Север-Юг - тема 21

• 24 036
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Тук съм Инче,  Heart Eyes но вас ви нема  Laughing кажи ся кво искаш да ти поспамя и почвам  Joy Joy Joy

Начи Фен имаш право на избор  Peace само да не е Змейката  Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Инче  Heart Eyes във фейса видях какво ме питаш, постнала съм ти линк! Съжалявам, че едва сега го видях  Embarassed

# 706
Инче, Hug
само на Фенчето ли разрешаваш да спами..... Crossing Arms
тогава да си сипем по едно турско кафе и да гледаме....

По принцип на никой не разрешавам, че от толкова народ само аз и Зизака сме по темата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ма кат за мой ора съм ви пуснала фрии  Joy
 Hug Hug Hug Hug

# 707
Фен нема ядове  Hug по-добре късно, отколкото никога  Naughty
Инак за спама - тия епизоди от Анталията са ми много любими, особено Али дет крещеше на ляво и на дясно ИСКАМ ДА СПЯЯЯЯ  Joy Joy Joy Joy Joy

# 708
  • Плевен / София
Зиз Hug
Аз чакам Фенчето....така разпореди Инчето
сервирах кафето и загрявам за ЗП

Party Party Party Party Party

# 709
Ооооо, Зизуня  Heart Eyes Hug wavey къде се губиш тия дни по трасето ? Я почвай да пишеш по темата  Joy Joy Joy Joy Joy

# 710
ЗП не почва ли от 11 или аз не съм разбрала  newsm78

# 711
  • Плевен / София
от 11,07 ще гледам това....

Скрит текст:
Зейнеп беше много "сладка" когато се ядосваше, че Джемре си живее живота на плажа с Кузей, а тя работи....

# 712
Гости, да ти кажа някак си ми е трудно да събера в едно изречение Зейнеп и сладка  Mr. Green

# 713
  • Плевен / София

Инче затова са кавичките..., а за някой може и да е такава....знае ли човек...

# 714
Малиии май съм за очила вече  ooooh! не съм ги скивала кавичките, шъ мъ извиняваш  Hug

# 715
  • Плевен / София
Фенчето, като се развихри със спама, Роминка ще може ли да пусне нова тема.... да не си останем на 51 стр newsm78

# 716
Гости, да ти кажа някак си ми е трудно да събера в едно изречение Зейнеп и сладка  Mr. Green

Е, тя Гости затова го е сложила в кавички този епитет  Joy Joy Joy Joy

# 717
Споко, наблюдавам ви, дето се казваше в един филм  Laughing Само че имам много домашно и затова не пиша  Hug Темата е готова, но ще я пусна на 50, защото после хората се объркват  Heart Eyes

# 718
  • Плевен / София
Инче, аз само ще чета , че "тежа" на страниците с моя подпис....ама е много хубав нали... newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Петенцето я няма тези дни....представяш ли си и тя да се включи...ще има да чакате да ви зареди страница бг мама hahaha Joy

# 719
Споко, наблюдавам ви, дето се казваше в един филм  Laughing Само че имам много домашно и затова не пиша  Hug Темата е готова, но ще я пусна на 50, защото после хората се объркват  Heart Eyes

Роминоооо  smile3516 smile3516 smile3516 smile3516
Къ не тъ е срам толкова време да не ми се явиш  smile3512

Общи условия

Активация на акаунт