Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -13 :)

• 56 589
  • 535
  •   1
Отговори
# 465
  bouquet нормално е , или имате снимки на два пакета и имате два тракинга , или ако е на ниска стойност пътува без тракинг , но пак трябва да имате две снимки в профила   bouquet

# 466
  • В една слънчева къща...
  bouquet нормално е , или имате снимки на два пакета и имате два тракинга , или ако е на ниска стойност пътува без тракинг , но пак трябва да имате две снимки в профила   bouquet

fifinaki, имам 3 снимки, но двете ми изглеждат с еднакво ID, а третата с различно. Тракинг номера нямам, предполагам защото пратката е със стойност 25 долара. Благодаря за успокоението.  Hug Надявам се и другата да дойде скоро, защото там са по-интересните нещица  Blush

# 467
Като ви е пристигнала пратката,известие ли получавате от пощата или ви го доставят до адрес Simple Smile

# 468
  • Карлово
Различно, понякога на адрес, друг път с известие.

# 469
Благодаря Simple Smile

# 470
някой поръчвал ли сие от извивачките за мигли?Тези с батерии и обикновените?Пачатите за нокти също,дали вършат работа Simple Smile

# 471
Здравейте , много моля ако може линк към тренажор за очи ,имаше доста положителни отзиви, бях го запаметила , но не мога да го открия.Благодаря предварително!

Пак си повдигам въпроса , моля за отговор! Praynig

# 472
Здравейте , много моля ако може линк към тренажор за очи ,имаше доста положителни отзиви, бях го запаметила , но не мога да го открия.Благодаря предварително!

Пак си повдигам въпроса , моля за отговор! Praynig
не съм сигурна какво е тренажьор за очи, но дали не е това  Rolling Eyes
http://www.buyincoins.com/item/20505.html#.VORdhCypu24

Ако е това, може да пробваш да търсиш "Eyes Care Pinhole Pin"

# 473
  • Гражданин на света
 Cry Cry Cry Просто да споделя, че съм насред нищото с моя телефон. От два дни не ми отговарят и на съобщенията. Ще трябва май да се примиря със загубата.  Cry

# 474
  • Казанлък
Cry Cry Cry Просто да споделя, че съм насред нищото с моя телефон. От два дни не ми отговарят и на съобщенията. Ще трябва май да се примиря със загубата.  Cry
Не се отчайвай предварително.
Сега китайците празнуват и до 25 никой нищо няма да може да ти провери. Не работят и пощите им. Изчакай края на месеца.  Hug

# 475
  • Гражданин на света
Не се отчайвай предварително.
Сега китайците празнуват и до 25 никой нищо няма да може да ти провери. Не работят и пощите им. Изчакай края на месеца.  Hug

Благодаря ти   bouquet Дано се случи случка и нещата се развият добре.  Simple Smile Не ми остава нищо друго, ще чакам и ще пиша   bouquet

# 476
Пристигна днес втората част от пратката ми. Остана 3-тата и най-интересна, но това, което забелязвам от снимката е, че пише PRIORITY Swiss post. На другите две няма такова нещо. Дали да очаквам някакво забавяне?

# 477
  • Казанлък
Пристигна днес втората част от пратката ми. Остана 3-тата и най-интересна, но това, което забелязвам от снимката е, че пише PRIORITY Swiss post. На другите две няма такова нещо. Дали да очаквам някакво забавяне?

Тази пратка вероятно пътува със швейцарски пощи. Какъв продукт има във нея? Явно е нещо,което не може да се праща със китайската поща...

# 478
Две палитри има вътре. Тези швейцарски пощи как са с бързината?

# 479
   tany3dj  Rolling Eyes Rolling Eyes  Animal Snail newsm56

Общи условия

Активация на акаунт