Север-Юг - тема 21

• 24 074
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Скрит текст:
Фенче, защо Киво на едната снимка е бил в инвалидна количка? newsm78

Наде, точно преди да замине в Щатите по покана на Джеймс Камерън нещо се беше контузил като е играл баскетбол. И там през цялото време е бил на обезболяващи инжекции
Той в Америка ли е бил, разкажи малко повече за срещата му с Джеймс, по какъв повод е била?!?

# 616
Добро утрооооо  Hug Heart Eyes
Как сте милички?
Щом е ден на целувката ви млясвам всички наред  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 617
Наде, допълних си предния пост, прочети.
ето и видео
http://www.milliyet.tv/Default.aspx?aType=NevidyoMPDetay&Vid … Code=tNHFMkQuXDHt

Инче  Heart Eyes  love001

# 618
Инче. Hug
Фенче, мерси.   bouquet
Така и не разбрах кой/кои го нарича/т принца на Турция, фенове ли, папараци ли!? newsm78
Много често срещам това определение за него.
Че го наричат  всички комшии турския Брад Пит знам, но за турския принц.... newsm78

# 619
  Голяма съм гъска! Бях забравила да си сложа вода в машинката за кафе!!!  

Скрит текст:
Тук патето е много следко, но половин час търсех гъска и не можах да намеря.

Фенчеее, Това ми е любимата баклава с шам фъстък. И като я виждам, дори не се и сещам за диети. Иначе, поне се сещам, не че ги спазвам. Слаб ми е ангелът. А някога, някога не се и сещах за храна, ядях, защото трябва. А да знаете къде има у нас такава баклава?

Много хубави снимки сте сложили. Кога Къванч е бил в САЩ - миналото лято ли. Защото от както почна сезона не съм чула да е ходел. То няма и кога.

# 620
Здравейте!
Приятна неделя!

Криси, Airra, Фенче, Наде, Ина, привет и за вас днес! Hug

И вчера и днес- интересни коментари, страхотни клипчета и снимки, колажи, благодаря за споделеното!

Днес, на световния ден на целувката-
целувайте и получавайте целувки само с усмивка и от сърце!

Хубав ден за всички!

# 621
Марги. Hug
Ставам, че моичките вече се пробуждат.

Да се допълня докато си почивам от домашната тръстика.
Нова ли е, не е ли? newsm78

Башак я е пуснала в инстаграма. Да не се окаже вярно, че плажуват с Киво на Калифорнийския бряг. Laughing
basakdizer
5 hours ago
'4th of july' plaj kutlamalari #california http://instagram.com/p/qGIcEEv_30/?modal=true

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 12:16 от Neidjal

# 622
  • Плевен / София
Здравейте момичета Hug
Целувки за всички  love001
Подписа много ми харесва, но да Ви "успокоя" няма да ги зареждам да се сменят Joy Joy JoyЩом ще "тежат".....
Ще се радвам Госпожата да ни навестява  в темата.... Heart Eyes
едно кафе за следобедно разсънване
Скрит текст:

# 623

Neidjal, от къде взе тази снимка на калифорнийски плаж.? Те нямат ли си подредени чадъри и шезлонги? Я да дойдат тук и да обменят опит с нашите концесионери, тъкмо и цените ни са като за техния джоб!

# 624

Neidjal, от къде взе тази снимка на калифорнийски плаж.? Те нямат ли си подредени чадъри и шезлонги? Я да дойдат тук и да обменят опит с нашите концесионери, тъкмо и цените ни са като за техния джоб!

Орси, приятно ми е  friendship Надето съм.
Някой като се обръща към мен по ник и имам усещането, че ми се кара. Rolling Eyes Joy
От инстаграма на Башак е снимката, написала съм го.

# 625
Наде  Heart Eyes ами може и да са там, знам ли  newsm78 За Принца на Турция също нямам идея кой му го е измислил ... предполагам феновете  Laughing
Орси  Heart Eyes такава баклава съм яла в турски ресторант, другаде не знам, може и да има. Ама е страхотна, нали ? Аз като бях малка и до преди 3,4 години не обичах никак сладко, но напоследък  мммм ... похапвам си . Явно организмът си го иска.
Гости , Марги Heart Eyes Hug wavey
А Киво се среща с Камерън  още 2011 година!
ето ви и снимки от летището
http://www.dha.com.tr/dhaalbumdetay.asp?kat=10041
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/16877939.asp?gid=222
Една от най-големите турски ТВ звезди - Къванч Тътлату (Kivanc Tatlitug), е на път да превземе и Холивуд. Според информация на Istanbulview, красавецът, който покори и българските дами с ролите си в нашумелите у нас турски сапунки "Перла" (Gumus) и "Забраненият плод" (Ask-I Memnu), е получил покана лично от Джеймс Камерън (James Cameron) да му гостува по време на премиерата на новия му филм Sanctum, която ще се състои на 27 януари в Лос Анджелис.
Все още няма яснота дали създателят на такива хитове като "Титаник" (Titanic) и революционния блокбъстър "Аватар" (Avatar) има намерение да привлече Тътлату в някои от бъдещите си проекти, но като се има предвид, че турският актьор е наричан "Брад Пит на Балканите", подобно развитие на ситуацията няма да е особено изненадващо.

А това е след връщането му

На връщане от Л. Анджелис К.Т каза по повод размириците в Египет : Много ми е мъчно. Да не бяха се случвали такива неща. Надявам се всичко да се оправи.
С полет на Луфтханза той пристигна във Франкфурт, където се прехвърли на самолет на Турските авиолинии. И след като пристигна в Турция отговори на зададените му въпроси.
Отговорил, че на заминаване е бил в много тежко положение, но в Америка се лекувал, колкото да остане на крака за няколко дена и сега на връщане нямал нужда от инвалидна количка. Кракът му все още бил в тежко състояние-подут и син. Но пиел много силни обезболяващи, защото било много важно в Америка да стои на крака. Сега в Турция щял да ходи на рутинни прегледи.
На премиерата на филма Sanctum се срещнал с Дж.К за 15 мин. За филма казва, че е чудесен и много им харесал и извън премиерата си поговорили с великия режисьор за 15 мин. И всичко, което се писа днес в пресата е вярно. Говорихме за проектите в които съм участвал. Изказа много оригинални идеи свързани с Турция и каза, че ще снима филм тука.
Попитали го дали е получил предложение за участие във филм и той отговорил, че са си разменили визитните картички.
И накрая изказва своето съжаление за положението в Египет и Тунис.
ето ви и видео

http://www.youtube.com/watch?v=84RiSPN0ewo&feature=player_embedded#!

# 626
Наде  Heart Eyes ами може и да са там, знам ли  newsm78 За Принца на Турция също нямам идея кой му го е измислил ... предполагам феновете  Laughing
Скрит текст:
Орси  Heart Eyes такава баклава съм яла в турски ресторант, другаде не знам, може и да има. Ама е страхотна, нали ? Аз като бях малка и до преди 3,4 години не обичах никак сладко, но напоследък  мммм ... похапвам си . Явно организмът си го иска.
Гости , Марги Heart Eyes Hug wavey
А Киво се среща с Камерън  още 2011 година!
ето ви и снимки от летището
http://www.dha.com.tr/dhaalbumdetay.asp?kat=10041
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/16877939.asp?gid=222
Една от най-големите турски ТВ звезди - Къванч Тътлату (Kivanc Tatlitug), е на път да превземе и Холивуд. Според информация на Istanbulview, красавецът, който покори и българските дами с ролите си в нашумелите у нас турски сапунки "Перла" (Gumus) и "Забраненият плод" (Ask-I Memnu), е получил покана лично от Джеймс Камерън (James Cameron) да му гостува по време на премиерата на новия му филм Sanctum, която ще се състои на 27 януари в Лос Анджелис.
Все още няма яснота дали създателят на такива хитове като "Титаник" (Titanic) и революционния блокбъстър "Аватар" (Avatar) има намерение да привлече Тътлату в някои от бъдещите си проекти, но като се има предвид, че турският актьор е наричан "Брад Пит на Балканите", подобно развитие на ситуацията няма да е особено изненадващо.

А това е след връщането му

На връщане от Л. Анджелис К.Т каза по повод размириците в Египет : Много ми е мъчно. Да не бяха се случвали такива неща. Надявам се всичко да се оправи.
С полет на Луфтханза той пристигна във Франкфурт, където се прехвърли на самолет на Турските авиолинии. И след като пристигна в Турция отговори на зададените му въпроси.
Отговорил, че на заминаване е бил в много тежко положение, но в Америка се лекувал, колкото да остане на крака за няколко дена и сега на връщане нямал нужда от инвалидна количка. Кракът му все още бил в тежко състояние-подут и син. Но пиел много силни обезболяващи, защото било много важно в Америка да стои на крака. Сега в Турция щял да ходи на рутинни прегледи.
На премиерата на филма Sanctum се срещнал с Дж.К за 15 мин. За филма казва, че е чудесен и много им харесал и извън премиерата си поговорили с великия режисьор за 15 мин. И всичко, което се писа днес в пресата е вярно.
Говорихме за проектите в които съм участвал. Изказа много оригинални идеи свързани с Турция и каза, че ще снима филм тука.
Попитали го дали е получил предложение за участие във филм и той отговорил, че са си разменили визитните картички.
И накрая изказва своето съжаление за положението в Египет и Тунис.
ето ви и видео

http://www.youtube.com/watch?v=84RiSPN0ewo&feature=player_embedded#!

Ако това стане някой ден, като нищо Киво може да бъде поканен във филма му.
Като го гледам как се е позакръглил и в тяло, и в лице ми се струва, че това е по времето на ЗП или непосредствено след завършването му, може и да греша. newsm78

# 627
Сладурчета, изчезвам за няколко часа. Преди това още малко спам  Mr. Green

Наде, точно по време на ЗП беше на края ... нали тогава беше започнал да напълнява за ролята на Секиз

# 628
  • Плевен / София
Като гледам часа на излъчване на ЗП -21,30 часа май е дошло времето да го видя Къванч и в тази му роля....

Скрит текст:

# 629
Гости. Hug
Не знам защо....,  newsm78 може би защото никак не ми допадна сюжета на ЗП Rolling Eyes но не бих го гледала повторно. Не, че и преди го следях от-до но дори и избрани моменти не бих повторила.
Толкова неприятни ми бяха образите на двете ББ и всичко, което правеха зад гърба на всички, че няма накъде повече. Да не говорим за глезлата Нихал.
Не мога да отрека обаче, че актьорския каст и играта им бяха перфектни.
Даже го и рисуват.
Mehmet Tüfekci Art

Общи условия

Активация на акаунт