Север-Юг - тема 21

• 24 061
  • 738
  •   1
Отговори
# 660

Добро утро!

О, Марги, идвай си редовно, не само да прескачаш!
   Фен, благодаря за интервюто, не знаех, че Къванч можел и да се гмурка, че и да свири на пиано.
   И тук, май, за пръв път чета нещо казано от него за семейството му. А това, че мама го глези е разбираемо, и при нас е така, но на мен не ми допада.

# 661

Момичета, от темата за "Великолепният век" ви поствам една петиция за връщане на старата визия на "Мамата".

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=755669.0

# 662
Здравейте Hug Hug Hug

Криси Hug

Марги Hug, снощи не се шегувах
Скрит текст:
отивам на изследване в друг град и може да ми стиснете едни палче Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 08:02 от Airra

# 663
Добро утро, сладурки ! Heart Eyes Hug
Марги  Heart Eyes ти си пиши мила в другата тема, ама не ни зарязвай, моля те! Чакам си продължението  за образът на Джемренцето
Благодаря ти за прекрасния стих!
Инче  Heart Eyes снощи не съм те дочакала, сори! Да, това е детето на Къванч Касабълъ и Седеф Авджъ, сега си имат и още един син, даваха ги двамата Къванчовци в родилния дом.
И да, жената на К.К играеше Менекше в Менекше и Халил  Peace
Наде  Heart Eyes да, и аз така смятам, че щеше да направи Зейнепчето, скромното диамантче  Joy Joy Joy даже си мисля, че нямаше и да се преструва, че без да иска и е паднала, направо щеше да му се изтъпани голичка  hahaha та тя не се посвени да му предложи да си легнат, какво и пречи пак да му се предложи  newsm78
Орси  Heart Eyes много неща не знаете за Кивчо явно все още  Laughing ама нормално - само луди фенки като мен знаят всичко, което е възможно да се знае за него  Mr. Green Казах ви - питайте, с удоволствие ще ви информирам. Peace
Айричка  Heart Eyes Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 08:53 от queen_fenka

# 664
Наде Hug, ти си нашия детектив, дали пък наистина Башакчето е в ЛА, а къде е Киво? Mr. Green

Аз съм в Самсун при Кузей и Джема. Ох много ми харесва тая серия Crazyтолкова готино и органично играят двамата, без преиграване, толкова естествено -особено нашия сапфир Heart EyesЧе чак почувствах трепетите и емоциите на Джемре, все едно аз бях с него Joy JoyЕй не е лесно да си фен на някого, но със сигурност е изключително приятно изживяване, просто се пренасяш в друг свят Rolling Eyes

Ейде стига лирически отклонения Mr. Green
newsm10 smile3521  love001
Aйрич,днес си имала важен ден,стискам палци милааа.
А ве Simple Smile,айде пак Зейно ви у устата,оставете момата да си живее спокойно ве Simple Smile))
Ще гледам и аз ЗП,даже бях почнала онлайн,ама сигурно сцените с Бех ,само Simple Smile)),па нали той ме интересува,снощи пак беше при мен,ама само бях наблюдател,някаква моя позната беше неговия човек и го дебнехме само....с друга беше не с мен,ПРЕДСТАВЯТЕ ли си ,какво безобразие Simple Smile)))
Слънчев ден на всички,отивам на басейн

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 09:11 от Ван4e

# 665
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айри, стискам ти всички възможни палци! Успех, сладурчето ми! И късмет!
Пращам ти положителна енергия.
 Hug Hug Hug Hug Hug

Добрютрю и на всички милимоички!
Днес зачезвам на Банкя за една седмица и много ще ми липсвате. Не рИвете за мен, в петък шси дода. И умната докато ме няма!

Роминка, наглеждай ги и ги връщай в правия път, ако кривнат нанякъде Joy Joy Joy

Айде, спамете си наздраве!
Кат се върна, ше ви проверя.

# 666
Добро утро !  Hug Хубав ден и успешна седмица ви пожелавам !   bouquet

Айрче,  Heart Eyes Hug Heart Eyes стискам палци и изпращам цялата си положителна енергия към теб !  Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Фенче,  Heart Eyes това бебе на снимките и малкото момче, не е син на Къванч Казабълъ и Седеф . Peace Те имат едно момченце, Джан, което се роди преди няколко месеца . Peace

Хубав ден, момичета !   bouquet

# 667
Ванче, Светле, Госпожата  Heart Eyes Hug wavey
Госпожата  Heart Eyes аз мисля, че те имаха вече едно дете, Джан е второто им. А другото дете, по-голямото не го знам  hahaha бебето е първото им дете. Нооо може и да бъркам ...Все пак К.К не ме вълнува, освен като най-добрия приятел на нашето момче. Но знам, че са женени от 2005 година.
За добро настроение!
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152566014214189&set=v … ype=2&theater

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 09:54 от queen_fenka

# 668
Фенче,  Heart Eyes това е първородният им син, досега не са имали деца. Peace

Тук, в тази статия става дума, че планират да имат бебе през 2012 година . Peace

http://www.sacitaslan.com/sedef-avci-kivanc-kasabali-bebek-istiyoruz-haberi-50398

# 669

Фенче, и аз знам доста неща, но това  не го знаех. Мисля си, че едва ли не, тази информация за подводното плуване и пианото е само в това интервю. Но то и пресата има вина донякъде, защото и тя си позволява да се заслепи от външния блясък на Къванч, и да не се пише повече за другите му способности. Например той много добре ползва английски език. Нали беше "неграмотен, без диплома" и т.н., е от къде го научи този език. Някои други с диплома не го владеят. Шапка свалям на Берен, която знаела и английски и испански.
  Айрич, чакаме хубави вести от теб. Обичам те, миличка!

# 670

За Касабълъ не знам да имат второ дете???!!!

# 671
Госпожата  Heart Eyes благодаря ти ! Както казах, не знам много за К.К и С. А, само до толкова, колкото имат връзка с наш левент  Laughing
Орси  Heart Eyes и на мен това ми е много чудно  newsm78 сигурно си го е учил английския вкъщи  Joy Joy Joy Joy А съм сигурна, че знае и френски - все пак 2 години е живял там.

# 672
Хелоууу на все. Hug Hug Hug
Не знаех, че Къванч е живял във Франция, кога е било това newsm78 не, че знаех, че се гмурка и свири на пиано!?!
Айрче. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:

# 673
Наде  Heart Eyes живее в Париж две години , с договор за модел  Peace
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%8A%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%8 … D1%8A%D1%82%D1%83
само дето няма 4 братя и сестри  Joy Joy Joy Joy но поне пише, къде е учил и не е неграмотен  Mr. Green И е роден на 27 октомври, не на 23   hahaha ама как може да пишат такива неверни данни  newsm78

# 674
Добро утро  Hug Heart Eyes
Кви ги вършите
Айре  Flowers Four Leaf Clover
Фен тенкю за инфото, хич не знаех че таз е жена на другия Къванч  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт