Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -13 :)

• 56 738
  • 535
  •   1
Отговори
# 240
Момичета и момчета!
Искам да купя телефон на детенцето си, но нищо не разбирам !
Моля Ви за съвет!
Трябва ми телефон с издръжлива батерия ,добра камера и влизане в интернет.
Спряла съм се на тези 3 модела , приемам и други предложения, с цена до 250 лв.
http://www.buyincoins.com/item/35412.html#.VB1cuPl_vZI
http://www.buyincoins.com/item/36083.html#.VB1fR_l_vZI
http://www.buyincoins.com/item/49053.html#.VB1fX_l_vZK
Ще чакам вашите коментари и приемете моите благодарности! newsm51

Не знам колко е голямо детенцето, обаче тези телефони са доста големки. Опитай да направиш от някаква хартия чертеж и виж дали са подходящи.

# 241
  • София
Момичета и момчета!
Искам да купя телефон на детенцето си, но нищо не разбирам !
Моля Ви за съвет!
Трябва ми телефон с издръжлива батерия ,добра камера и влизане в интернет.
Спряла съм се на тези 3 модела , приемам и други предложения, с цена до 250 лв.
http://www.buyincoins.com/item/35412.html#.VB1cuPl_vZI
http://www.buyincoins.com/item/36083.html#.VB1fR_l_vZI
http://www.buyincoins.com/item/49053.html#.VB1fX_l_vZK
Ще чакам вашите коментари и приемете моите благодарности! newsm51

Не знам колко е голямо детенцето, обаче тези телефони са доста големки. Опитай да направиш от някаква хартия чертеж и виж дали са подходящи.
Вече съм се видяла в чудо!
Поръчах едно Lenovo  от друго място и се оказа, че не работи.
Пусках диспути , губих си времето и сега искам да взема добър телефон и да я зарадвам .
От месеци чака подаръка си а в училище и се подиграват защото ходи с една стара Нокия и тя не се чувства изобщо добре, каквото и да обяснявам тя си и дете и е страшно в училище.
Вече не гледам размерите, просто искам да работи и да отговаря на желанието и. Confused

# 242
От посочените от теб бих взел UMI-то. Поредно доказателство, че на децата трявба да не им се позволява да са в училище с телефони. Peace събират им ги и като свършат часовете им ги раздават.

# 243
Момичета,търся едни кутии за играчки,които приличат на табуретки,с капак отгоре.Ако някоя е виждала в сайта,моля да сподели.
По-скоро търся кутии за играчки,но да са като мебел.Не тия пластмасовите панери или мрежестите.

# 244
  • София
Здравейте.
Искам да помоля за малко помощ.
На 4-ти и 18-ти юни направих две поръчки от Байинкоинс,до ден днешен нямам пратка от тях.Като имнаха 35 дни им писах ,а те ми отговориха да изчакам още.Аз чаках два месеца и пак писах и те ми отговориха,че едната пратка е върната и ще ми възстановят парите.Изгубих май и времето за диспут в Пейпъл./не, че знам как се прави/.Пари така и не получих писах второ писмо за другата пратка , не отговориха нищо за нея, пак писах пак нищо.Какво да правя newsm78 посъветвайте ме нещо моля.
Това е кода на невърнатата пратка  B20140619292412440
Свалих си някаква програма за проследяване, препоръчана от първа страница,но не се справям с нея.
Предварително благодаря за отделеното внимание и отговори.

# 245
stefina, не знам на каква стойност са били поръчките ти, но аз бих пуснала диспут в Пейпал около 40  ден.Тогава стават много мили. Сега не знам дали имаш шанс да си получиш парите, наистина не знам.
А този номер, който си дала ми се струва  е номер на поръчката, не е тракинг.Ако сумата е под 30 $ нямаш номер за проследяване.Дано някой се включи с полезен съвет.

iankampanova, не съм се интересувала от тези модели, които показваш, но не ти препоръчвам Леновото.Преди време някой беше споделил, че Леновото тук не е оригинално аз не повярвах тогава.Дори похвалих наскоро А 850+.
Тази седмца отворихме с ММ едно Леново, че трябва да му се смени дисплея и да видим серийния номер - ами едно, че все едно е сглобявано по ръчен труд, ръчни спойки, не заводски, болчета с напълно изядени глави.Най-малкото телефона трябва да е referbish ако правилно го написах.
Аз имам Cubot x6 и го препоръчвам, не знам колко е голямо детето, но ако нещо не се развали, много време няма да мрънка да го смени, не слагам линк , защото не ми  излиза нещо.Малко надвишава обаче бюджета с -8% е 268лв. ако не мине митница
Друго предложение от мен е THL T6S - също много хубаво телефонче с купончето и ако не мине митница  около 136 лв.Плащала съм ДДс на модела около 30лв. е и се получава 166 лв.

Като споменах сериен номер, да питам малко извън темата един приятел си е изпуснла по неговите думи телефона, според ММ зверски го е ударил, защото LCD дипслея е спукан и се е разтекъл под тъча.Та питането ми е целия номер  ли е задължително да се гледа, защото много малко предлагане има на този модел, а на друг подобен на марката е залято и цената е по-изгодна.Номера първо има букви и цифри и после още няколко двойки букви и цифри разделени с тирета.Всичко трябва дае еднакво сигурно нали?Все пак за телефон от 60$ не си струва да се дадат 25 за дисплей, дано тъча да не трябва също да се смени.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2014, 01:05 от basmachi

# 246
  • Казанлък
stefina, пиши им отново и отново. Трябва да ти върнат паричките. Ако си съгласна да ти върнат във коинси,то може да стане и по- бързо.
Понякога се сменят служителите,с които се пишеш,та на всеки трябва да обясняваш.Simple Smile Това,което посочваш е номер на самата поръчка,а не е проследяващ номер. За какви суми са тези поръчки?

Големият минус за някои при Леново от нашият сайт е,че те се изпращат с орригинален rom,в който няма Google play,a езиците са само английски и китайски.
Някои нови модели сега имат български,но пак нямат гугъл пакет.
Разбира се,че той може да се инсталира допълнително,но не всеки е на " ти " със тези работи.
Аз лично бих внимавала със по -старите модели на много ниски цени. Може да се разпродават последните бройки или са били върнати за нещо и са ремонтирани. Мисля,че имаше проблем с един евтин розов Леново720...

Последна редакция: пн, 22 сеп 2014, 18:38 от valpan

# 247
  • София

valpan ,basmachi -благодаря за отговорите. Поръчките са ми на стойност до 15лв.

# 248
  • БУРГАС
Виждал ли някой такова нещо в сайта или в друг китайски.
http://kasida.bg/zakachalka-barbabebe-za-chanta-za-bebeshka-koli … ka-638-26272.html

Последна редакция: пн, 22 сеп 2014, 21:10 от anita_anita

# 249
  • Казанлък
Поръчах две батерии за фотоапарат и преведох парите. Изпратиха ми снимка снимка на опаковката с печат и проследяващ номер. След 5 дни ми върнаха парите и ми се извиниха, че поради промени в митническите изисквания в моята страна, то пратката може и да не я получа заради това отказват поръчката.  Sad

Имам и поръчан телефон, който все пак пътува към Бг.

Някой да има подобен случай?

Повече от година не изпращат батерии със китайските пощи. Има забрана след няколко инцидента. Същото важи и за някои други неща,като течности,лакове,кремове и т.н.
Миналият септември имаше страшно много поръчки,върнати от техните митници. Оттогава сайта се презастрахова и отказва някои поръчки.
Телефоните се изпращат обикновено със пощите на Сингапур. При тях се разрешава изпращането само на 1 батерия и тя трябва да е поставена в телефона.
Така че не се притеснявай.

# 250
Здравейте ! Получих си телефона JIAYU G5S на 16 ден след изпращането му от Китай. Между другото в сайта вече са актуализирали информацията, и версията 1гб-4гб. вече го няма.Тествам го вече 2 дена.Телефона оставя много добри впечатления.Екрана му е перфектен, с много ярки цветове, много е бърз и при браузването и в управлението.Снимките и видео прави с прилично качество.Удобен е в ръката, тънък в същото време много здраво сглобен без кривини и лошо залепени места.Капака му от зад е метален което му придава по-голяма сигурност.Най много ме изненада батерията.В което се съмнявах да ме подведе , но се оказа че след зареждането до 100 %, вече са минали 24 часа а телефона е с 83 % заряд.През тези 24 часа телефона е подложен на сърфиране в нета и телефонни разговори.Яркостта на екрана съм намалил на минимум и това дава своето отражение също.Но на минимум яркост телефона е достатъчно ярък.С две думи за тези два дена телефона се държи перфектно и съм доволен от покупката и от сайта също.Ставам се по-голям привърженик на тази марка JIAYU !!!

# 251
  • Димитровград
Момичета без проблем преди време поръчвах от сайта лепило за нокти и мигли,а от два месеца насам все ми ги отказват.Питам дали има начин да се поръчат без да ми откажат.  newsm78 newsm78 newsm78
Благодаря много предварително.  bouquet  bouquet  bouquet

# 252
  • Ямбол
geri_pam не,доста неща отказват, поръчай от друг сайт.

# 253
  • cloud number 9
Аз пуснах първата си поръчка на 01.09... някакви предположения кога да я очаквам?? Направи ми впечатление, че имам две снимки за пратка... това ще рече, че са ми разделили артикулите нали?

# 254
  • Казанлък
 Arsenalski  Peace Честито ти ново телефонче!!! Да го ползваш с радост и без проблеми!

Аз пуснах първата си поръчка на 01.09... някакви предположения кога да я очаквам?? Направи ми впечатление, че имам две снимки за пратка... това ще рече, че са ми разделили артикулите нали?
clear_sky  Hug
Да,очаквай две пратки.  Laughing Можеш да се ориентираш и по вътрешен номер,даден под всеки артикул.
Никой не може да ти каже колко време ще пътуват пратките... Може да пристигне за 10 дена,а може да пътува и 2 месеца. Ако се забави над 40 дена,гледай да пуснеш диспут за твоята сигурност Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт