Север-Юг - тема 21

• 24 069
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Плевен / София
В днешният ден на целувката предлагам една целувка от друг сериал ...тя е специално за allisas73
Скрит текст:
Започва ЛиН и следва ПП....до по късно..... Party

# 631
Наде Hug, ти си нашия детектив, дали пък наистина Башакчето е в ЛА, а къде е Киво? Mr. Green

Аз съм в Самсун при Кузей и Джема. Ох много ми харесва тая серия Crazyтолкова готино и органично играят двамата, без преиграване, толкова естествено -особено нашия сапфир Heart EyesЧе чак почувствах трепетите и емоциите на Джемре, все едно аз бях с него Joy JoyЕй не е лесно да си фен на някого, но със сигурност е изключително приятно изживяване, просто се пренасяш в друг свят Rolling Eyes

Ейде стига лирически отклонения Mr. Green

# 632
Наде Hug, ти си нашия детектив, дали пък наистина Башакчето е в ЛА, а къде е Киво? Mr. Green

Аз съм в Самсун при Кузей и Джема. Ох много ми харесва тая серия Crazyтолкова готино и органично играят двамата, без преиграване, толкова естествено -особено нашия сапфир Heart EyesЧе чак почувствах трепетите и емоциите на Джемре, все едно аз бях с него Joy JoyЕй не е лесно да си фен на някого, но със сигурност е изключително приятно изживяване, просто се пренасяш в друг свят Rolling Eyes

Ейде стига лирически отклонения Mr. Green
С нея. Laughing
И на мен Айрка, Hug и на мен. smile3521
А когато се снимаха в лодката и когато седяха вечерта на верандата бяха повече от прекрасни. Two Hearts
Йенита отпреди дни, които не сме публикували досега.

# 633

Neidjal, от къде взе тази снимка на калифорнийски плаж.? Те нямат ли си подредени чадъри и шезлонги? Я да дойдат тук и да обменят опит с нашите концесионери, тъкмо и цените ни са като за техния джоб!

Орси, приятно ми е  friendship Надето съм.
Някой като се обръща към мен по ник и имам усещането, че ми се кара. Rolling Eyes Joy
От инстаграма на Башак е снимката, написала съм го.

Наденце, хич не ти се карам, мила! Дажи си ми много симпатична!!! Четох, че е от инстаграма, но зададох въпроса си така...очудих се, че там има един вид "девствен плаж". Щот у нас всички са окупирани от чадъри и шезлонги на едни цениии...

# 634
Гости. Hug
Не знам защо....,  newsm78 може би защото никак не ми допадна сюжета на ЗП Rolling Eyes но не бих го гледала повторно. Не, че и преди го следях от-до но дори и избрани моменти не бих повторила.
Толкова неприятни ми бяха образите на двете ББ и всичко, което правеха зад гърба на всички, че няма накъде повече. Да не говорим за глезлата Нихал.
Не мога да отрека обаче, че актьорския каст и играта им бяха перфектни.
Даже го и рисуват.

Ох, Наде, 1 към 1  съм и аз. Уж се мисля за по-широкоскроена, но поведението им в къщата и под носа на съпруга, който я обича истински го приемам като предателство. Любов, страст, добре, но признай и си тръгни. А не да ползваш благините на човека, който се грижи и за двамата, а зад гърба му...

# 635
  • Плевен / София
АйраHug
серията в Самсун наистина е много хубава
Скрит текст:
най ми хареса как Джемре нарами чантата посред нощ да си ходи.....и Кузей тръгна да я гони.... hahaha

# 636
Наде Hug
Гости Hug, всичко беше много хубаво. Да, нямаше много романтика и интимни моменти. Но тяхната любов е по-различна-тиха, донякъде тайна  и в същото време толкова дълбока и изстрадана, без нужда от много думи. Достатъчно е само едно "Чок сен севийорум".И тъжните и дълбоки очи на двамата, които се гледат с такъв копнеж......

# 637
Милички, прибрах се ! Ако знаете само какви сандалки ми е купила сестра ми ... мммм ... много сладички, бразилски, силиконови, все едно си бос и нямаш нищо на крачката, супер!
Ето ги, 3 под ред
http://www.zebra-online.com/pages/8/products/%D0%94%D0%B0%D0%BC% … %BA%D0%B8/44.html

Айрич  Heart Eyes много е хубава серията, нали ? Мога да я гледам безброй пъти ... най ми беше сладка Джемре как се смути, когато Кузей влезе, а тя беше по хавлийка  hahaha веднага си помислих за Зейно - дъл щеше така да се засрами  newsm78 Mr. Green Нееее ... щеше нарочно да се разкарва така пред него  Joy Joy Joy Joy
Гости  Heart Eyes заслужава си да гледаш ЗП - за мен този сериал е шедьовър, с невероятна игра на Берен и Киво ... колкото и да не ми харесваше Бихтер / на Бехлюл не му бях толкова ядосана, той поне изпитваше срам и разкаяние, за разлика от Бихтер / Берен я изигра блестящо ! Толкова ми хареса този филм, че го изгледах на турски, без бъкел да разбирам, но те така играеха всички, че нямаше нужда от превод ... а Киво е божествено красив в ролята на плейбоя Бехлюл  Heart Eyes
Наде, Орси  аз пък пак бих го гледала с интерес. Но, признавам си, че не бих могла да го гледам безброй пъти, както си гледам Север Юг или Перла. Но филма си струва! Разбира се, според мен! Peace

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 20:50 от queen_fenka

# 638
  • Плевен / София
Фенче Hug
Скрит текст:
Решила съм този път да го гледам и ако в темата са съгласни в спойлер мога да споделям  впечатления от филма, че не знам каква е обстановката в темата на ЗП ooooh! newsm78
Не можах да ти отворя линка със сандалите, но със здраве да си ги носиш.Много е важно обувката да е удобна...не винаги обръщаме внимание на това... и после ни тегли главата...

# 639
Фенче Heart Eyes, не ти са виждат сандалите Joy но със здраве да го носиш Peace
Обаче щти дам една цалувка, за ЗП(с моето отклонение, че пък винаги си харесвах Бихтер, и се дразнех повече на Бехлюл Mr. Green)
Но филмът е веднъж, за тези които го възприемат и усещат Grinning
Гости Hug, атмосферата в темата за ЗП си е супер Peace
Аз отивам на Босфора Wink

# 640
  Фенче, Айри, филмът не само си струва, Филмът е блестящ. Актьорите също. Нали из форума непрекъснато се повтаря, че Къванч с Берен са най, най - двойка. Което е и мое мнение. Просто не ми харесва моралната страна на чувството на героите им и затова ще го гледам като през перде  с дупки. Т.е. с две думи: сюжетът ме дразни, актьорите, играта им и филмът като цяло ме кефят. Е, те това е.

# 641
Ами нямам идея защо не се отваря линкът  newsm78 Жалко, че не можах да ви ги покажа  Sad благодаря ви, ще си ги нося с голямо удоволствие!
Айрич, Орси  Heart Eyes да, аз казах, че филмът е шедьовър, но точно заради сюжета не ми е от любимите. Но си заслужава всяка секунда гледане!
Гости  Heart Eyes в темата на ЗП е супер, но аз ще се радвам, ако споделяш и тук мнението си, обичам да те чета! Heart EyesМоже пък ти да се влюбиш в Бихтер, както много момичета  newsm78

# 642
  • Плевен / София
Айра, сега видях, че Госпожата е пуснала темата така, че от 11.07 ще прескачам и в другото дворче....

# 643
Гости, за теб!

намерих още един превод на интервю на Киво след срещата му с Дж. Камерън - надявам се, че ще ви е интересно

След срещата си с Дж.К Къванч Татлъту стана негов почитател, като каза, че Дж. Камерън е човек, който дава тон на световното кино.
Заради крака си преживявам много трудни дни.  Голям кутсузлук, точно преди да замина за Америка, трябваше да пътувам в петък, а това се случи в понеделник. Играл съм 10 години професионален баскетбол и заради контузия се наложи да се откажа, вече играя само уличен. Всеки понеделник се събираме с приятели и играем, както и този понеделник. Бях на линията и тъкмо щях да хвърлям шут... и повече не си спомням. паднал съм в/у крака на стоящия пред мен приятел.
Докторът каза, че не мога да отида дори до маркета и на всеки 10 мин. трябваше да сложа лед в/у мястото, което болеше. Но резервациите бяха направени, самолетните билети бяха купени и затова не ставаше в последния момент да се обадим и да кажем: Много се извиняваме, но ние не можем да дойдем. И затова аз бях на болкоуспокояващи, които да ме държат на крака и така полетите Истанбул-Мюнхен, Мюнхен-Лос Анджелис беше кошмарен.
Дж.Камерън е режисьор дал тон на световното кино и създал 3Д филмите, който казва сщо, че бъдещето е на тези филми.  Затова в този филм ”Sanctum” е събрал много нови неща.
М/у нас се завърза много интересен разговор. Аз го попитах: Вие имате сертификат за водолаз и в новия филм, в който се говори за тях, давахте ли им съвети? И тогава се отвори приказката, че и аз имам сертфикат и съм водолаз. Аз обичам свободното плуване.
Като гледах  ”Sanctum” направо ми спря дъха. Струва ми се, че този филм е подготовка за Аватар 2., защото знаете той смята да снима и втора част. Но този филм много ми хареса и направо го казах на Дж.К.
Той е гледал епизодите в Езел с моето участие и възкликнал: Ооо, това е много хубаво. Във връзка с това аз какво мога да кажа, освен че съм много щастлив. Сцените в Езел, които е гледал Дж.К. сме снимали точно за 1 ден, две минути екшън се снима от сутрин до късно вечерта.
Сцените със Секиз станаха спонтанно, както си обядвахме с Керем Чатай го решихме. Точно тогава аз имах планове за чужбина. Първо Англия, после Америка и Полша, къдетоисках да се обучавам и да работя. И бях решил да не участвам в никакви сериали. Имам един проект за игрален филм, чиито снимки ще започнат може би преди месец юни.
И за догодина имам един проект. С Ай Япъм ще подновим договора. Екрем Чатай и Керем Чатай за мен са важни хора. В ”Menekşe ile Halil” и ”Aşk-ı Memnu”, а после и в Езел  се получи добър диалог с тях. За престоящия сезон съм много развълнуван. Характера, който ще изиграя е много различен. Още един интересен проект. Надявам се хората да го харесат.
Ролята, която ме затрудни до сега е тази на Ангела в мюзикъла ”Grease". За мен беше много важен опит. Преди да изляза на сцената казах: Дайте ми дрехите, няма да изляза на сцената, ще се прибера. В последната минута направо ме бутнаха на сцената.
За колието си К.Т казва: Вярвам, че ме пази от уроки и затова откак съм го купил не излизам без него.
Колекционира регистрационни номера. Купил е и от Лос Анджелис, също и плакати на Фидел Кастро, играейки бейзбол, на Бриджит Бардо и на Бийтълс.
Трудно е да живееш сам ерген. Живея сам в Улус. Сутрините закуска от мама, кафе с татко, което ме мотивира. Аз дълго време живях далече от това. Накрая ги откъснах от Еренкьой и ги настаних на 3-я етаж в моята къща. И сега без да си измия лицето отивам у тях и там си измивам лицето.
Обичам музиката. Чуя ли отнякъде музика и веднага ухото ми се обръща натам.  Тази година за вкъщи купих пиано. И без това имам едно пиано минало, знаех да свиря няколко мелодии. И мисля отново да почна на уроци по пиано. Освен пиано си купих и ел. китара, на която искам да свиря. Всичко каквото ми хареса искам да слушам. Ибрахим Татлъсес, Ахмед Кая и Металика. А почти всички албуми на Таркан притежавам. Намирам го за много талантлив.

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 21:50 от queen_fenka

# 644
Фенче, мерси много Hug
научих пак нещо ново, Киво харесвал любимата ми група-Металика Mr. Green Joyи май майка му бая си го глези Grinning

Общи условия

Активация на акаунт