркооо днеска не е неделя  Naughty Naughty нарушаваш графика

# 519
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе тъй е, ама и моите почнаха да понасълзяват  hahaha hahaha hahaha

# 520
spoko spoko hug

# 521
Бе тъй е, ама и моите почнаха да понасълзяват  hahaha hahaha hahaha

Амиииии бъркаш са  Naughty туй от мъка по на Сера сопола  Naughty

# 522
Ирче то се къпи веднъж в годината и то за нова година.Нещо да не си се объркала.
А бе какво си ги местити само ааааа недей те така моля ви се на някоя ще я заболи главата. Mr. Green

# 523
Нарцисчева, у вашия фитнес баня няма ли... Shocked Shocked Shocked
Ко седиш до сега така... Crazy

Трайков кат се върне от фитнес сао му сушим кърпите и джапанките за баня...иде си къпан дома...

# 524
Футболист флиза Laughing и нашия умник вика- той имал общо 5 мача за Бразилия това му бил шестия Laughing
 брях ooooh! аз си помислих че му е 8 мач Mr. Green егати тъпанара ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт