Север-Юг - тема 21

• 24 040
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
 Hug

Бану от Север юг не иска да погледне сина си, плаща на бавачки

Бану от Север юг стана майка. Актрисата Баде Ишчил роди с месец по-късно  #Crazy newsm78наследника си, но няма никакво намерение да си седи вкъщи и да му се радва. Вместо това е готова да се върне веднага на снимки и дори е ангажирала куп бавачки, за да го гледат.

Актрисата, която с месец и половина закъсня с раждането, от предварително обявената дата, се впуснала в трескаво търсене на бавачки и гледачки.Екранната Бану от Север юг искала да осигури най-добрите грижи на малкия Майлс.

Със съпруг британец, актрисата често пътува до Лондон, освен това се кани скоро да се върне към новите си проекти. По тази причина интервюира редица бавачки и гледачки, които да поемат грижите за детето, пише ensonhaber.com.

Наследникът на звездите ще бъде обгрижван не само от бавачки, но и от медицинска сестра. Говори се, че за грижите за детето, актрисата плаща по 7000 лири на месец.

Въпреки солидните разходи около малчугана Бану от Север юг не пести пари, съпругът й също. Актрисата взимаше около 20 000 лири на месец от снимките на сериала, но след това й се наложи да прекъсне работа, тъй като имаше изключително проблемна бременност.

http://www.kliuki.net/banu-ot-sever-yug-ne-ste-da-gleda-deteto-p … asta-na-bavachki/  Crazy

# 691
Х, мерси за споделеното. Прописа и при нас, добре дошла.
Марги. Hug
Светле, приятно изкарване.

Поредната снимка от слънчева Калифорния, Башак я е публикувала.

http://instagram.com/p/qIwhi5v_xH/?modal=true

Прекрасен колаж.

# 692
Ехоо момичета Hug, ама много сте ми мили, благодаря ви за хубавите думи.  bouquet
Върнах се, пътуването беше ужасно Sad и сега ще реанимирам....

Скрит текст:
Ходих на ЯМР за подробно изследване на проблемите ми с кръста  и следващата крачка ще е под скалпела в София Mr. Green, така че софиянките може да ми дойдат на свиждане Wink

Ама Киво наистина ли е в Калифорния или да? Joy Joy

# 693
Айрка,  Hug дано всичко бъде наред с теб и операцията да е успешна. Praynig
Така пише а дали в действителност са там само те си знаят но, ще се чуе.

# 694
  • Плевен / София
Айра Heart Eyes докато вляза в темата и ти пожелая успех, ти се върна с новини.Дано и следващата стъпка за решаване на проблема е успешна Praynig
Момичета благодаря за споделеното и новините
Аз от 11.07 ще прескачам при Госпожата да си хортуваме за ЗП.....
нещо за разхлаждане...
Скрит текст:

# 695
gostenka68, привет и за теб! Hug

Наде,  Heart Eyes
Airra, нека следващите новини бъдат по-добри! Heart Eyes

X*,  welcome
Добре си ни заварила в темата на СЮ! Hug
Сподели, гледаш ли го, какво е мнението ти, ако искаш разбира се.

Благодаря за хабера!  bouquet
Да й е здраво бебчето на мама Баде!  stork-boy
Щастливо майчинство й желая, а как ще го изкара си решава само тя и семейството й! yes thumbsup

Останалото в статията няма да го коментирам, че ми се повдига от подобни "мъдри" мисли и умозаключения на някого за нечий чужд личен живот.  ooooh!
И не защото е нечие мнение което аз не харесвам, а е мнение с комерсиална цел.
Гръмко и "жълто" заглавие- да, ама продава... Mr. Green

Последна редакция: пн, 07 юли 2014, 20:09 от margita9

# 696

Светле, Орси, Наде, Марги, Гости , Ванче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Айричка  Heart Eyes ти само кажи кога, нямаш грижи, ще ти дойда на свиждане непременно! И дано всичко да се оправи, вярвам в това! Peace
Х  Hug
благодаря за новината, ама защо ми се струва, че съпругът на Баде си е чист турчин, а не англичанин  newsm78 Както и да е ... да са живи и здрави всички, пък който иска да гледа детето, това си е тяхна работа .
Наде  Heart Eyes благодаря ти за красивия колаж, наистина е перфектен!
Гости  Heart Eyes ти си прескачай при Госпожата  Heart Eyes но не ни забравяй и нас ! Благодаря за невероятните разхлаждащи коктейли! Имаме нужда, навън е ужасна жега ...

# 697
# 698
 Фенче,  Heart Eyes Hug

spam2

7 юли- Европейски ден на шоколада! Grinning

Ако ви се чете, моля!
http://www.hera.bg/s.php?n=2210

И моите две "шоколадчета" от СЮ!

# 699
Марги благодаря за новинката! Значи ден на шоколада, а ? Е, за мен най-големия е това шоколадче  Mr. Green

Орси  Heart Eyes ами това е най-нормалното нещо - светлите хора обичат тъмнооки и обратното. Ама все си мисля, че и руса да бях, пак щях да го харесам, то може ли да не го хареса човек, трябва нещо да не е наред с очите  Mr. Green А има и такива, за мое голямо учудване  newsm78

# 700
Мераба момичета  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Айре надявам се всичко да мине по план  Hug
Привет на новодошлите  Hug
Къди ми е Фена да ми поспами  Hug

# 701
Тук съм Инче,  Heart Eyes но вас ви нема  Laughing кажи ся кво искаш да ти поспамя и почвам  Joy Joy Joy

# 702
Тук съм Инче,  Heart Eyes но вас ви нема  Laughing кажи ся кво искаш да ти поспамя и почвам  Joy Joy Joy

Начи Фен имаш право на избор  Peace само да не е Змейката  Mr. Green

# 703
  • Плевен / София
Инче, Hug
само на Фенчето ли разрешаваш да спами..... Crossing Arms
тогава да си сипем по едно турско кафе и да гледаме....

# 704
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Егати спамърките... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Никой не пише по темата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт