Север-Юг - тема 21

• 24 043
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Инче  Heart Eyes Hug wavey
Бърборкаме си  hahaha Ти мина да ни провериш ли ?  Mr. Green

# 676
Инче  Heart Eyes Hug wavey
Бърборкаме си  hahaha Ти мина да ни провериш ли ?  Mr. Green

Е па разбира се, че иначе се забравяте  Mr. Green

# 677
Наде  Heart Eyes живее в Париж две години , с договор за модел  Peace
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%8A%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%8 … D1%8A%D1%82%D1%83
само дето няма 4 братя и сестри  Joy Joy Joy Joy но поне пише, къде е учил и не е неграмотен  Mr. Green И е роден на 27 октомври, не на 23   hahaha ама как може да пишат такива неверни данни  newsm78

Оооооо, щом инфото е от Уикипедия Фенче Grinning пиши го бегало. Stop ooooh! #Crazy
Може и да знае френски но може, и да не го владее, и да е разговарял на инглиш.
Някъде другаде споменавано ли е, че знае френски или само тук?
Оооо Инка, Hug минаваш на проверка. Mr. Green

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 11:21 от Neidjal

# 678
Наде, не, не е споменавано, че знае френски, аз така си мисля  Laughing Пък и в ЗП много хубаво произношение имаше от няколкото казани на френски думички  Joy Joy Joy Той е умно момче, няма как да не е проговорил езика поне малко - това да не ти е нашия Гонзо  Joy Joy Joy Joy Joy

# 679
Фенче да немаш предвид Ицето Стоичков  hahaha hahaha hahaha че той е един полиглот  Joy Joy Joy

# 680
И Биркан/Петро от КСШ се е подстригал, много му е добре така.

Скрит текст:

Във връзка със снимката от калифорнийския плаж, която публикувах вчера прочетох, че Башак и Киво са били там по повод деня на независимостта на Америка на 4 Юли а и самата снимка е придружена с тази дата.

# 681
Не, Инче - имах предвид Гонзо от Левски, дето не можа да научи една френска дума, докато се състезаваше за Оксер ли бяха  newsm78 А Ицо  Joy Joy Joy Joy поне няколко думи е научил  Mr. Green
Наде, благодаря ти за инфото! Е, че колко му е да прескочат до там ? Същото, като на мен да отида до Перник  Mr. Green
А колкото до Биркан ... все ми е тая как е подстриган, все не ми харесва като мъж  Laughing

# 682
И Биркан/Петро от КСШ се е подстригал, много му е добре така.

Скрит текст:

Във връзка със снимката от калифорнийския плаж, която публикувах вчера прочетох, че Башак и Киво са били там по повод деня на независимостта на Америка на 4 Юли а и самата снимка е придружена с тази дата.

O kакъв хубав почерк и хубав подпис,а ве всичкооо му е хубаво.Умът не ми го побира ,как може да има такива уникални очи(като форма),такъв съвършен нос,и съвършени устни  smile3506 newsm09  love001 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 683
Таз пък Ванчевата нахлува със странни мисли  hahaha hahaha hahaha  Hug

# 684
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Оооо, Фенче, и аз съм тъй. И за Перник, и за Биркан.

Седя и чакам да мине жегата...Че на ММ му се видяло много жежко навън. И ще тръгнем след 4 часА. Добре, че детето е търпеливо, ама другото, дето чака в Люлин да отидем да го вземем...Обаче пък не смея да напиням, че може да му стане лошо на сърцето.

Таман може да дочакам и Айрка, да видим какво ще каже.

За полиглоти си говорите...
И аз си мисля, че ако е живял нашият 2 години у француцко, няма как да не е понаучил. Че и френско гадже имаше...Много ми се ще да го чуя да шпреха на френски, много ше му Оди.

Една моя приятелка, много интелигентна жена, завършила външна търговия, 4 години живя в Германия и не можа нищо да научи. В химическото чистене веднъж й липсвал някакъв панталон и тя ми се похвали как питала служителката, "Ами шварце панталоне де ги?" и жената я разбрала. Joy Joy Joy

# 685
Ох бе Светлее  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 686
Малко датите се поразминават  Joy но нищо.

✰ •*˚ Kıvanç Tatlıtuğ with his sweetheart Başak Dizer flew to America to join the crazy party in California ˚*• ✰

The famous actor Kıvanç Tatlıtuğ, admired by the young girls, and his style consultant and sweetheart Başak Dizer flew to the United States. The couple will attend the Independence Day party in California on July 14.
Kıvanç Tatlıtuğ continues his holiday, before the filming of the series 'Kurt Seyit ve Şura' will begin in August.

http://www.medya365.com/magazin/kivanc-tatlitug-sevgilisi-basak- … uctu-h211418.html

# 687

......
Една моя приятелка, много интелигентна жена, завършила външна търговия, 4 години живя в Германия и не можа нищо да научи. В химическото чистене веднъж й липсвал някакъв панталон и тя ми се похвали как питала служителката, "Ами шварце панталоне де ги?" и жената я разбрала. Joy Joy Joy

За Айрич:  Веднага щом влезеш тук кажи какво е станало!!!

# 688

Къванч харесва брюнетки, защото е в противовес на него, но и защото майка му е такава. Баща му нали е от светлата гама, ето че и той си е харесал жена от другата боя. Така ми хрумна.
   А относно френския - може и да знае или поне да разбира нещичко.

# 689
Здравейте!
Интересна и цветна нова седмица!

Криси, Airra, Фенче, Ванче, Светле, Госпожата, Наде, Ина, привет и днес! Heart Eyes

Airra- дано ни донесе добри новини, Светлето- да си отпочине в Банкя, Криси-гласувах в анкетата, Фенче-разбира се, ще споделя и не само за нея, ЛП за СЮ си е в действие. Наде, Госпожата-интересни новини от вас, Ванче -на един красив човек- всичко му е красиво, Ина-спокойна съм, че контрола е под око. Hug

Радвам се, че сте споделили, благодаря- приятно е по страничките на темата!

От мен за сега само пожелания за приятна вечер в понеделник!

По-късно нещо и за Джемре... yes

Общи условия

Активация на акаунт