Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -13 :)

• 56 832
  • 535
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте!
Имам поръчка от 25 ноември - още не е дошла. Бях забравила, че има опция за диспут (никога не ми се е налагало да я ползвам), и ще не съм го направила.
Приемам съветите ви - има ли изобщо смисъл да го правя(да пусна диспут и как ли става това?!?!?) . Тъкмо писах съобщение в сайта.
Но идеята е, че си искам артикулите, а не парите  newsm78

# 406
  • гр. Пловдив
Здравейте!
Имам поръчка от 25 ноември - още не е дошла. Бях забравила, че има опция за диспут (никога не ми се е налагало да я ползвам), и ще не съм го направила.
Приемам съветите ви - има ли изобщо смисъл да го правя(да пусна диспут и как ли става това?!?!?) . Тъкмо писах съобщение в сайта.
Но идеята е, че си искам артикулите, а не парите  newsm78
Срокът за диспут е 45 дни от покупката. Изчакайте още малко.
Вчера ми пристигна поръчка изпратена на 17.11.

# 407
Срокът за диспут е 45 дни от покупката. Изчакайте още малко.
Вчера ми пристигна поръчка изпратена на 17.11.

Благодаря за отговора   bouquet ! Ще чакам , да - щом съм изпуснала и 45-дневния срок, нямам голям избор  Rolling Eyes Laughing Давате ми надежда, щом и Вашата дата е ноемврийска  Crazy Party

# 408
  • Казанлък

Благодаря за отговора   bouquet ! Ще чакам , да - щом съм изпуснала и 45-дневния срок, нямам голям избор  Rolling Eyes Laughing Давате ми надежда, щом и Вашата дата е ноемврийска  Crazy Party

Нели Simple Smile ,
Щом си изпуснала срокове за диспут,изчакай поне до края на месеца...
Не знам за каква сума става въпрос... За по-големи суми и аз сигурно щях да пускам диспути навреме,но понеже предпочитам да правя малки поръчки,то хич не се занимавам със тях. Почти винаги пристигат до края на вторият месец. Ако не,след това им пишете. Аз,например, в неделя им писах за една неполучена поръчка от 11 ноември (а имам вече получени от декември).
С първият отговор ме помолиха да потвърдя адреса за доставка.
Тази сутрин получих второ съобщение,в което ми предлагат да възстановят сумата във коинси ,а това напълно ме устройва. Ако все пак я получа,ще им пиша.
Обикновено са любезни,ако си чакал спокойно достатъчна дълго...
Скрит текст:
Dear valpana
Thanks for your message.

Sorry that you still haven’t received your item yet.

You’ve patiently waited for a long time. What about we fully refund you $13.7 in coins first? 1 coins= 1 usd, you can us it to make new orders in our store. If it arrives later, please inform us and repay for it. What’s your opinion?

Looking forward to your reply.

Sincerely,
Gaby

Иначе наскоро получих този термометър със лазер за колегата ми.
http://www.buyincoins.com/item/45440.html#.VL6LVdKsX6E
Той е много доволен. Още чакаме един нивелир.

Поръчка със няколко броя слушалки е от 20 декември. Не са за меломани,разбира се,но вършат добра работа във някои случаи.

http://www.buyincoins.com/item/51745.html#.VL6L19KsX6E -от тези поръчах в черно и в бяло. Без кутийка са,но звукът е изненадващо добър.
Пробвах ги само за музика...микрофона ще пробвам по-нататък.

http://www.buyincoins.com/item/34277.html#.VL6L7NKsX6E -в черно и бяло. Със надпис Sony са. Тези не ги харесвам за музиката хич.  Thinking

# 409
  • София
В началото на декември получих тези соларни лампички. Сега се сетих да ги похваля. Страхотни са! Елхата ми е в двора и дори и при наваляването на снега, продължиха да светят.

# 410
Някой поръчвал ли е Asus Zenfone 5 или 6 ? Какви са отзивите?

# 411
Бихте ли ми препоръчали от преносимите батерии, коя да си взема  newsm78

# 412
Бихте ли ми препоръчали от преносимите батерии, коя да си взема  newsm78

Ами то има ли непреносими такива  newsm78
Дай линк или обясни малко повече, какви точно батерии, за телефон ли, за какво ли, има ги много видове в сайта.

# 413
Има предвид power bank...за телефон.

# 414
ЧревоУгодник мерси много за инфото!

# 415
Здравейте,
има ли притежатели на това телефонче http://www.buyincoins.com/item/54157.html#.VLjZEC4gn0w  да изкажат мнение от опит  Praynig

Това изобщо не е телефонче, а си е телефонище Simple Smile)))

Големичък си е. Имам го от около два месеца и много го харесвам. Засега не съм му открила недостатъци с изключение на това, че не мога да му накарам fingerprint-а да работи. Но истината е, че и не съм опитвала кой знае колко много. От техническа гледна точка не се сещам за нещо, което да не ми харесва. Батерията в началото държеше по един ден, но напоследък забелязвам, че с едно зареждане се справя по три дни с постоянно включен нет. Все пак трябва да отбележа, че не говоря твърде много, така че и това има значение. Другото, което не ми харесва е лесното оставяне на отпечатъци по екрана. Не мога да му намеря подходящо калъфче. Добре е явно да се поръча и това.

А, и в началото не ми тръгваше нет-а, докато не се сетих, че трябва да си направя настройките ръчно.

За друго не се сещам...
Много ми хареса този телефон. Има ли още негови притежатели да дадат мнение

# 416
Здравейте, на 19.01 получих първата си поръчка, шипната на 01.01 - лед лампичка за книги. Написах отзиви в сайта, но днес се сетих, че мога да кача и снимки, но не мога да разбера как става.  Embarassed Може ли малко помощ?

# 417
  • Ямбол
Шефът Антонио там ,където се пише ревюто,отдолу има място за прикачване на файл-снимка.

# 418
Шефът Антонио там ,където се пише ревюто,отдолу има място за прикачване на файл-снимка.
Т.е, понеже написах ревю преди няколко дни, вече нямам възможност да прикача снимки?

# 419
  • Ямбол
Шефът Антонио да

Общи условия

Активация на акаунт