Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -13 :)

• 56 786
  • 535
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Здравейте,
Купих на детето /9г./  телефон Lenovo от сайта. Той обаче изобщо не зарежда. Пробвахме с различни зарядни , не става и това е. Какво да правя в случая? Да искам директно връщане или да пробвам още...вече и аз аз не знам какво..  Rolling Eyes

Отворих диспут в пейпал за дефектна стока, която искам да върна, обаче се опъват и това е. Телефонът не работи. Не може да зарежда. Пробван е със зарядно на HTC, LG не иска.... Държахме го към 48ч. на зареждане- не става. А сега единственото ми желание е просто да им го върна обратно/ знам, че си поемам пощенските/ и да ми възсатновят парите, за да купя на детето за Коледа друг. Обаче се опъват, предлагат ми 12евро компенсация. Аз казвам , че не ми трябва неработещ, ама не. Много трудна и мудна комуникация. Не съм очаквала.

# 376
  • Казанлък
Mona Liza2013  Hug

Щом си решила да го връщаш,ще го върнеш.
С отворен диспут комуникацията винаги е по-трудна,за съжаление. Затова някои момичета(и момчета Simple Smile ) в темата са връщали уреди без диспут и винаги са си получавали парите. Парите се връщат след като сайта получи и провери пратката.
Доколкото знам,след като ескалираш диспут,Пейпал ще ти даде срок,в който да изпратиш телефона обратно. В твоят случай не виждам смисъла да се пазариш със сайта...тук Пейпал си има думата.
Скрит текст:
Много пъти са се обръщали към мен на лични какъв начин да предприемат в подобен случай:
Комуникация със сайта,предоставянето на адрес от тяхна страна  и връщането на уреда или Диспут в Пейпал. Винаги казвам,че решението трябва да бъде лично ваше. Мисля,че първият вариант е по-бърз и по-лесен(а и доста хора в темата са го ползвали). Но вторият за повечето изглежда по-сигурен.
Дръж ни в течение... Успех!
Дай линк към телефона,ако не е тайна...

# 377
аз съм връщала и телефон и таблет след 45 дневния срок на пейпал  Peace
това със пазълрлъка си е стандартна процедура на всички сайтове,едва след това дават адрес за връщане!
Със сигурност връщат пари за не получена или повредена стока без диспут Peace но всеки сам си прави своя избор

# 378
Здравейте,
Купих на детето /9г./  телефон Lenovo от сайта. Той обаче изобщо не зарежда. Пробвахме с различни зарядни , не става и това е. Какво да правя в случая? Да искам директно връщане или да пробвам още...вече и аз аз не знам какво..  Rolling Eyes

Отворих диспут в пейпал за дефектна стока, която искам да върна, обаче се опъват и това е. Телефонът не работи. Не може да зарежда. Пробван е със зарядно на HTC, LG не иска.... Държахме го към 48ч. на зареждане- не става. А сега единственото ми желание е просто да им го върна обратно/ знам, че си поемам пощенските/ и да ми възсатновят парите, за да купя на детето за Коледа друг. Обаче се опъват, предлагат ми 12евро компенсация. Аз казвам , че не ми трябва неработещ, ама не. Много трудна и мудна комуникация. Не съм очаквала.

Вие не казахте колко време работи при вас телефона ? Или дойде зареден ? И като падна батерията не тръгна ? Може би изобщо не работил като сте взели ? Има вариант батерията да не прави контакт.Отворихте ли задната капачка ? Някой път телефоните идват с лепенка върху батерията и тръгва след като се махнат.Обяснете малко по-подробно, ако разбира се желаете..Диспута е най-лесното което можеше да се направи.

# 379
Линк ? Има ли характеристиките за операторите , първа карта трябва да е , кой е оператора , вкарахте ли настройките , изобщо много причини може да има ! Не би трябвало да е проблем , пишете по обстойно какво сте направили   bouquet

# 380
Ми обади се на оператора си и той да те насочи или го занеси в офисите им.

# 381
Много благодаря за идеите. В крайна сметка се справих с допълнително ръчно въвеждане на нова точка за достъп.

Вече всичко е наред.

Благодаря!   bouquet

# 382
Операторите пращат безмислено подробни настройки , аз новия си телефон сама го настроих - глобул 3 g  

# 383
# 384
За Cubot X6 не съм чул лоша дума от притежателите му. За Elephone колежките ще кажат.

От останалите съм чувал добри думи за THL i Iocean.

Аз бих заложил на CUbot ли Elephone.

# 385
  bouquet Има календар - игра   bouquet Дава купони , съвсем бях забравила , че миналата година пак имаше  Blush

# 386

Точно за тези модели не мога да кажа нищо, но имам опит с iocean и elephone. Iocean X7 работи супер вече доста време, дисплея му е прекрасен. Elephone G3 е отскоро, но също се държи добре предвид характеристиките си и все пак той е по-скоро бюджетен модел. Този, който си избрала е от по-скъпите, а върху тях нямам наблюдения, но предполагам, че няма да има проблеми.

# 387
Получих пратка, за която ми върнаха парите, защото пътува два месеца.
Искам да я платя отново, имам такива случаи и преди, но съм забравила отъде се правеше връзка със сайта за подобен казус  Embarassed
Някой да ме насочи? Благодаря предварително   bouquet

# 388
  • Ямбол
Anik@ влез си в ордер листа, в самата поръчка, горе пише "write messege, натискаш го и ти се отваря прозорче, пиши им номера на поръчката и за какво става въпрос, те ще ти дадат за paypal  сметка.

# 389
Благодаря,писах, но не посочих номера на поръчката  Embarassed
Сега ще допиша, никид   bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт