Север-Юг - тема 21

• 24 082
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Ти съмняваше ли се, защото аз си го бях решила отдавна?!
И на мен Сончето ми стои като по мярка с Киво, и са ми мнооооого арни. Heart Eyes
Всъщност с всичките му екранни партньорки включително и с настоящата му ми стоят идеално като екранни двойки на екрана.

Наде, Роминка    Hug Hug Hug

Наде, аз съм гледала отчасти Перла, и ЗП почти всички серии. И мисля, че с Берен са неповторими като двойка. От този новият сериал който гледате онлайн, не съм гледала нищо, но Фарах ми е много симпатична. А за Джемрето изобщо не ми се коментира, знаеш мнението ми.

# 76
За мен също Берен най-добре стои до Къванч, Сонгюлката я харесвам донякъде, Фара И Йойкю са ми безлични  Rolling Eyes

# 77
На мене па Сонгюлчето ми е малко като лелка до него  Peace

# 78
С Берен ви харесва най-много, защото са почти еднакво красиви  Mr. Green но на мен са ми по-топли , по-близки със Сонгюл например ... да, сега след като го гледах и с други девойки ми прави впечатление, че изглежда по-възрастна, ама причината е, че той е много младолик, тя е само 5 години, даже 4 по-голяма  ...Но като го гледах първия път, хич не ми дремеше, обожавах ги ... че и все още ...
Май нещо и кожата си е оправяла Сончето, че в началото и беше ужасна, после стана супер.

# 79
Е, Фенче, то и от ролята, в началото селянче загубено, пък после бизнес дама  Laughing

# 80
  • София
С Берен ви харесва най-много, защото са почти еднакво красиви  Mr. Green но на мен са ми по-топли , по-близки със Сонгюл например ... да, сега след като го гледах и с други девойки ми прави впечатление, че изглежда по-възрастна, ама причината е, че той е много младолик, тя е само 5 години, даже 4 по-голяма  ...Но като го гледах първия път, хич не ми дремеше, обожавах ги ...
Май нещо и кожата си е оправяла Сончето, че в началото и беше ужасна, после стана супер.

Фенче

И аз ги харесвам с Сонгюлчето. Но днес като ги гледах, са много по добре. В началото по им личеше разликата. Бях забравила почти всичко от Перлата,но всичките героини от филма са хубави. Аз нали си падам по гаднярките в сериалите  Joy Joy Joy дори и Шереф ми е симпатична.

Хайде пак се раздуха и засвятка и загърмя! buria buria buria

Е, Фенче, то и от ролята, в началото селянче загубено, пък после бизнес дама  Laughing

Роминка

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 81
Ааа, Шерефчето няма равна! Тя си е дама от класа Mr. Green

# 82
Киво като възмъжа с напредване на епизодите в Перла и със Сончето си стояха перфе един до друг. Heart Eyes
Не знам защо но с Берен като двете ББ хич не ми въздействаха но наистина ми харесват всичките му партньорки досега както и като двойки с него в сериалите, включително и Фарах, всяка по свое му.
Фенче, Хазал откакто снима последния си сериал отслабна и в момента в телцето е мацка та дрънка+прекрасните й очи(според мен), и цялостното и нежно, и женствено излъчване за мен си е мноооого сладка.

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 23:45 от Neidjal

# 83
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ехооо, кво правите, заспахте ли?
Ми то аз докат се домъкна, нормално е вече да карате втори сън...

Ама се върнахме преди два-три часа и докато се пооправя...

Фърлих ино око назад - ма мноу сте писали, бре! Само тъй, писанье му е майката, не требе да се губи формата...
Гледам, реклама на ЗП - значи нашто сапфирче шЪ завладей сите екрани - по Нова, по Диема, по Бтв-то наесен...Само тъй - накъдето се обърнеш, сапфирчета да виждаш! Готино! Може по първа МиХ да завтретят...

# 84
Туй спешъл за Фенчето  Heart Eyes

# 85
Гости  Hug благодаря ти. Дано късмета е с мен  Hug Hug Hug Така е, сериозна работа си е Shocked Надявам се, това което ще науча там да ми помогне да разбера дали това е моята работа, да разбера дали ще мога да се справя с това напрежение. Ще видим какво ще излезе от цялата работа  #Crazy #Crazy #Crazy

Наде
ЧЕСТИТО ! Със здраве да си го използвате  Heart Eyes

Фенче така е. Очите на Йойкю са много красиви.  Hug

Светле
  Heart Eyes Hug

# 86
Ехооо, кво правите, заспахте ли?
Ми то аз докат се домъкна, нормално е вече да карате втори сън...

Ама се върнахме преди два-три часа и докато се пооправя...

Фърлих ино око назад - ма мноу сте писали, бре! Само тъй, писанье му е майката, не требе да се губи формата...
Гледам, реклама на ЗП - значи нашто сапфирче шЪ завладей сите екрани - по Нова, по Диема, по Бтв-то наесен...Само тъй - накъдето се обърнеш, сапфирчета да виждаш! Готино! Може по първа МиХ да завтретят...

Аре бе Светле само ни бегаш по фланга  Hug

# 87
Марийче, разбрах, че нещо ще учиш - успех ти пожелавам, каквото и да е!

Йойкюто на моменти е изключителна красавица - и очите , и устните, и симпатичното носленце - всичко. И нежен овал, и хубава кожа. А на моменти си изглежда съвсем обикновена, даже има снимки , на които хич не е хубава.

И Сонгюл ту ми е много хубава, ту не ми харесва. Нещо много са й големи ноздрите на нея, като дупки й стоят на лицето. Но харесвам блестящите й дяволити очи, и косата й е хубава. И тялото и до кръста не е лошо.  А краката хич не ми харесват, нещо са раздалечени в коленете, малко на буквата "О".

# 88
Инче, ми нЕмаше ме бе, пиле! Бях на Банкя, ся се прибрах. Там нямам нет и ви изпускам края.

# 89

Светле  Heart Eyes wavey а като чете, не виде ли какво бях постнала спешъл фор ю  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт