Север-Юг - тема 21

• 24 100
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Госпожата  Heart Eyes Hug wavey така съм се смяла на цитата, който си дала  Joy Joy Joy Joy ма баш така си е ! И аз я гледам само в очите Джемренцето и не ми е никак грозна  Mr. Green

Ааааа, Фенче, нема да ми се смееш на цитата! Велик е! Виж Госпожата как го оцени по достойнство.
Много голяма истина е тази мисъл, точно това е любовта. А ако знаеш във филма колко беше въздействаща - щом ми се е забила в главата вече колко години - сигурно повече от 30... И героинята и сега ми е пред очите - най-обикновена, даже леко смотанка. Права пола, леко хлабава, отгоре жилетката по-тясна, набрала полата... груби обувки. Светло лице, може даже да мине за безлично. Обаче човекът я обича до полуда. Обича я повече отвсичко на света, повече от себе си. И тази любов я прави специална...Велик филм. Велика книга. Велик Шолохов. И толкова силна любов към човека!

# 586
Светле  Heart Eyes ми нали затова се смея бе душо ... наша Джема не е никак безлична и незабележима, само за някои тук е такава Mr. Green
Тази вечер ми омръзна да си контактувам сама, лягам си  Mr. Green Аман от неспамърки  Joy Joy Joy
Лека и синеока! До утре!  Heart Eyes Hug

малко да се посмеете преди лягане  Joy Joy Joy
Скрит текст:

иии ... последен спам за тази вечер - нещо прекрасно!

https://www.youtube.com/watch?v=0a0P_AZ-x8Q

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 00:00 от queen_fenka

# 587

# 588
Айре нали съм те назначила за контрольор на спама  Naughty и ти си се успала  #Cussing out

# 589
Нашта Джема си е направо забележителна, Фенче. На някои снимки, в някои кадри е изключително интересна и нестандартна красавица.

# 590
Нашта Джема си е направо забележителна, Фенче. На някои снимки, в някои кадри е изключително интересна и нестандартна красавица.

newsm10 smile3521 smile3521 newsm51

# 591
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
АйдИ пенсиите по креватитИии... Joy Joy newsm27 newsm27 newsm27

# 592

# 593
Тъкмо си рекох, че сама ше си спамя днес ... ми къде одите вие, бре  Laughing да напишете нещо по темата  Joy Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=NC9DH8BPIhA

Ааа, коя тема?  newsm78  Rolling Eyes

Joy Joy Joy

# 594
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Холандияяяяяяяяя... newsm18 newsm18 newsm44 newsm44 newsm18 newsm18

# 595
# 596

# 597
# 598
# 599