Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -13 :)

• 56 844
  • 535
  •   1
Отговори
# 90
Получих таблет за синчето със Швейцарските пощи - поръчан на 4 юли, пристигнал в БГ на 18 юли.

# 91
Имам питане във връзка с "Recommender", който се въвежда при самата регистрация.
Въведох никнейма на приятелка. След което при всяка моя поръчка тя получаваше процент от поръчката ми във вид на "Pending coins". С последните ми няколко поръчки, тя вече не получава нищо. Попитах китайчетата, а те ми обясняват, че "Recommender" - а получава процент само в първите 2 месеца от моята регистрация. Така ли е и при вас?
Благодаря за отговора предварително!   bouquet
Да, така е  Peace Нямам спомен за срока, но със сигурност вече е ограничен (явно 2 месеца)

# 92
  • София
Добър вечер!
Искам да закупя телефон на момиченцето ми , което е на 10 години.
Сумата която съм определила е 200 лв. и искам да има добри параметри и издръжлива батерия.
Харесвам като марка lenovo , но не знам китайските lenovo до колко са добри!
Ще съм доволна ако ме упътите към добри марка и модел , защото нямам никаква представа .
Аз имам един стар телефон САМСУНГ Галакси  и тя го харесва.
Ако може да има БГ меню!
Приемам всякакви мнения и препоръки!
Много благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 93
Моля за съвет, но първо за извинение, че темата не е най-подходящата за моя въпрос! Пиша тук, обаче, защото знам, че сте специалисти по въпросите на китайските телефони Simple Smile

Преди около 6 месеца си купих Doogee DG 200. Много съм доволна от телефона, но един ден се изсипа от чантата ми на земята и в резултат в долната част на екрана започнаха да пробягват хоризонтални черти. Не е постоянно. Понякога, когато му включа дисплея ги няма в първите 5-10 секунди и след това се появяват. Не съм виждала счупен дисплей на телефон, но подозирам, че може това да му се е случило.

Според вас има ли смисъл да го нося някъде в сервиз да го гледат или направо да поръчвам нов?

# 94
Моля за съвет, но първо за извинение, че темата не е най-подходящата за моя въпрос! Пиша тук, обаче, защото знам, че сте специалисти по въпросите на китайските телефони Simple Smile

Преди около 6 месеца си купих Doogee DG 200. Много съм доволна от телефона, но един ден се изсипа от чантата ми на земята и в резултат в долната част на екрана започнаха да пробягват хоризонтални черти. Не е постоянно. Понякога, когато му включа дисплея ги няма в първите 5-10 секунди и след това се появяват. Не съм виждала счупен дисплей на телефон, но подозирам, че може това да му се е случило.

Според вас има ли смисъл да го нося някъде в сервиз да го гледат или направо да поръчвам нов?

то и да го погледнат,няма какво да му направят Peace трябва му ново LCD,като гледам в Китай няма,пък тук съвсем няма да намериш

# 95
ОК. Благодаря!   bouquet

# 96
Моя така го изтърсих още нов новиничък , само че при мен целия екран беше станал на хоризонтални черти  Embarassed Rolling Eyes Гледах и имаше дисплеи и тъч екрани в няколко сайта , мисля таобао или тези мистъртао ох трябва да проверя точно- няма ли си сайт самия телефон , знам че някои поддържат и резервни части  newsm78 Мисълта ми беше , че след като го оплаках едно хубаво , разреших на моя да го отвори и да види какво може да направи . Е оказа се , че може  Laughing Просто му притегна кабелчетата - видях само че е един по широк кабел и като ги позатегна и разбута телефона просто тръгна  Peace Дано и при тебе е нещо не фатално , щом няма явно счупено по дисплея  newsm12 Иначе с баш майсторите поне в нашия град е ужас , като чуят че е от китай телефона освен подигравки друго не чух  #2gunfire

PS А за батерията , моя каза , че си е с перфектно напрежение  newsm78 или нещо такова , обаче не държала , веднага падали тоците  Thinking не съм инжинер - с две думи сега я разрежда и зарежда , ама аз съм я отписала . Иначе дадох отличен на китаеца  smile3555

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 21:10 от fifinaki

# 97
Това звучи обнадеждаващо! Може би, все пак има смисъл да намеря някой по-читав майстор преди да си харесам нещо ново. Не за друго, ами ще ме бият вече с моите телефони Simple Smile Много обичам все нови и нови Simple Smile  Twisted Evil

# 98
  bouquet Лошо няма , ама поне да е на година и нещо  Thinking Вече е мой ред да си сменя телефона ама сега Токито си е пушка  Flutter нямам просто повод  Whistling А вече е на година и половина  newsm56 и за да не са празни приказки , вчера поръчах това  http://www.buyincoins.com/item/1379.html#.U87Oi0AgmSI   днес вече е пратено  bowuu

# 99
Нахлувам, за да се оплаквам предимно  Crossing Arms Аз ли съм карък или пощаджиите ни са крадливо племе - не знам  #Cussing out От месеци насам не съм получила нито една от пратките си, които са без проследяващ номер! Всички останали идват много бързо!
Още някой със същия проблем?
И какво бих могла да направя по въпроса?
П.П. След отваряне на диспут, сумите ми се връщат! Но не е там въпроса!!! Искам си поръчките!!!!!!!!

# 100
Нахлувам, за да се оплаквам предимно  Crossing Arms Аз ли съм карък или пощаджиите ни са крадливо племе - не знам  #Cussing out От месеци насам не съм получила нито една от пратките си, които са без проследяващ номер! Всички останали идват много бързо!
П.П. След отваряне на диспут, сумите ми се връщат! Но не е там въпроса!!! Искам си поръчките!!!!!!!!

В Младост 3 имам същият проблем. ДОри не ми оставят бележка, че имам писмо. Отивам и ги питам защо не са ми оставили бележка, а те твърдят че са ми оставили. Аз ги питам защо не звъните на звънеца? те викат звъним - е как звънят като има постоянно млад човек у нас???

Като поразпитах малко разбрах, че предната пощальонка прибирала пакетите си у тях и пишела, че са получени. И като вдигнали врява някои клиенти, направили вътршно разследване и всичко се е изяснило.

Отиваш в клона казваш има постоянно човек вкъши, защо не ми доставяте писмата, питаш какъв е реда. Обикновено се говори с управителя на клона, подава се жалба и т.н.

Има и друг вариант да не ти изпращат стоката. Аз така едно вентилаторче за лаптоп 3 пъти го поръчвах с China MAil, чаках по 40 дена да дойде и все не идваше, вдигах диспут и ми връщаха парите, накрая след 5 месеца чакане, платих 30-$ доставка с ДХЛ(вентилаторчето беше 26$) и дойде за 5 дена на митница на летище София

# 101

В Младост 3 имам същият проблем. ДОри не ми оставят бележка, че имам писмо. Отивам и ги питам защо не са ми оставили бележка, а те твърдят че са ми оставили. Аз ги питам защо не звъните на звънеца? те викат звъним - е как звънят като има постоянно млад човек у нас???

Като поразпитах малко разбрах, че предната пощальонка прибирала пакетите си у тях и пишела, че са получени. И като вдигнали врява някои клиенти, направили вътршно разследване и всичко се е изяснило.

Отиваш в клона казваш има постоянно човек вкъши, защо не ми доставяте писмата, питаш какъв е реда. Обикновено се говори с управителя на клона, подава се жалба и т.н.

Има и друг вариант да не ти изпращат стоката. Аз така едно вентилаторче за лаптоп 3 пъти го поръчвах с China MAil, чаках по 40 дена да дойде и все не идваше, вдигах диспут и ми връщаха парите, накрая след 5 месеца чакане, платих 30-$ доставка с ДХЛ(вентилаторчето беше 26$) и дойде за 5 дена на митница на летище София
Е сега вече полудях  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И АЗ СЪМ ОТ МЛАДОСТ 3  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ще ги побъркам  #Cussing out Утре най-късно съм там и искри ще хвърчат  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
По цял ден съм си в къщи - тая откачалка не е припарвала от месеци до вратата ми  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 102
Просто са отвратителни в тоя клон. Като идеш да ги попиташ има ли пратка за теб и все едно си им изял закуската, гледат те на кръв. Викам нямате ли някаква система на компа да проверявате, ами стават отиват отзад при пратките и се започва едно търсене и четенееее.

Иначе аз никога не съм получавал известие, а те ми твърдят, че оставят, показват ми на пратката пишат някакъв знак, че са ми оставили, и ми викат, че комшиите ми го крият  Joy Joy Joy

# 103
днес получих този телефон http://www.buyincoins.com/item/47526.html#.U9JoP-N_voY
емии,голямо бижу  dancing

# 104
днес получих този телефон http://www.buyincoins.com/item/47526.html#.U9JoP-N_voY
емии,голямо бижу  dancing

smile3501 smile3501 много як.....с или без митница?

Общи условия

Активация на акаунт